reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Ja sie chyba nie nadaje na takie fora za nerwowa jestem, a nerwy w ciazy nie wskazane wiec zeby unikac sytuacji nerwowych opuszcze Was dziewczyny przezywajac ta ciaze spokojnie i bez nerwow. Zycze wszystkim przyszlym Mamusia wspanialych 9 miesiecy szczesliwych i szybkich rozwiazan. [emoji5][emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom
Nawet o tym nie myśl [emoji3]

I czym Ty się denerwujesz? - to była typowa wymiana zdań. Mam nadzieję, że po takiej dyskusji każda ze stron uszanowala postanowienia strony przeciwnej.

Za miesiąc będziemy już wszystkie jechać na tym samym wozie - szykując się do badań przeziernosci karkowej [emoji4][emoji6]

Także... Wendy - WRACAJ TU DO NAS!!! [emoji3]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry. Właśnie wstałam i oczywiście na śniadanie śledzie. Nic innego nie wchodzi. Życzę wam miłej soboty, u mnie to tradycyjnie dzień sprzatania :/ i jeszcze męża do pomocy nie ma bo od środy w delegacji i przyjedzie dopiero dzisiaj wieczorem, na gotowe-cwaniak.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Hmmm... Chyba i ja sobie dziś jednego wszamam [emoji3] (a miałam robić dopiero w okolicach andrzejek)
A ja dzisiaj postanowiłam zrobić ciasto z tej strony co tutaj pisalyscie :) Link do: Moje Wypieki | Ciasto czekoladowe dla alergika
Wybrałam chyba najłatwiejsze bo do pieczenia ciast to mam dwie lewe ręce ale właśnie spróbowałam i wyszło ! więc znajomi zjedzą ciasto mojej roboty nie z piekarni ;)
Co do sprzątania to nawet wstawać mi się nie chcę zaraz męża do tego zagonie ; ) życzę miłej soboty :)
Brawo [emoji122] [emoji122] [emoji122]
Cieszę się, że spróbowałas [emoji2].
Serio - z tej strony wszystko wychodzi [emoji3]
Ja zaczęłam od pokoju Ryśka i chyba zejdzie się do wieczora. nie wiedziałam że siedmiolatek może mieć tyle skarbów wszędzie. na drugie imię powinien mieć przydaś :-D

Ach te nasze 7 latki...

Nic mi nie mów o tym chomikowaniu. Moja do tego wszystkiego jest mega balaganiara. Już jej dzisiaj pogrozilam, że spakuje jej wszystkie lego i walajace się zabawki i zawioze do Domu Dziecka - tam docenią wszystko co otrzymają i będą o to dbać [emoji3][emoji14]

A Ja zaliczyłam dzisiaj z młodą od 11:00-14:00 kolejne dwa warsztaty (znowu ceramiczny i plastyczny). A teraz chwilę muszę odpocząć i leżę. Mąż na drugiej chatce działa, więc mam chwile oddechu [emoji6]
Dom posprzątany obiad nie zrobiony bo mądra ja myślałam ze mam jajka do mielonego i zlapalam ogromnego zonka jak otwieram lodówkę a tu ani jednego :-D . No nic facet wraca z pracy lecimy po wyniki bety i te nieszczęsne jajka . Jeszcze 30 min stresa mam .
Trzymam kciuki [emoji2]

A ten brak jajek nie raz mi się przytrafił [emoji6]

Jajka kupione , kotlety na patelni . Wynik bety 453,4 mlu . Jak nic 5-6 tydzień dziwna maja skale . Podesle zdj

Załączniki

• WP_20161119_15_44_40_Pro.jpg
    WP_20161119_15_44_40_Pro.jpg
    295,1 KB · Wyświetleń: 81
Sylver na osobiście nie pije, ale jest wiele kobiet, które nie wiedziały jeszcze o ciazy i wypiły, nie masz sie czym martwić.

Dorota mnie tez czasem pobolewa podbrzusze , a my niemal na tym samym etapie (u mnie dziś 7+4) ale wszystko jest ok , wiec nie ma sie co stresować :)

Wy na mopie a ja w pracy byłam od 7:00 do 12:15 , dłużyło sie i zimno, brrrr.... Weekend ucieka :(
Dzięki juz się nie martwię przestało :)
Po prostu dawno nie bolało to już człowiek myśli ze coś nie tak..
Tak ja mam dziś 7+3 z om :)

p19u3e3k9ugosgbi.png

Dorota - ja też winiara (dobre drinki też doceniam [emoji6]), ale już przed spodziewana @, jakoś tak już niczego nie lyklam.

Spokojnie... Co było to było - ważne dzieje się teraz [emoji4]

Dorota - ja też winiara (dobre drinki też doceniam [emoji6]), ale już przed spodziewana @, jakoś tak już niczego nie lyklam.

Spokojnie... Co było to było - ważne dzieje się teraz [emoji4]

Ja tez najbardziej lubię właśnie wino. Usiąsc sobie wieczorkiem i wypić lampkę..najbardziej jesienią.. no cóż następna za ok 2lata :)

p19u3e3k9ugosgbi.png

reklama
2 lata... Ehhh... Damy radę [emoji3]

Chyba, że przed porodem gin pozwoli ciut ciut (krążenie), bo i takie zalecenia się zdarzają [emoji14]

Do góry