Hej dziewczyny
Przede wszystkim trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty, Samotnaja napewno bedzie dobrze!!! badanie jakieś przez brzuch palcami wedlug mnie nie wiele wnosi, tylko teraz sie bardziej stresujesz przez to
Bulkaasia witaj i gratuluje blizniakow
córke masz już dużą, wiec tez moze cos pomoc przy rodzenstwie
katanka jak tam dziś?
Maziajka super pokoik, fajny ten bilard, my mamy tez ale normalny dla dorosłych, ale szczerze to tylko na poczatku gralismy, teraz nam sie znudził i tylko przy imprezach jest uzywany
Zonagraja ojj nie wiem co ja bym zrobila jakby mi tak tesc powiedzial, chyba bym go rozszarpala, ale niestety starsi ludzie potrafia uprzykrzyć zycie. Mysle, ze Twoj maz powinien się z nim rozmowic i stanac w Twojej obronie.
Aga, dziękuje, dalej mnie katar meczy, ale i tak musialam dzis wywlec sie z lozka, bo byłam rano na badaniach, a pozniej jedziemy z mezem na swiateczne zakupy, wiec mnie to postawiło na nogi hehe
Podziwiam takie wczesne wstawanie, ja o 6 ledwo co schodze z lozka, ale jak sie wybudze to juz sie napewno nie kłade, bo nei dam rady zasnac.
Tea moj synek tez zaczal pozno chodzic, miał gdzies tak chyba z 16 czy 17 miesiecy wlasnie, chodził długo tylko na kolanach, tez bylam u ortopedy, to powiedzial, ze nie ma sie czym martwic i wazne zeby kupowac buciki z twarda piętką, np. takie maja w bartku. Szczerze to nie wiem czy to cos pomoglo, ale nagle zaczał sam chodzic
Karo ja tez moge jesc wszystko, tylko czasem jak za duzo wymieszam lub za duzo zjem to mam brzuch jak balon i sie zle czuje :/ wczoraj wypiłam mleko z miodem i do tego zjadłam draze kokosowe, myslalam, ze umre- za duzo słodkiego na raz :/