SuperDziewczynki ja juz po wszystkim. Termin om 07.07 a z usg 06.07 serduszko puk puk puk
Mi na razie skutecznie przysłania odrobina tłuszczykuA nikomu nie rośnie brzuszek? Bo mi juz sie zaokrągla
Właśnie miałam pisać o wzdeciach... Mam to samo-zwlaszcza wieczorami... Rano jeszcze jest stosunkowo płasko, ale wieczorem już całkiem inaczej to wyglądaJa w każdej ciaży mam mega wzdęcia i brzuch wygląda na co najmniej 4 miesiąc...dobrze, ze są jeszcze leginsy bo w inne spodnie mam problem z zapięciem..
Tea80 mam nadzieję że kolejne usg już coś wykażą i w pecherzyku pojawi się dzidziaHej mamuski,nie odzywalam sie 2 dni ale nadal jestem w szpitalu,natomiast jestem pelna nadzieji,beta urosla do 5800 i na usg pecherzyk byl wiekszy.Do tego wczoraj dostalam objawy ciazy,ciagniecie i klucie w podbrzuszu i bolace piersi i ogolnie jestem na ustach calego personelu bo bardzo rzadko sie zdarza zeby ciaza pozamaciczna dotarla do macicy i tam sie jednak zagniezdzila,na usg doktor mowil ze jest nadzieja i moze to byc wczesniejsza ciaza,jutro znow beta i usg i sie wszystko wyjasni,trzymajcie kciuki,mam nadzieje ze na stale tu zagoszcze,pozdrawiam was
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Lilith wierzę że i u ciebie wszystko będzie okKarolina bardzo się ciesze.
Tea czekam na wiesci i mocno trzymam kciuki.
Wczoraj miałam brązowe brudzenie i dziś wieczorem zas ale więcej.. staram się myśleć optymistycznie ale juz mam dość.. oby do środy.. choć ciągnie mi się potwornie.
WitamyCześć Kobitki :-)
Dopisuje się do tego cudnego lipcowego'2017 grona. Przewidywany termin 8.07 (wg om).
Wykonane testy - 2 szt.
Lekarz gin - 21.11 (Postanowiłam nie szaleć - w tym terminie powinno być już wszystko widoczne).
Coś pokrótce o mnie: Mam 34 lata, 7-letnia córe, i to jest moja 2 ciąża (o którą prawie rok się staraliśmy).
No dobra... aby coś więcej popisać - muszę Was podczytac, tj. nadrobić, co by tu monologow nie poczyniac ;-)
Wysoka beta oznacza dziewczynkę mówiszMorela to sa takie gdybania i nic na 100% nie potwierdzone ale w stanach juz sa na ten temat badania ze przy dziewczynkach pierwszt przyrost bety jest bardzo wysoki i w ogole beta jest wysoka.U mnie w 24 dc bylo 33 a po 47 h 118 co daje przyrost prawie 280% a norma 68% ale tak jak mowie to gdybanie.I trzeba wlasnie sprawdzic te pierwsze bety bo pozniej beta rosnie juz roznie.W tym momencie nawet bardziej bym synka chciala bratu urodzil sie syn w czerwcu w styczniu rodzi moja siostra tez synka no i wiadomo byli by tacy trzej muszkieterowie.Ale jednak czuje ze to cipka bedzie z Jasiem w ciazy ani przez chwile nie pomyslalam ze to dziewczynka teraz tez mam takie przeczucie zobaczymy jak bedzie.
![]()
Ja już dziś trochę lepiej się czuję...więc do pracy jutro na pewno Idę... Nie chcę za bardzo na jakiekolwiek zwolnienie iść... A w piątek Idę do gina . Ciekawa jestem czy od razu mi zrobi usg, czy dopiero da mi na nie skierowanie... :/