reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Mlodamama nie przejmuj się, ja mam 31 i jestem tak samo przerażona jak ty.
Sarat mam dokładnie to samo z cyckami, mają boleć i koniec.
Nie mam żadnych mdłości za to kurcze śledzie u mnie rządzą. Chyba nie powinnam ich jeść co? Takie malutkie, może 100g, za to dwa razy dziennie w śmietanie. Pod folia. Śledzik na raz czy coś.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny, uwielbiam czytac co u Was ale niestety czasu nie mam zeby cos napisac czasem... duzo pracy ach.. a tymczasem zrobilam kolejny test i czuje sie szczesliwsza widzac mocną kreskę :) dzis jest 30dc czyli 4t2d, o ile dobrze licze [emoji5] w czwartek ide do gina. a w ogole to mam juz 3-letniego synka, 33 lata.
bardzo gratuluje wszystkim lipcowym mamom i jestem myslami z tymi ktore wciaz beda probowac..
Moim najwiejszym objawem ciazy jest wrazliwosc piersi i to ze ciagle chce mi sie pic! za to w poprzedniej ciazy od poczatku bylam bardzo zmeczona i zasypialam o 20.. teraz tak nie mam jeszcze.. mdlosci tez w zasadzie nie mam a wtedy zdecydowanie poranne.
No i brzuch czuje, tak jakby spodnie uciskaly [emoji6]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Misia zajadaj dowoli. jemy to na co mamy ochotę, szczegolnie jak nie jest to zakazane.

Oglądałam w koncu nareszcie listy do m. 2. nie przepadam za pl filmami i tak mi się wyć chciało.. Az w koncu peklam jak ten mały ta głowę mikołaja dostał, że się uspokoić nie moglam.. ciezka sprawa z tymi emocjami..chyba rzyganie bym wolała..

Czy tylko ja nie sypiam nocą? zaraz padne, bo już 10 i do 4 spanie a potem mogę skakać z boku na bok i tak do 8.. wykańcza mnje to.

Lilith nie tylko Ty nie sypiasz :) Ja siedzę nad projektem i zamiast skupić się na nim zajmuję się jakimiś pierdołami... Przeczytałam już chyba wszystkie plotki, sprawdzam co dzieje się na wyborach w USA, i szukałam przepisu na jutrzejszy obiad ;))) Sama nie wiem co jeszcze wymyślę.

Mlodamama , ja zaszłam w ciąże ponad miesiąc po 18tych urodzinach ;) miałam przed sobą jeszcze 1,5 roku szkoły, maturę i egzaminy zawodowe. Od kwietnia do stycznia chodziłam do szkoły kiedy chciałam,wiec nie chodziłam prawie w ogóle, ale to przez wakacje, a pózniej wiadomo, poród - we wrześniu ;) w styczniu wróciłam , a tam nowi nauczyciele , którzy mnie nie znali :p dużo do nadrobienia , uhh ! I tylko 5 miesięcy do matury. Ale nie dałam sie :) skończyłam szkole, zdałam maturę i egzaminy zawodowe. Ciąża w niczym nie przeszkodzi jeśli będziesz dążyła do celu. Uwierz mi, nie chcesz,żeby kiedyś Twoje dziecko pomyślało,ze zawaliłas właśnie przez ciąże. Dasz radę :)

Lilith no na.pewno.ktoregos dzidzia serduszko:-) a kiedy bedziesz.miala sprawdzane czy drugie serce bije??ja bigos jadlam na poczatku ciazy ale takie rewolucje po nim mialam ze podziekuje poki co:p

Kotek ekstra wiadomosci!!

Iza jutro nasz dzien!! Ale jakos nie umiem sie nawet stresowac wiem na 100% ze bedzie serce:p

Ja zjadlam budyn waniliowy i troche mi lepiej:-)
Dzisiaj 6tydz 3 dzień mam nadzieję że będzie serduszko. już się stresuje a wizyta na 14. 10 .

Witam sie srodowo ale sie ciesze ze dzis w koncu 9.11 !!

Izabela a kiedy mialas ostatnia @ ? Ja 24.09 mysle ze juz serce powinno byc ale w sumie specjalista nie jestem.

Dzien dobry! U mnie tez kiepsko ze spaniem, wieczorem padam wczesnie, ale potem budze sie milion razy Teraz wyprawilam dziecko do przedszkola i wrocilam do lozka bo mnie zaczelo mdlic.

reklama
Witam się i ja :)

Noc cała przespana wstałam wypoczęta :)
Mdłości od rana .. no i rozpoczęły się nudności. Juz jestem po pierwszych spotkaniach z toaleta.. w poprzedniej ciąży w 8/9 tyg się zaczęło i nie codziennie .. a tu dopiero 6t1d

Maziajka, Iza trzymam kciuki i czekamy na dobre wieści [emoji173]

0d1y3e3khzfk90a2.png

Do góry