reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Agness ja też od razu nie słyszałam serduszka bo lekarz to samo powiedział co Tobie. Dopiero 9+1 usłyszałam i to chwilkę :)

p19u3e3k9ugosgbi.png

reklama
Agness, mi lekarz to samo powiedzial. Pokazal tylko na zblizeniu jak serduszko pika a sluchac bedziemy przy kolejnej wizycie za 4 tygodnie.

Cześć Dziewczynki,

Zła nocka za mną. Obudziłam się po 2:00. Zaczęłam myśleć o pracy, w sensie co mnie dzisiaj czeka (odbiory robót) i już usnąć nie mogłam. Przed 3:00 poszłam się wykąpać. Włosy wysuszylam, wyprostowalam, po czym przed 4:00 wróciłam do łóżka. Tak mnie scielo - że wstać nie mogłam. I teraz siedzę w pracy struta na maxa... A zaraz na budowę mam z szefem jechać, buuu... Jeden jego komentarz w moim kierunku i wyskakuje z informacją o ciąży.

Samotnaja - bardzo mi przykro z powodu śmierci dziadka :-(. Tule mocno :-*

Agness - gratuluję udanej wizyty :-)

Co do serduszka, to ja na poprzedniej wizycie (7 tc) jedynie widziałam pikanie. Nie pamiętam od którego tc poprzednio mi gin wlaczala dopplera.

Jeżeli chodzi o leki które bierzecie (łącznie z wapnem) to nie pogadam. Ja jedynie Femibion, apap, nospe i magnez mam do użytku w czasie ciąży. Gdzie generalnie tylko Femibion regularnie biorę. Reszta w razie potrzeby.

No i jadę....

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam sie i ja. Aga powodzenia w pracy podziwiam,ze jeszcze Ci sie chce wstawac. Ja to chyba leniwajetem , wmawaim sobie,ze juz sie napracowalam i czas odpoczac [emoji12] a co tam mi po emeryturze,ktora i tak potem mi pisio...zabiora bo stwierdza,ze pracowalam w zlej istytucjiz e zlymi ludzmi i na pewno robilam cos nie tak a szkoda gdac.
A co do sluchania serduszka to ja slyszalam wlaczyl mi lekarz na 2 sekundy doslownie takze slyszalam bilo slicznie i nic nie mowil zeby nie mozna bylo.
Gratuluje udanych wizyt.
Pozdrawiam i zbieram sily do mycia okien [emoji6]

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej

Agnes gratulacje:-)

Aga milego dnia w pracy mimo wszystko!! A szefem sie nie przejmuj!

Wendy83 mi okna na szczescie umyla przyjaciolka:p

Ja dzisiaj zaliczylam.porannego rzyga a juz myslalam ze to koniec:-)

Agnes Gratulacje

Aga oby dzien w pracy szybko przelecial. Ja Do do soboty wolne i of poniedzialku znowu Power. Ciezki bede miala tydzien

Wendy ja juz prawie wszystkie okna gotowe tylko jedno ogromne w salonie Mi zostalo.mroz dzisiaj u nas odpuscil wiec moze jutro dam rade i te ostatnie

Ja wyszykowalam mala. Umylam wlosy i mezu robi nam sniadanko

f2w3flw15r2h1ssa.png

Hej dziewczyny
Ja o 11.15 mam wizytę dziś, juz zaczynam sie stresowac.
Co do słuchania serduszka to mi tez 2 lekarzy mówiło, ze nie zaleca sie tego robic do konca 1szego trymestru, zeby nie zakłucac pracy serca dziecka. Wazne, ze widac na usg jak pulsuje.
Trzymajcie za mnie kciuki :)

Hej dziewczyny
Ja o 11.15 mam wizytę dziś, juz zaczynam sie stresowac.
Co do słuchania serduszka to mi tez 2 lekarzy mówiło, ze nie zaleca sie tego robic do konca 1szego trymestru, zeby nie zakłucac pracy serca dziecka. Wazne, ze widac na usg jak pulsuje.
Trzymajcie za mnie kciuki :)
Truskawka kciuki zacisniete [emoji110][emoji110]
Ja tez mam dzisiaj wizyte,czekam juz przed gabinetem ale lekarz sie spoznia wiec nie wiem kiedy wejde...

xnw43e3k256g9p2p.png

reklama
Truskawko trzymam kciuki, bedzie dobrze;-)
Ja sie stresuje tak minimum do 16 stej, bo wizyta pozno. To takie byc czy nie byc... dziwnie sie czeka na taka wizyte:/ generalnie w necie juz wyszytalam ( glupia ja), z tych objawow ktore mialam to raczej nic z tego. To czekanie to najgorsza sprawa teraz:-/ strasznie bym chciala z wami zostac....

Do góry