reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
aim - ja również postanowiłam pracować na tyle na ile mi samopoczucie pozwoli i..specyfika pracy :-). Ale Ciebie to podziwiam... Jak Ty znosisz te wszystkie zapachy szpitalne???

U mnie z objawów to..od samego początku mega ból pleców, cycki (wiadomo), do dzisiaj mdłości były jako tako do zniesienia, no i zaczynam być bardziej wyczulona na zapachy.
Póki co od kawki mnie nie odrzucilo (co w 1 ciąży było znakiem rozpoznawczym nr 1), ale zmniejszyłam jej ilość do 1 dziennie ;-)

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Morela daj jutro znac jak beta. :)
No czekam z utęsknieniem na jutro :) Pracuję w labie więc ok 11 będę już znała przyrost. Dzięki za pamięć :*

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

Ostatni raz pisze o objawach pisałam Wam ze odzylam itd ale co z tego od 30 min biegam przytulać się z kibelkiem..
No ja jutro już rano nie wypije kawy i bardzo nad tym ubolewam ale co zrobić :) mam inke ale jej jakoś nie trawie.

Jutro jakieś wizyty ?

p19uvfxmn6t6amgl.png

Vicaria a w szklarni nie stosuje sie środków ochrony roślin? Kg kilogramami ale ważna chemia...
Tea jestes bardzi dzielna, sił dla Ciebie i uważam ze dobra decyzje podjelas
Lilith ja mam juz twardy brzuszek ;) wg usg we wtorek zaczynam 10 tc

reklama
Dorota oj tak ja sie zastanawiam jak ja duphaston wezme...jak rz*** jak kot...dzis jest najgorszy dzien boje sie ze jak tak dalej pojdzie to na prawde pojde do szpitala..

010igov3fkey3mez.png

Do góry