reklama
Chyba karmiąc piersią raz nie zawsze!uff to dobrze bo już myślałam ze pizzę zapiekanki itp trzeba unikać
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
mlodamama111
Zaciekawiona BB
boże ale pojadłam nie ruszę się z łóżka haha na szczęście mdłości jeszcze nie ma czasem mi troszkę niedobrze brzucho lekko boli ale to zniesienia
Justyś1985
Fanka BB :)
Witam sie i ja. Coś nie moge się ogarnać. Mąż pojechal do pracy i musze teraz sama wszystko planować. Najgorsze ze wszystko zapominam i wracam sie milion razy po coś.
Ja sie czuje ... normalnie ale z Antkiem mialam tak samo gdyby nie brak miesiaczki to do 4tego miesiaca prwnie bym nawet nie wiedziala ze w ciazy jestem.[emoji4] o niee z moich obiawow jest płacz[emoji4]wyje nawet na reklamach[emoji16][emoji16]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja sie czuje ... normalnie ale z Antkiem mialam tak samo gdyby nie brak miesiaczki to do 4tego miesiaca prwnie bym nawet nie wiedziala ze w ciazy jestem.[emoji4] o niee z moich obiawow jest płacz[emoji4]wyje nawet na reklamach[emoji16][emoji16]
mlodamama111
Zaciekawiona BB
tez mam taki problem ze nie wiem co będzie z moimi studiami a jestem teraz na 3 roku
Justys ja w 1 ciazy tez nie mialam jakos duzo objawow wech wyczulony i mega apetyt teraz znow jest duzo tego[emoji14]
Sarat tez ciagle cycki macalam ale teraz juz mi przeszlo.Bola roznie ale raczej bardziej wieczorem.
Mlodamama a co studiujesz?
Sarat tez ciagle cycki macalam ale teraz juz mi przeszlo.Bola roznie ale raczej bardziej wieczorem.
Mlodamama a co studiujesz?
mlodamama111
Zaciekawiona BB
reklama
bosz.... Ja właśnie przeryczalam pół wieczoru jakoś tak paskudnie się czuje ze szok...Witam sie i ja. Coś nie moge się ogarnać. Mąż pojechal do pracy i musze teraz sama wszystko planować. Najgorsze ze wszystko zapominam i wracam sie milion razy po coś.
Zazdroszczę tego apetytu... Nie u mnie teściowa galarete gotuje a ja rzygam na zawołanie...