reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Mnie dzisiaj boli podbrzusze lekki taki ból jak na okres wiec trochę się martwię :/
w nocy miałam głupi sen ze poroniłam. Potem już zasnąć nie mogłam nie wiem po tym śnie czuje taki niepokój i dlatego czuje ten brzuch oby..

Wczoraj ja wysprzatalam całe mieszkanie wiec mam z głowy. Dziś mąż robi obiad a ja jestem właśnie po drzemce, synek śpi obok :)

Spoko misia12 nie martw się o ten alkohol.. tak jak Maziajka pisze byłaś chroniona. Ja tez nie piłam od owulacji , wypiłam raz tylko bezalkoholowe i na następny dzień taki ból głowy mnie dopadł gorzej niż jakiś kac [emoji14]

p19u3e3k9ugosgbi.png

reklama
Ja zaczęłam od pokoju Ryśka i chyba zejdzie się do wieczora. nie wiedziałam że siedmiolatek może mieć tyle skarbów wszędzie. na drugie imię powinien mieć przydaś :-D

Sylver na osobiście nie pije, ale jest wiele kobiet, które nie wiedziały jeszcze o ciazy i wypiły, nie masz sie czym martwić.

Dorota mnie tez czasem pobolewa podbrzusze , a my niemal na tym samym etapie (u mnie dziś 7+4) ale wszystko jest ok , wiec nie ma sie co stresować :)

Wy na mopie a ja w pracy byłam od 7:00 do 12:15 , dłużyło sie i zimno, brrrr.... Weekend ucieka :(

Dorota z piatku na sobote to sny sie snia na odwrot:p a tak na powaznie dont worry:-) to tylko sen, a brzuch ma.prawo pobolewac.
No ten moj suwaczek dziwny ale co zrobic:p

Ja juz posprzatalam teraz obiad robie...my z remont to z rok bedzieny pewnie sie bawic bo robimy calkowity 2 pieter + klatka schodowa i staramy sie swoimi silami...Poki co maz robi pokoj synka juz 3 tygodnie bo pracuje do 14.Po swietach bedziemy robic kuchnie i salon...Do narodzin chcialabym zeby nasze pietro bylo zrobione.
Bogu dzieki lazienke robilismy 4 lata temu i jej nie ruszamy.

010igov3fkey3mez.png

Bez sensu. Wczoraj położna stwierdziła,że 7+3 tydzien i termin na 04.07, ale to nijak nie pasuje :p no i jak teraz zmienic suwaczek? dopasowac do 7+4 czy jak -.-

Dom posprzątany obiad nie zrobiony bo mądra ja myślałam ze mam jajka do mielonego i zlapalam ogromnego zonka jak otwieram lodówkę a tu ani jednego :-D . No nic facet wraca z pracy lecimy po wyniki bety i te nieszczęsne jajka . Jeszcze 30 min stresa mam .

reklama
A ja się właśnie popłakałam na reklamie lotniska z misiami. Ależ że mnie twardziel, a poważnie to takie rzeczy mi się nie zdążają, ciąża to naprawdę stan odmienny.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry