reklama
Morela_87
Fanka BB :)
Mam umowę o pracę do 12.2018.Morela znam ten schemat nie od dzis nie masz sie co zamartwiac na zapas to Ci w niczym nie pomoze. Jaka masz tam umowe??
Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom
Morela_87
To nie tak , że martwię się utrata pracy. Przynajmniej do sierpnia 2018 mam spokój ale tak się dziwnie poczułam i musiałam komuś wygadac. Dzięki dziewczyny.Morela - uuu.. Kurcze.. Szybko znaleźli zmienniczke. Może im się trafiła jakaś księgowa z polecenia? Albo może jakaś praktyka /staż?
Ale spokojnie... Zwolnić Cie nie mogą.. ;-) A masz od nich przyzwolenie na caly ciążowy odpoczynek - więc chyba nie jest źle? :-)
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Jestem jestem czytam Was caly czas ale nie pisze jak bede miala cos ciekawego do powiedzenia to bede sie wtracac albo jak bede mogla pomoc to chetnie posluze rada. Czekam "cierpliwie" do wizyty objawy jakby ustaly ale sie nie nakrecam. Za to ochota na slodycze wrocila.
Witam wszystkie nowe mamusie )
Dziewczyny jestescie mega dzielne zycie doswiadcza nas roznie obysmy byly po nich tylko silniejsze
Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom
D
Deleted member 134305
Gość
Co do witamin to mnie lekarz na ostatniej wizycie kazał brac, biorę pregna plus oraz dha.
aim gratulacje!!
Morela powiem Ci, ze jak u nas sekretarka zaszła w ciaze-od razy przyniosła zwolnienie- to tego samego dnia dałam już ogłoszenie. Niektóre stanowiska nie moga byc puste, a wiadomo ciaza plus macierzynski i pracownika nie ma prawie 2 lata.
Mimi moj w 1szej ciazy byl ze mna moze ze 2-3 razy, w 2 w sumie tylko raz zdarzyl byc, ta ciaza w ogole nie jest zainteresowany, w ogole zapomina lub nie przyjmuje do siebie, ze ja w ciazy jestem, wiec pewnie na usg tez nie pojdzie, zreszta musi ktos zostawac wtedy z młodym. Zreszta u prawie wszystkich gin sa opóźnienia,a moj dostaje białej goraczki i zaczyna na korytarzu głosno komentowac, ze jak tak mozna, juz sie nieraz wstydu najadłam no i ja tez wtedy zaczynam sie bardziej denerwowac.
Wendy ktory to u Ciebie tc?
aim gratulacje!!
Morela powiem Ci, ze jak u nas sekretarka zaszła w ciaze-od razy przyniosła zwolnienie- to tego samego dnia dałam już ogłoszenie. Niektóre stanowiska nie moga byc puste, a wiadomo ciaza plus macierzynski i pracownika nie ma prawie 2 lata.
Mimi moj w 1szej ciazy byl ze mna moze ze 2-3 razy, w 2 w sumie tylko raz zdarzyl byc, ta ciaza w ogole nie jest zainteresowany, w ogole zapomina lub nie przyjmuje do siebie, ze ja w ciazy jestem, wiec pewnie na usg tez nie pojdzie, zreszta musi ktos zostawac wtedy z młodym. Zreszta u prawie wszystkich gin sa opóźnienia,a moj dostaje białej goraczki i zaczyna na korytarzu głosno komentowac, ze jak tak mozna, juz sie nieraz wstydu najadłam no i ja tez wtedy zaczynam sie bardziej denerwowac.
Wendy ktory to u Ciebie tc?
Tymuniek
Karo gratulacje nono super fasola
Piszecie o witaminach mi ten gin co u niego byłam mówił że do 12 tyg nie bierze się żadnych witamin Oprócz kwas foliowy wiecie co on wogule jakiś dzikus nawet mi książeczki ciąży nie założył w przyszłym tygodniu jadę do swojej kliniki do której będę już do końca .
Piszecie o witaminach mi ten gin co u niego byłam mówił że do 12 tyg nie bierze się żadnych witamin Oprócz kwas foliowy wiecie co on wogule jakiś dzikus nawet mi książeczki ciąży nie założył w przyszłym tygodniu jadę do swojej kliniki do której będę już do końca .
reklama
Morela_87
Piękne zdjęcie aż się wyruszyłamAim gratuluje serduszka
Aninek dobrze ze wszystko w porzadku
Ja po wizycie.wszystko super.za 3 tyg 15.12 NT.baby wymiarowy 8t3d (9 tydzien bo moj lekarz liczy rozpoczete tyg)2cm szczesciaZobacz załącznik 784564