reklama
No u mnie sie smiali zawsze że sie dziwią ze jeszcze mi sie nie odechcialo bo zanim zaczelam sie opiekowac dzieciakami jako ze to moja praca to wczesniej pomagałam przy coreczce kuzyna , wczesniej przy dwojce kuzynki , nawet z blizniaczkami wojowałam takze mimo ze to bedzie moje pierwsze dzidzi, to kąpanie , przewijanie , karmienie i nocne wstawanie mam już przetrenowane kolezanka ktora rodzi w grudniu juz sie zapowiedziala ze bede jej potrzebna ale i tak z własnym to bedzie zupelnie cos innego i nie moge sie tego doczekać[emoji14]a tymczasem chyba zaczynają mnie piersi i brodawki bolećMegan22 no to masz już odpowiednie przygotowanie jak przyjdzie Twoje maleństwo na świat
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja to ci w sumie zazdroszcze bo w dzien nie umiem zasnac chociaz mam taką ochote zawsze sie konczy tylko na lezeniuHajmal clotrimozolum mozna , ja w ciazy tez mialam grzybka caly czas przewaznie nystatyne dostawalam.
A mnie taka sennosc dopadla spalam do 8 zjadlam sniadanie i po 9 puscilam sobie gre o tron i zaznelam obudzilam sie przeszlam do sypialni i znow zasnelam...spalabym dalej ale siostra mnie obudzila.Szok
Megan tez tak.mialam ale.dzis mnie tak scielo.Sama w szoku bylam bo ja to w ogole w dzien nie spie.
Hajmal serio? Ja cala ciaze stosowalam i bylo ok ale oczywiscie rozumiem lepiej poczekaj na.to co powie gin.
Hajmal serio? Ja cala ciaze stosowalam i bylo ok ale oczywiscie rozumiem lepiej poczekaj na.to co powie gin.
Aa no chyba że tak , zycze ci zeby juz cie tak nie ścinało mnie jedynie ścina jak jestem mega chora czyli angina, którą mam raz do roku zawsze przed wigilią[emoji14]mam nadzieje ze w tym roku mnie nie dopadnie ;DMegan tez tak.mialam ale.dzis mnie tak scielo.Sama w szoku bylam bo ja to w ogole w dzien nie spie.
Witajcie przyszłe mamusie Ja jeszcze zaglądam zza rogu z moimi dwiema kreseczkami , które zobaczyłam dziś na 3 testach .... jutro pędzę na betę. Nie ukrywam , że jestem zaskoczona tym wynikiem i to bardzo. Coś mi nie zagrało kiedy wszystko co lubiłam przestało mi smakować albo najzwyczajniej zaczęło śmierdzieć! No i chyba znalazłam przyczynę
edit:
właśnie sobie uświadomiłam , że równie dobrze mogę być sierpniówką
edit:
właśnie sobie uświadomiłam , że równie dobrze mogę być sierpniówką
Ostatnia edycja:
Siwa88
Fanka BB :)
Hajmal moim zadaniem ta maść nie zaszkodzi, ja też przy synku na samym początku to miałam i urodziłam zdrowego synka :-)
Żonagraja gratulacje i witamy :-)
Żonagraja gratulacje i witamy :-)
reklama