reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Maziajka w 2 ciąży raz sie posmarowałam clotrimozolum a potem i w nim wyszukiwałam przyczyny nieszczęścia. W ulotce pisze ze w 1 trym nie wolno stosować i się boję.

reklama
Megan22 no to masz już odpowiednie przygotowanie jak przyjdzie Twoje maleństwo na świat :)

0d1y3e3kui3hrxxh.png

Megan22 no to masz już odpowiednie przygotowanie jak przyjdzie Twoje maleństwo na świat :)

0d1y3e3kui3hrxxh.png
No u mnie sie smiali zawsze że sie dziwią ze jeszcze mi sie nie odechcialo :D bo zanim zaczelam sie opiekowac dzieciakami jako ze to moja praca to wczesniej pomagałam przy coreczce kuzyna , wczesniej przy dwojce kuzynki , nawet z blizniaczkami wojowałam:D takze mimo ze to bedzie moje pierwsze dzidzi, to kąpanie , przewijanie , karmienie i nocne wstawanie mam już przetrenowane :D kolezanka ktora rodzi w grudniu juz sie zapowiedziala ze bede jej potrzebna :D ale i tak z własnym to bedzie zupelnie cos innego i nie moge sie tego doczekać[emoji14]a tymczasem chyba zaczynają mnie piersi i brodawki boleć :o

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Hajmal clotrimozolum mozna , ja w ciazy tez mialam grzybka caly czas przewaznie nystatyne dostawalam.

A mnie taka sennosc dopadla spalam do 8 zjadlam sniadanie i po 9 puscilam sobie gre o tron i zaznelam obudzilam sie przeszlam do sypialni i znow zasnelam...spalabym dalej ale siostra mnie obudzila.Szok:D
Ja to ci w sumie zazdroszcze bo w dzien nie umiem zasnac chociaz mam taką ochote :D zawsze sie konczy tylko na lezeniu:p

Megan tez tak.mialam ale.dzis mnie tak scielo.Sama w szoku bylam bo ja to w ogole w dzien nie spie.

Hajmal serio? Ja cala ciaze stosowalam i bylo ok ale oczywiscie rozumiem lepiej poczekaj na.to co powie gin.

Megan tez tak.mialam ale.dzis mnie tak scielo.Sama w szoku bylam bo ja to w ogole w dzien nie spie.

Hajmal serio? Ja cala ciaze stosowalam i bylo ok ale oczywiscie rozumiem lepiej poczekaj na.to co powie gin.
Aa no chyba że tak , zycze ci zeby juz cie tak nie ścinało :D mnie jedynie ścina jak jestem mega chora czyli angina, którą mam raz do roku zawsze przed wigilią[emoji14]mam nadzieje ze w tym roku mnie nie dopadnie ;D

Mam nadzieję ze kruszynce nic nie bedzie, nie mogłam wytrzymać i posmarowałam :( tym bardziej że sie roznosiło.

Witajcie przyszłe mamusie :) Ja jeszcze zaglądam zza rogu z moimi dwiema kreseczkami , które zobaczyłam dziś na 3 testach .... jutro pędzę na betę. Nie ukrywam , że jestem zaskoczona tym wynikiem :errr: i to bardzo. Coś mi nie zagrało kiedy wszystko co lubiłam przestało mi smakować albo najzwyczajniej zaczęło śmierdzieć! No i chyba znalazłam przyczynę:zawstydzona/y::oo:

edit:
właśnie sobie uświadomiłam , że równie dobrze mogę być sierpniówką o_O

Ostatnia edycja:
Hajmal moim zadaniem ta maść nie zaszkodzi, ja też przy synku na samym początku to miałam i urodziłam zdrowego synka :-)

Żonagraja gratulacje i witamy :-)

reklama
Hajmal tez mi sie tak wydaje moze lepiej zadzwon.sie zapytaj ale moim zdaniem bardziej zaszkodzi grzyb jesli sie rozniesie.

Zonagraja sierpniowka to chyba raczej nie ledwo lipcowki sa.

Do góry