Mimi - mnie ostro kluje przy kichaniu, i to jak leżę. Także, totalnie inny przypadek.
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć
Noc w plecy bo jak obudziłam się o 2 na siku to już zasnąć nie mogłam. Do tego syn przyszedł do naszego łóżka i wiercil się strasznie. Budzik o 6 i czas do pracy jak zombie, ehhh....
Joanna a Ty nie byłaś na Mamusiach styczniowych 2017?
Lilith dużo czytałam o tym podkradaniu, bardzo się boję
Maziajka trzymam kciuki i czekam na pozytywne wieści
Dzisiaj rano przy wstawania zakulo mnie w brzuchu na tyle mocno ze musialam na chwile usiasc do tego poczilam sie jakbym miala zaraz zemdlec, kuje mnie do teraz ale juz nie tak bardzo, jest to normalne mialyscie tak? Dodam ze nie krwawie i jestem w 8 tc.
Bylam na izbie przyjec w niedziele i dostalam duphaston. biore go caly czas. ale z lezeniem ciezko, bo mam 3 latka w domu... a jest chory i do przedszkola nie chodzi.Mimi888 - ja mam bóle od 5 tygodnia ciąży, a więc od samego początku, nieraz boli tak że nie śpię w nocy, dwa razy wylądowałam już na IP przez to. Lekarz powiedział, że ciąży nie nosi się w plecaku i czasami może zaboleć Każda ciąża jest inna. Bierzesz jakieś leki? Duphaston? Luteine? Zrobiłabym sobie na twoim miejscu profilaktycznie badanie progesteronu. U mnie na początku był bardzo niski i lekarz mówił że możliwe iż stąd te bóle
Katanka - leć do lekarza, niech Ci przepisze Luteine albo Duphaston, krwawienie może być spowodowane niskim progesteronem. Który to tydzień? Nie ufaj wszystkim lekarzom, nie każdy jest dobry w swoim fachu.