reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Mnie dzisiaj boli podbrzusze lekki taki ból jak na okres wiec trochę się martwię :/
w nocy miałam głupi sen ze poroniłam. Potem już zasnąć nie mogłam nie wiem po tym śnie czuje taki niepokój i dlatego czuje ten brzuch oby..

Wczoraj ja wysprzatalam całe mieszkanie wiec mam z głowy. Dziś mąż robi obiad a ja jestem właśnie po drzemce, synek śpi obok :)

Spoko misia12 nie martw się o ten alkohol.. tak jak Maziajka pisze byłaś chroniona. Ja tez nie piłam od owulacji , wypiłam raz tylko bezalkoholowe i na następny dzień taki ból głowy mnie dopadł gorzej niż jakiś kac [emoji14]

p19u3e3k9ugosgbi.png

reklama
Ja zaczęłam od pokoju Ryśka i chyba zejdzie się do wieczora. nie wiedziałam że siedmiolatek może mieć tyle skarbów wszędzie. na drugie imię powinien mieć przydaś :-D

Sylver na osobiście nie pije, ale jest wiele kobiet, które nie wiedziały jeszcze o ciazy i wypiły, nie masz sie czym martwić.

Dorota mnie tez czasem pobolewa podbrzusze , a my niemal na tym samym etapie (u mnie dziś 7+4) ale wszystko jest ok , wiec nie ma sie co stresować :)

Wy na mopie a ja w pracy byłam od 7:00 do 12:15 , dłużyło sie i zimno, brrrr.... Weekend ucieka :(

Dorota z piatku na sobote to sny sie snia na odwrot:p a tak na powaznie dont worry:-) to tylko sen, a brzuch ma.prawo pobolewac.
No ten moj suwaczek dziwny ale co zrobic:p

Ja juz posprzatalam teraz obiad robie...my z remont to z rok bedzieny pewnie sie bawic bo robimy calkowity 2 pieter + klatka schodowa i staramy sie swoimi silami...Poki co maz robi pokoj synka juz 3 tygodnie bo pracuje do 14.Po swietach bedziemy robic kuchnie i salon...Do narodzin chcialabym zeby nasze pietro bylo zrobione.
Bogu dzieki lazienke robilismy 4 lata temu i jej nie ruszamy.

010igov3fkey3mez.png

Bez sensu. Wczoraj położna stwierdziła,że 7+3 tydzien i termin na 04.07, ale to nijak nie pasuje :p no i jak teraz zmienic suwaczek? dopasowac do 7+4 czy jak -.-

Dom posprzątany obiad nie zrobiony bo mądra ja myślałam ze mam jajka do mielonego i zlapalam ogromnego zonka jak otwieram lodówkę a tu ani jednego :-D . No nic facet wraca z pracy lecimy po wyniki bety i te nieszczęsne jajka . Jeszcze 30 min stresa mam .

reklama
A ja się właśnie popłakałam na reklamie lotniska z misiami. Ależ że mnie twardziel, a poważnie to takie rzeczy mi się nie zdążają, ciąża to naprawdę stan odmienny.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry