reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Nie słyszałam :)
Zobaczymy zawsze można kupić bezalkoholowe ale drogie są .

p19u3e3k9ugosgbi.png

reklama
Czesc wam
Witam sie z pracy. Ja dzisiaj popoludniowke Do 20 niestety. Mialam Do nadrobienia chyba z 20 stron przeczytalam ale juz zapomnialam Co odpisac.przerwa Mi sie konczy i musze wracac Do pracy
Ja jutro zaczynam 9 tydzien i Termin na 02.07 wiec Maziajka zaraz za toba jestem
Milej soboty zycze

f2w3flw15r2h1ssa.png

Vicarika , ja tez miałam bóle. Jakby jajnik , trochę kłucie , czasem skurcze jakby, tak silne,ze budziły mnie nocą i az mnie pot oblewał z bólu. Poszłam na usg , wsio ok... Co sie okazało, bóle ustały wraz z odstawieniem napoi gazowanych. Teraz pobolewa jak na okres czasem , od czasu do czasu zakłuje albo uczucie rwania , ale wczoraj byłam u położnej i nie dzieje sie nic złego. To tak....Dla uspokojenia :)

Wkurzają mnie te całe suwaczki, te bzdury pod nimi. Muszę znaleźć jakaś alternatywę bo to mi nie pasuje.

Córa sie wlasnie pakuje na noc do dziadków , mój M ja zaprowadzi , może jakiś filmy obejrzymy i na nim zasnę haha

Jajka kupione , kotlety na patelni . Wynik bety 453,4 mlu . Jak nic 5-6 tydzień dziwna maja skale . Podesle zdj

Super :)

Co do alkoholu... No cóż przyznam że tuz przed spodziewana miesiączką miałam 2 imprezy dzień po dniu... I alkohol byl-zaprzeczac nie będę... Kiedy do 1 nie dostałam @jakos się nie przejęłam a na pewno nie pomyślałam że mogę być w ciąży... Więc winko z kumpela na spółkę pękło... 27 postawiłam tabletki/bo przerwa na @ miała być.... A 3 się dziwnie poczułam i kupiłam test...

Vicarika , ja tez miałam bóle. Jakby jajnik , trochę kłucie , czasem skurcze jakby, tak silne,ze budziły mnie nocą i az mnie pot oblewał z bólu. Poszłam na usg , wsio ok... Co sie okazało, bóle ustały wraz z odstawieniem napoi gazowanych. Teraz pobolewa jak na okres czasem , od czasu do czasu zakłuje albo uczucie rwania , ale wczoraj byłam u położnej i nie dzieje sie nic złego. To tak....Dla uspokojenia :)

Wkurzają mnie te całe suwaczki, te bzdury pod nimi. Muszę znaleźć jakaś alternatywę bo to mi nie pasuje.

Córa sie wlasnie pakuje na noc do dziadków , mój M ja zaprowadzi , może jakiś filmy obejrzymy i na nim zasnę haha
Dziekuje bardzo za pocieszenie :-) mam nadzieje ze w poniedziałek będzie wszystko ok . Narzeczony zle przyją wiadomość o tym ze zostanie tata , ale brzuszek pocałował :p

reklama
Super :)

Co do alkoholu... No cóż przyznam że tuz przed spodziewana miesiączką miałam 2 imprezy dzień po dniu... I alkohol byl-zaprzeczac nie będę... Kiedy do 1 nie dostałam @jakos się nie przejęłam a na pewno nie pomyślałam że mogę być w ciąży... Więc winko z kumpela na spółkę pękło... 27 postawiłam tabletki/bo przerwa na @ miała być.... A 3 się dziwnie poczułam i kupiłam test...

No właśnie nie wiem, czemu taką panikę sieję, chyba mi się zapomniało, że poprzednia dwójka też zaznała % (oczywiście nie wiedziałam o ciąży). My teraz planowaliśmy za rok, ale jak tylko pomyślałam, że skończą się moje winne degustacje, byłam przerażona :baffled: To już chyba był pierwszy stopień do uzależnienia :realmad: A teraz, czemu nie mogę się nadziwić, w ogóle nie mam ochoty na wino. Nic a nic. A zapasy w domu mamy konkretne ;) Najlepsze poczekają min. 1,5 roku, resztę łaskawie pozwolę wypić Ukochanemu o_O Ostatnie pół kieliszka dobrego szampana wypiłam w dniu zrobienia testu, to był toast za przyszłego Tatusia (miał urodziny) i zdrową Dzidzię. Korek schowany ma pamiątkę :biggrin2:

Do góry