reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Ja sie chyba nie nadaje na takie fora za nerwowa jestem, a nerwy w ciazy nie wskazane wiec zeby unikac sytuacji nerwowych opuszcze Was dziewczyny przezywajac ta ciaze spokojnie i bez nerwow. Zycze wszystkim przyszlym Mamusia wspanialych 9 miesiecy szczesliwych i szybkich rozwiazan. [emoji5][emoji8][emoji8][emoji8]

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom
Nawet o tym nie myśl [emoji3]

I czym Ty się denerwujesz? - to była typowa wymiana zdań. Mam nadzieję, że po takiej dyskusji każda ze stron uszanowala postanowienia strony przeciwnej.

Za miesiąc będziemy już wszystkie jechać na tym samym wozie - szykując się do badań przeziernosci karkowej [emoji4][emoji6]

Także... Wendy - WRACAJ TU DO NAS!!! [emoji3]

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry. Właśnie wstałam i oczywiście na śniadanie śledzie. Nic innego nie wchodzi. Życzę wam miłej soboty, u mnie to tradycyjnie dzień sprzatania :/ i jeszcze męża do pomocy nie ma bo od środy w delegacji i przyjedzie dopiero dzisiaj wieczorem, na gotowe-cwaniak.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Hmmm... Chyba i ja sobie dziś jednego wszamam [emoji3] (a miałam robić dopiero w okolicach andrzejek)
A ja dzisiaj postanowiłam zrobić ciasto z tej strony co tutaj pisalyscie :) Link do: Moje Wypieki | Ciasto czekoladowe dla alergika
Wybrałam chyba najłatwiejsze bo do pieczenia ciast to mam dwie lewe ręce ale właśnie spróbowałam i wyszło ! więc znajomi zjedzą ciasto mojej roboty nie z piekarni ;)
Co do sprzątania to nawet wstawać mi się nie chcę zaraz męża do tego zagonie ; ) życzę miłej soboty :)
Brawo [emoji122] [emoji122] [emoji122]
Cieszę się, że spróbowałas [emoji2].
Serio - z tej strony wszystko wychodzi [emoji3]
Ja zaczęłam od pokoju Ryśka i chyba zejdzie się do wieczora. nie wiedziałam że siedmiolatek może mieć tyle skarbów wszędzie. na drugie imię powinien mieć przydaś :-D

Ach te nasze 7 latki...

Nic mi nie mów o tym chomikowaniu. Moja do tego wszystkiego jest mega balaganiara. Już jej dzisiaj pogrozilam, że spakuje jej wszystkie lego i walajace się zabawki i zawioze do Domu Dziecka - tam docenią wszystko co otrzymają i będą o to dbać [emoji3][emoji14]

A Ja zaliczyłam dzisiaj z młodą od 11:00-14:00 kolejne dwa warsztaty (znowu ceramiczny i plastyczny). A teraz chwilę muszę odpocząć i leżę. Mąż na drugiej chatce działa, więc mam chwile oddechu [emoji6]
Dom posprzątany obiad nie zrobiony bo mądra ja myślałam ze mam jajka do mielonego i zlapalam ogromnego zonka jak otwieram lodówkę a tu ani jednego :-D . No nic facet wraca z pracy lecimy po wyniki bety i te nieszczęsne jajka . Jeszcze 30 min stresa mam .
Trzymam kciuki [emoji2]

A ten brak jajek nie raz mi się przytrafił [emoji6]

Jajka kupione , kotlety na patelni . Wynik bety 453,4 mlu . Jak nic 5-6 tydzień dziwna maja skale . Podesle zdj

Załączniki

• WP_20161119_15_44_40_Pro.jpg
    WP_20161119_15_44_40_Pro.jpg
    295,1 KB · Wyświetleń: 78
Sylver na osobiście nie pije, ale jest wiele kobiet, które nie wiedziały jeszcze o ciazy i wypiły, nie masz sie czym martwić.

Dorota mnie tez czasem pobolewa podbrzusze , a my niemal na tym samym etapie (u mnie dziś 7+4) ale wszystko jest ok , wiec nie ma sie co stresować :)

Wy na mopie a ja w pracy byłam od 7:00 do 12:15 , dłużyło sie i zimno, brrrr.... Weekend ucieka :(
Dzięki juz się nie martwię przestało :)
Po prostu dawno nie bolało to już człowiek myśli ze coś nie tak..
Tak ja mam dziś 7+3 z om :)

p19u3e3k9ugosgbi.png

Dorota - ja też winiara (dobre drinki też doceniam [emoji6]), ale już przed spodziewana @, jakoś tak już niczego nie lyklam.

Spokojnie... Co było to było - ważne dzieje się teraz [emoji4]

Dorota - ja też winiara (dobre drinki też doceniam [emoji6]), ale już przed spodziewana @, jakoś tak już niczego nie lyklam.

Spokojnie... Co było to było - ważne dzieje się teraz [emoji4]

Ja tez najbardziej lubię właśnie wino. Usiąsc sobie wieczorkiem i wypić lampkę..najbardziej jesienią.. no cóż następna za ok 2lata :)

p19u3e3k9ugosgbi.png

reklama
2 lata... Ehhh... Damy radę [emoji3]

Chyba, że przed porodem gin pozwoli ciut ciut (krążenie), bo i takie zalecenia się zdarzają [emoji14]

Do góry