reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Hej dziewczyny!
Od jakiegoś czasu anonimowo i intensywnie Was podglądam, ale dzisiaj postanowiłam się uaktywnić.
Spowodowane jest to moim obawami ;(
Może mi pomożecie?
2 listopada zrobiłam dwa testy - okazały sie pozytywne. Termin do mojego gin mam dopiero na 17,11...
Postanowiłam pójść prywatnie aby tylko potwierdzić ciążę. Wizytę miałam 4 listopada. Doktor powiedział że jest pęcherzyk ciążowy, przypuszcza że to 6 tydzień! I dodatkowo skomentował że więcej nic tu nie ma i proszę przyjść za dwa tygodnie.... dziwne jest to, bo jak czytam inne fora to w 6 tyg juz serduszko bije ;)
Zrobiłam 7,11 bete hcg - wyszla 9565
Dzisiaj powtórzyłam badanie - wyszla 18511
Z tego co mowi kalkulator hcg to ten przyrost jest poniżej normy jak na 72 g po ....
Co myslicie na ten temat ?
Nie wiem jak wytrzymam do 17,11 :(

Hej dziewczyny można dołączyc? Termin porodu z kalkulatora internetowego wypada na 21 lipca, dzisiaj robiłam betę w sobotę powtarzam (w poniedziałek będą wyniki) i umówiłam się do ginekolga na 23 listopada. Może za wcześnie, ale chce się już czegoś dowiedziec. :)

właśnie wróciłam od ginekologa ;) jak na razie jest wszystko okej 4-5 tydzień niestety przez to ze mam podwójna macice przez cały okres ciąża jest zagrożona ;( ale pani powiedziała żeby się na razie na martwić na zapas i mi pomoże we wszYstkim i następna wizyta 5 grudnia chyba ze wystąpią mocne bóle brzucha to mam się natychmiast stawić na wizytę wcześniej

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Sarat super:-)

Mlodamama.jestes pod dobra opieka bedzie dovbrze odpoczywaj duzo!!.

Laski u mnie jak nie urok to sraczka .....a raczej jej brak:p

Mam takie wzdecia ze chyba opitole zaraz do tego zatwardzenie...juz zezarlam 2 jablka...

Gratuluję udanych wizyt :)

Sarat piękna beta :)

Monti ja nie mam żadnych zachcianek ani zmiany smaku. Ale za to jestem bardziej wyczulona na zapachy. Drażni mnie zapach papierów na szczęście u nas nikt nie pali. Otwarcie lodówki to dla mnie nie lada wyczyn wszystko śmierdzi
Wczoraj mąż pił drinka z whisky to musiałam się odsunąć bo mi tak zapach przeszkadzał. Nawet buzi mu nie mogłam dać[emoji14]

Maziajka ja nie pomogę na szczęście odpukać nie mam z tym problemu chociaż jednym objawem się różnimy[emoji14][emoji14]

Megan ja mam to samo co Ty ciężko mi się przekonać do wody ale może też spróbuję jak dziewczyny radzą :)

Witam nowe mamy :)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

O to Dorota_87 faktycznie stałaś się jak labrador [emoji6]
Ja z zapachów raczej tradycyjnie to znaczy większy niż zazwyczaj wstręt do dymu papierosowego

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Monti no nos mocno wyczulony ale myślę że labrador z chęcią zjadłby pyszności z lodówki a mnie odrzuca wiec jeszcze mi do niego brakuje[emoji14]

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry