reklama
Vicarika
Aktywna w BB
Dziękuję, spokojna będę po wizycie ale chyba teraz postaram sie iść prywatnie w poniedziałek bovtroche mnie nie pokoja bóle raz niby kuje raz tak jakby skurcz eh sama nie wiemVicarica - to teraz już jesteś spokojniejsza i.. pewniejsza [emoji3]. Gratulacje [emoji3]
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie no.. Bezalkoholowe wino? - to już...lepiej sok z czerwonej porzeczki wypić, albo aroniowy [emoji3]
Czesc wam
Witam sie z pracy. Ja dzisiaj popoludniowke Do 20 niestety. Mialam Do nadrobienia chyba z 20 stron przeczytalam ale juz zapomnialam Co odpisac.przerwa Mi sie konczy i musze wracac Do pracy
Ja jutro zaczynam 9 tydzien i Termin na 02.07 wiec Maziajka zaraz za toba jestem
Milej soboty zycze
Witam sie z pracy. Ja dzisiaj popoludniowke Do 20 niestety. Mialam Do nadrobienia chyba z 20 stron przeczytalam ale juz zapomnialam Co odpisac.przerwa Mi sie konczy i musze wracac Do pracy
Ja jutro zaczynam 9 tydzien i Termin na 02.07 wiec Maziajka zaraz za toba jestem
Milej soboty zycze
Dorota_87
Fanka BB :)
Haha!!! DokładnieNie no.. Bezalkoholowe wino? - to już...lepiej sok z czerwonej porzeczki wypić, albo aroniowy [emoji3]
Nigdy nie piłam tego bezalko
Dziękuję, spokojna będę po wizycie ale chyba teraz postaram sie iść prywatnie w poniedziałek bovtroche mnie nie pokoja bóle raz niby kuje raz tak jakby skurcz eh sama nie wiem
Vica - weź nospe. Powinna pomóc. A jak możesz - to pewnie - sprawdź co i jak u lekarza.
Vicarika , ja tez miałam bóle. Jakby jajnik , trochę kłucie , czasem skurcze jakby, tak silne,ze budziły mnie nocą i az mnie pot oblewał z bólu. Poszłam na usg , wsio ok... Co sie okazało, bóle ustały wraz z odstawieniem napoi gazowanych. Teraz pobolewa jak na okres czasem , od czasu do czasu zakłuje albo uczucie rwania , ale wczoraj byłam u położnej i nie dzieje sie nic złego. To tak....Dla uspokojenia
Wkurzają mnie te całe suwaczki, te bzdury pod nimi. Muszę znaleźć jakaś alternatywę bo to mi nie pasuje.
Córa sie wlasnie pakuje na noc do dziadków , mój M ja zaprowadzi , może jakiś filmy obejrzymy i na nim zasnę haha
Wkurzają mnie te całe suwaczki, te bzdury pod nimi. Muszę znaleźć jakaś alternatywę bo to mi nie pasuje.
Córa sie wlasnie pakuje na noc do dziadków , mój M ja zaprowadzi , może jakiś filmy obejrzymy i na nim zasnę haha
Jajka kupione , kotlety na patelni . Wynik bety 453,4 mlu . Jak nic 5-6 tydzień dziwna maja skale . Podesle zdj
Super
Co do alkoholu... No cóż przyznam że tuz przed spodziewana miesiączką miałam 2 imprezy dzień po dniu... I alkohol byl-zaprzeczac nie będę... Kiedy do 1 nie dostałam @jakos się nie przejęłam a na pewno nie pomyślałam że mogę być w ciąży... Więc winko z kumpela na spółkę pękło... 27 postawiłam tabletki/bo przerwa na @ miała być.... A 3 się dziwnie poczułam i kupiłam test...
Vicarika
Aktywna w BB
Dziekuje bardzo za pocieszenie :-) mam nadzieje ze w poniedziałek będzie wszystko ok . Narzeczony zle przyją wiadomość o tym ze zostanie tata , ale brzuszek pocałowałVicarika , ja tez miałam bóle. Jakby jajnik , trochę kłucie , czasem skurcze jakby, tak silne,ze budziły mnie nocą i az mnie pot oblewał z bólu. Poszłam na usg , wsio ok... Co sie okazało, bóle ustały wraz z odstawieniem napoi gazowanych. Teraz pobolewa jak na okres czasem , od czasu do czasu zakłuje albo uczucie rwania , ale wczoraj byłam u położnej i nie dzieje sie nic złego. To tak....Dla uspokojenia
reklama
sylver80
Fanka BB :)
Super
Co do alkoholu... No cóż przyznam że tuz przed spodziewana miesiączką miałam 2 imprezy dzień po dniu... I alkohol byl-zaprzeczac nie będę... Kiedy do 1 nie dostałam @jakos się nie przejęłam a na pewno nie pomyślałam że mogę być w ciąży... Więc winko z kumpela na spółkę pękło... 27 postawiłam tabletki/bo przerwa na @ miała być.... A 3 się dziwnie poczułam i kupiłam test...
No właśnie nie wiem, czemu taką panikę sieję, chyba mi się zapomniało, że poprzednia dwójka też zaznała % (oczywiście nie wiedziałam o ciąży). My teraz planowaliśmy za rok, ale jak tylko pomyślałam, że skończą się moje winne degustacje, byłam przerażona To już chyba był pierwszy stopień do uzależnienia A teraz, czemu nie mogę się nadziwić, w ogóle nie mam ochoty na wino. Nic a nic. A zapasy w domu mamy konkretne Najlepsze poczekają min. 1,5 roku, resztę łaskawie pozwolę wypić Ukochanemu Ostatnie pół kieliszka dobrego szampana wypiłam w dniu zrobienia testu, to był toast za przyszłego Tatusia (miał urodziny) i zdrową Dzidzię. Korek schowany ma pamiątkę