reklama
Monti
Fanka BB :)
Dziewczyny, czy jest wśród was może "szczęśliwa" posiadaczka niedoczynnosci tarczycy?
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
AAggAA88
Fanka BB :)
Witajcie ranne Ptaszki!
Współczuję, ze tak wcześnie musicie sie z lóżka wynurzyć. Dodając do tego mdlosci wymioty i inne.
Póki co ja nie mam nic oprócz bólu cycków.
Wiele sie jeszcze w tej kwestii moze zmienic.
Kawa-zawsze piłam rano jeden kubeł. Pije nadal, tylko słabszą.
Dzis przekażemy z mężem dobra nowinę moim rodzicom! Juhuuu!
Morelka - trzymam! Bedzie wysoka!
Współczuję, ze tak wcześnie musicie sie z lóżka wynurzyć. Dodając do tego mdlosci wymioty i inne.
Póki co ja nie mam nic oprócz bólu cycków.
Wiele sie jeszcze w tej kwestii moze zmienic.
Kawa-zawsze piłam rano jeden kubeł. Pije nadal, tylko słabszą.
Dzis przekażemy z mężem dobra nowinę moim rodzicom! Juhuuu!
Morelka - trzymam! Bedzie wysoka!
Aga no jestem triche czarownica a imie tak Jagoda:-) .Co do imbiru to go nienawidze i podejrzewam ze jakbym go teraz powachala to od raz kibelek bylby zaliczony
Dorota powiem Ci ze to roznie u mnie najforzej jest wieczorami rano nawet jako tako a pozniej sie zaczyna...wczoraj moj R az jak to widzial to mowi ze chyba lekarz bo to sa takie mega wymioty.Teraz poki co jem sniadanie jem bardzo powoli ...
Aninek fajnie masz ze w pracy pic co chcesz mozesz nam.szefowa nawet swoja kawe kazala nosic....a pracowalam w b.dobrej restauracji...
Mimi gratulacje:-)
Morela czekamy na wyniki:-)
Jak tam nasze szpitalne kolezabki Tea Hajmal jak po obchodzie mowili cos?
Dorota powiem Ci ze to roznie u mnie najforzej jest wieczorami rano nawet jako tako a pozniej sie zaczyna...wczoraj moj R az jak to widzial to mowi ze chyba lekarz bo to sa takie mega wymioty.Teraz poki co jem sniadanie jem bardzo powoli ...
Aninek fajnie masz ze w pracy pic co chcesz mozesz nam.szefowa nawet swoja kawe kazala nosic....a pracowalam w b.dobrej restauracji...
Mimi gratulacje:-)
Morela czekamy na wyniki:-)
Jak tam nasze szpitalne kolezabki Tea Hajmal jak po obchodzie mowili cos?
Tak wszystko dobrze. Bo termin mamy inny, ale betę badałyśmy w tym samym dniu cyklu czyli w 30, ja lekarza mam 23.11 nie wiem czy nie za wcześnie, ale nie mogłam już dłużej czekac, bo chcę się czegoś dowiedziec.Ania@ czyli wszystko oki u mnie skoro mamy bete podobnie wizyte mam na 28.11 ciegnie mi sie to strasznie :/
Karolina2412
Zaangażowana w BB
cześć ciężarówki
ja zaczynam tygodniowe zwolnienie, ponieważ mam masę badań do zrobienia.
szukam właśnie w necie gdzie mogę zrobić je wszystkie trochętaniej, bo tam gdzie chodzę do ginekologa powiedzieli mi , że za te badania zapłacę u nich ponad 500 zł (masakra)
szukam właśnie w necie gdzie mogę zrobić je wszystkie trochętaniej, bo tam gdzie chodzę do ginekologa powiedzieli mi , że za te badania zapłacę u nich ponad 500 zł (masakra)
Aga no jestem triche czarownica a imie tak Jagoda:-) .Co do imbiru to go nienawidze i podejrzewam ze jakbym go teraz powachala to od raz kibelek bylby zaliczony
Moja córka ma na imię Jagoda . Charakterna Ci powiem.. Do 5 roku życia - Anioł.. A później się zaczęło . Znajomi też mają Jagode i..tendencja póki co podobna .
No ale... Jagoda imieniny obchodzi raz w roku - 2.07, więc blisko z Twoim terminem ;-)
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie strasz... To gdzie Ty te badania będziesz wykonywać?cześć ciężarówki
Ja prywatnie będę chodziła do gin, więc za badania też będę płacić dodatkowo :-S
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Karolina2412
Zaangażowana w BB