Super już nie mogę się doczekać aż sama uslysze taki dźwiękDziewczynki ja juz po wszystkim. Termin om 07.07 a z usg 06.07 serduszko puk puk puk
Mi na razie skutecznie przysłania odrobina tłuszczyku a chyba wolałabym żeby był taki fajniutki, choć odrobinę widoczny tak to chyba jest- puki nie ma ,czekamy aż się pojawi a jak już jest za duzy, to z kolei strasznie ciężkoA nikomu nie rośnie brzuszek? Bo mi juz sie zaokrągla
Właśnie miałam pisać o wzdeciach... Mam to samo-zwlaszcza wieczorami... Rano jeszcze jest stosunkowo płasko, ale wieczorem już całkiem inaczej to wyglądaJa w każdej ciaży mam mega wzdęcia i brzuch wygląda na co najmniej 4 miesiąc...dobrze, ze są jeszcze leginsy bo w inne spodnie mam problem z zapięciem..
Tea80 mam nadzieję że kolejne usg już coś wykażą i w pecherzyku pojawi się dzidziaHej mamuski,nie odzywalam sie 2 dni ale nadal jestem w szpitalu,natomiast jestem pelna nadzieji,beta urosla do 5800 i na usg pecherzyk byl wiekszy.Do tego wczoraj dostalam objawy ciazy,ciagniecie i klucie w podbrzuszu i bolace piersi i ogolnie jestem na ustach calego personelu bo bardzo rzadko sie zdarza zeby ciaza pozamaciczna dotarla do macicy i tam sie jednak zagniezdzila,na usg doktor mowil ze jest nadzieja i moze to byc wczesniejsza ciaza,jutro znow beta i usg i sie wszystko wyjasni,trzymajcie kciuki,mam nadzieje ze na stale tu zagoszcze,pozdrawiam was
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Lilith wierzę że i u ciebie wszystko będzie ok mocno trzymam kciukiKarolina bardzo się ciesze.
Tea czekam na wiesci i mocno trzymam kciuki.
Wczoraj miałam brązowe brudzenie i dziś wieczorem zas ale więcej.. staram się myśleć optymistycznie ale juz mam dość.. oby do środy.. choć ciągnie mi się potwornie.
WitamyCześć Kobitki :-)
Dopisuje się do tego cudnego lipcowego'2017 grona. Przewidywany termin 8.07 (wg om).
Wykonane testy - 2 szt.
Lekarz gin - 21.11 (Postanowiłam nie szaleć - w tym terminie powinno być już wszystko widoczne).
Coś pokrótce o mnie: Mam 34 lata, 7-letnia córe, i to jest moja 2 ciąża (o którą prawie rok się staraliśmy).
No dobra... aby coś więcej popisać - muszę Was podczytac, tj. nadrobić, co by tu monologow nie poczyniac ;-)
Wysoka beta oznacza dziewczynkę mówisz czyżby moje 10000 też to oznaczało?? A tu wszyscy ktorzy wiedza, to mi chłopaka wróżą... Dziewczynkę już mamy, gdyby był chlopak, byłoby super... No ale co będzie, to będzie . Najważniejsze żeby było zdrowe...Morela to sa takie gdybania i nic na 100% nie potwierdzone ale w stanach juz sa na ten temat badania ze przy dziewczynkach pierwszt przyrost bety jest bardzo wysoki i w ogole beta jest wysoka.U mnie w 24 dc bylo 33 a po 47 h 118 co daje przyrost prawie 280% a norma 68% ale tak jak mowie to gdybanie.I trzeba wlasnie sprawdzic te pierwsze bety bo pozniej beta rosnie juz roznie.W tym momencie nawet bardziej bym synka chciala bratu urodzil sie syn w czerwcu w styczniu rodzi moja siostra tez synka no i wiadomo byli by tacy trzej muszkieterowie.Ale jednak czuje ze to cipka bedzie z Jasiem w ciazy ani przez chwile nie pomyslalam ze to dziewczynka teraz tez mam takie przeczucie zobaczymy jak bedzie.
Ja już dziś trochę lepiej się czuję...więc do pracy jutro na pewno Idę... Nie chcę za bardzo na jakiekolwiek zwolnienie iść... A w piątek Idę do gina . Ciekawa jestem czy od razu mi zrobi usg, czy dopiero da mi na nie skierowanie... :/