reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Sarat miałam tak okolo 5 tc a w 5+1-5+3 lało się na brązowo. przeszło w dniu scanu, babka mówiła ze to implantacja drugiego malucha. dziś tez miałam różowy sluz bez krwi..jakby się nie przyglądać to bym nie widziała..
Dzis mam 53dc i między piatkiem a niedziela powinnam mjec kolejna @, w tym okresie tez może wystąpić coś podobnego lub silniejsze bole.
Prócz tego śluzu coś Ci dolega? weź dupek czy lutke, mg i nospe. połóż się i zobaczymy. łatwo się mowj, bo sama w panikę popadlam..

Mlodamama Zapomnialam wspomnieć, gratuluję udanej wizyty! lutke/dupek lepiej brać. w każdej ciazy lykalam. nie zaszkodzi a może pomóc..

Witam się z rana... Wykończe się chyba... Znów padłam o 21 i od 4 koniec... Jeszcze mnie coś dopadło.. zatoki mam zawalone, gardło mnie boli okropnie... Ale cóż... Trza wstawać i do pracy a tak mi się nie chce, że szok
Mlodamama111 gratuluję udanej wizyty ;)
Piszecie o zapachach,wiec dołączam do grona wrażliwych ja z kolei ani na mięsny ani na piekarniczy dział w sklepie wejść nie mogę.. ;)

Jestem bardzo spanikowana. Byłam w nocy i nad ranem trzy razy siku. Już jest ok, ale boję się ze to wróci. Czułam wczoraj takie ciągnięcia i rozpieranie silne. Czy to mogło być dokończenie zagniezdzenia? Nie mam duphastonu. W CIAZY z Kubusiem było wzorowo więc gin nic mi nie przepisał. Jak znów się zacznie to pojadę do pogotowie. Bardzo sie boje :(((

Czy ktoras z Was ma takie klucia jakby hmm wkladano cos ostrego tam miedzy nogi[emoji55]nie sa jakies strasznie bolace ale dokuczaja i zazwyczaj mam cos takiego wieczorami.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jestem bardzo spanikowana. Byłam w nocy i nad ranem trzy razy siku. Już jest ok, ale boję się ze to wróci. Czułam wczoraj takie ciągnięcia i rozpieranie silne. Czy to mogło być dokończenie zagniezdzenia? Nie mam duphastonu. W CIAZY z Kubusiem było wzorowo więc gin nic mi nie przepisał. Jak znów się zacznie to pojadę do pogotowie. Bardzo sie boje :(((
Nie martw się. W poniedziałek masz lekarza tak, to zapytasz się go co i jak. Chociaż rozumiem to, że się boisz, ale będzie dobrze. Musi byc!

Do góry