Ewcia lekarz wie najlepiej, choc acard dobry.. dobrze działa by obumarcia nie było. zresztabTy masz swietnynjuz zestaw!! i teraz oby do przodu z każdym tygodniem.
Paalina, tak jak I Kasiulka mówi. takie badanie robi się razem! mam combo i Refleks plus może nifty i to musisz robić tego samego dnia.. krew z teraz jest nic niewarta..
Samotnaja mocno trzymam kciuki za jutro. napisz nam koniecznie co tam!
AIM gk prawda, jeden mm i dzień w plecy. maluch rosnie mniej więcej 1mm na dzień. Az miło, że taki dobry dzień
Sarat gratuluję!! odzywaj się jak tylko będziesz miała więcej sił
Maziajka, bigos juz lrzerabialam. nawet mam jeszcze trochu
Sandra to prawie miesiąc później niż ja czyli jakiś 5-6tc jesteś??
Karola możesz mieć plamienia/krwawienia. powinnaś duuuuzo lezec i na pewno nic nie nosić i się nie męczyć.
Agensss no pewnie
Tymunek jak to acard zwiększony?? w ciazy 75mg aspiryny ma być. ile Ci zwiększył?? gratuluję dużego maluszka!! widzę ale uroczy!! aż miło popatrzeć!!
Kolejny dzień za mną, jutro ogarniania cześć kolejna,, i dentysta.
Powiedzcie mi, 2,6 tsh do przeżycia?? powinno być oklo 1.. jutro chce się dowiedzieć jakie miałam w poprzednich ciazach. Mój lekarz ( on nie jest od ciazy a od krwi) zawsze mówił, że jest dobre. dziś popatrzylam a tam 2,6 a on dalej, że dobre.. bardzo mi się to niepodoba. jednak jeśli okaże się, że wcześniej miakam na podobnym poziomie to przeżyje