reklama
No ja tak dzisiaj właśnie o takiej potrawce z ryżem pomyślałam [emoji3], chyba zrobię [emoji6]Aga sprawdzone w poprzednich ciazach hihi. tez kuraka Lubie właśnie plus pomidorowa ech..
Nasze pociechy są w podobnym wieku Jak to dobrze wiedzieć , że nie tylko moja kombinuje jak potrafi .. ostatnio miały jakiś tam sprawdzian i do napisania krótkie zdania o tym co robią rano...
Moja panna zamiast napisać, że wstaje , ubiera się , zjada śniadanie itp napisała , cytuję z błędami jakie zrobiła
" Ja to mam cięszkie poranki. Codziennie rano krzyczę na mamę że pije kawę a nie powinna , bo w kawie jest kofeina , ktura może zaszkodzić dzidziusiowi w brzuchu mamy. "
a ja wcale kawy nie piję - tylko Inkę jak mi mdlości pozwolą
O kurcze . Mistrzyni!!!
Ale mądra dziewczynka :-)
I jak przeżywa ta ciążę :-o .
Usg widziała, więc w ogóle - teraz pewnie jest w szkole w centrum uwagi :-)
Nasza jeszcze nic nie wie. Ciekawa jestem, jakie historie będą krążyć po szkole jak się dowie ;-)
Aga no ja tez sie zastanawiam jak to bedzie bo moj od wrzesnia do 1 klasy dobrze ze beda jeszcze wakacje a na wrzesien to juz jako tako sprawna bede .
Co do przepisu dziekuje Ci ale niestey nie wcisne kurczaka ani zadnych sosow.Dzis chyba moj staly zestaw czyli ziemniaki i kefir...czuje sie dzis mega nie dobrze ...nawet piszac to przerw na kibalek mialam...
Maziajko - ze szkołą łatwo nie będzie. Nie czarujmy się. Ale Maluszek będzie miał już 2 miesiące, więc już nie będzie wisiał/a 24h/dobę przy cycu, więc będziesz mogła poświęcić czas i tu i tu. Najgorsze jest to przestawienie powakacyjne [emoji6]. Ale i tak teraz przynajmniej nie będzie tego boomu z 1 klasami, w który moja się wpakowała. W szkole było więcej klas niż sal. 1 klasa była w systemie totalnie zmianowym. Młoda miała 2 x w tyg na 8:00, a 3 razy na 11:45 i lekcje do 15:15. A jesteśmy w takiej sytuacji, że ona już po 7:00 jest w szkole i odbieramy ja po 15:00 niezależnie od tego na którą ma :-(. Więc ciężko wspominam 1 klasę. Teraz już jest trochę lepiej. Raz ma tylko na 10:45.
Biedna Ty jesteś z tym jedzeniem.
Aninek - super! Gratulacje :-)
A wielkością ciąży siw niw przejmuj - może na następnej wizycie już wszystko się wyjaśni (tymbardziej, że już przerabialas taką sytuację) :-)
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Morela_87
Fanka BB :)
Dziewczyny mam trudną sytuację w pracy. Powiedziałam szefowej ( pracuję w księgowości), że jestem w ciąży bo u nas każda ręka do pracy jest potrzebna. Duża firma mało ludzi w księgowości i wiedziałam, że będę musiała kogoś wyszkolić. Ale stało się to tak szybko , że pani prezes firmy woli żebym poszła na l4 bo nie mogę pracować dłużej niż 4 h przy komputerze dziennie - taki przepis. Od wczoraj jestem na opiece na córkę bo zachorowała na zapalenie oskrzeli a dziś się okazuje , że w firmie jest nowa pani w księgowości. Mam się martwić czy po prostu wiedzą, że zaraz mnie zabraknie i trzeba kogoś wyszkolić. Dziwnie mi z tym. Pracuje tam ponad 4 lata i mój mąż też tam pracuje stąd znam relacje na bieżąco.
@Mimi888 ja idę z mężem on bardzo chce to mi nie zabronione
@Morela_87 nie przejmuj się ta sytuacja możliwe że to zbieg okoliczności że już ktoś jest na Twoim miejscu, nie myśl teraz o tym w niczym to Ci nie pomoże kochana , a po co masz się zamartwiac Uszy do gory
@Morela_87 nie przejmuj się ta sytuacja możliwe że to zbieg okoliczności że już ktoś jest na Twoim miejscu, nie myśl teraz o tym w niczym to Ci nie pomoże kochana , a po co masz się zamartwiac Uszy do gory
Morela znam ten schemat nie od dzis nie masz sie co zamartwiac na zapas to Ci w niczym nie pomoze. Jaka masz tam umowe??Dziewczyny mam trudną sytuację w pracy. Powiedziałam szefowej ( pracuję w księgowości), że jestem w ciąży bo u nas każda ręka do pracy jest potrzebna. Duża firma mało ludzi w księgowości i wiedziałam, że będę musiała kogoś wyszkolić. Ale stało się to tak szybko , że pani prezes firmy woli żebym poszła na l4 bo nie mogę pracować dłużej niż 4 h przy komputerze dziennie - taki przepis. Od wczoraj jestem na opiece na córkę bo zachorowała na zapalenie oskrzeli a dziś się okazuje , że w firmie jest nowa pani w księgowości. Mam się martwić czy po prostu wiedzą, że zaraz mnie zabraknie i trzeba kogoś wyszkolić. Dziwnie mi z tym. Pracuje tam ponad 4 lata i mój mąż też tam pracuje stąd znam relacje na bieżąco.
Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom
Morela ja bym sie nie martwiła. Moze Pani prezes woli mieć stała liczbę rok do pracy, a wiadomo ze z ciężarnymi nigdy to pewne nie jest. Zawsze moze coś z dnia na dzien wyskoczyć. Moze chce powiększyć Wasz dział i szybko korzysta, ze nowa dziewczynkę wdrozysz.
reklama
Morela - uuu.. Kurcze.. Szybko znaleźli zmienniczke. Może im się trafiła jakaś księgowa z polecenia? Albo może jakaś praktyka /staż?
Ale spokojnie... Zwolnić Cie nie mogą.. ;-) A masz od nich przyzwolenie na caly ciążowy odpoczynek - więc chyba nie jest źle? :-)
Ale spokojnie... Zwolnić Cie nie mogą.. ;-) A masz od nich przyzwolenie na caly ciążowy odpoczynek - więc chyba nie jest źle? :-)