reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Mazijaka ja nie mam komu powiedzieć, brat sie stara z bratową już długo i bratowa przy mojej poprzedniej ciąży była trochę zazdrosna, wiec im nie powiem. Siostra z mamą się na mnie wypięły, Cześć rodziny męża nadaje sie tylko do zdjęcia.
Kiedy zmarł mi Adas dowiedziałam się z kim mam do czynienia, na rodzinę męża i pół mojej to nie mam ani co liczyć. Dlatego nikomu nie mówię, bo nie chce zeby to była dla nich kolejna sensacja i powód do obgadywania.
To moje szczęście, moje maleństwo i muszę go chronić przed ludźmi, którzy tylko z nazwy sa dla niego rodziną.

Chyba sie wczoraj przeziębiłam.

reklama
Witam się z rana,
Hajmal przykro mieć taką rodzinę, ale coś zrobić rodziny się nie wybiera. Najważniejsza jest teraz ta którą tworzysz :-)

u mnie wie moja mama i moje rodzeństwo i mąż wygadał się tesciom. Męża rodzeństwu powiemy po usg jak będzie ku temu okazja bo chyba ciężko to przyjmą. Najgorzej z jego bratem, bo jego żona już jedną ciążę poroniła i teraz tez starają się już kilka miesięcy. Im nie chce mówić żeby ona się jeszcze bardziej nie zestresowała. Liczę na to że zanim my im powiemy to oni będą mieć dobre wieści od siebie.

f2w33e3k275kkn69.png

Hajmal o kurcze...ja z moja rodzina bardzo sie trzymie:-) zreszta z mama mieszkam znaczy mamy taki wielordzinny dom parter, pietro, i 2 pietro na parterze babcia na pietrze my a na 2 rodzice.Kazdy ma swoje mieszkanie dokladnie jak w bloku.A do siostry mam 3 km.Jedynie brat tak sie odizolowal ale to tez wina bratowej.
Za to z rodzina R wcale kontaktu nie mamy.

Jak Wam minela noc?
Ja obudzilam sie i poczulam taki dosc mocny bol jak na @ trwalo to moze z 2 min i przeszlo wiec chyba nie ma sie co przejmowac.Pamietam ze z Jasiem tez tak mialam.

Ja dzisiaj nie mogłam spać. jakieś głupie sny, raz gorąco raz zimno, z boku na bok. dziwna noc. ale już młody w szkole ja do pracy, zaczyna się kociołek. na szczęście tylko trzy dni :-D

Witam.
Hajmal najwazniejsza twoja rodzinka teraz i tego sie trzeba trzymac
Ja tylko powiedzialam kolezance Bo ona testowala przedemna po stracie i zesmy razem za siebie trzymaly kciuki. Jedziemy Do polski za tydzien wiec jesli w czwartek Bedzie serduszko i wszystko ok to moze powiemy u mnie w Domu. Ja mam Siostre tutaj 100 km of siebie a Reszta wszyscy w Polsce. Trzymamy sie dosyc mocno razem. Rodzina Meza tez ok ale maz moj najmlodszy wiec tesciowie maja juz 20 wnukow wiec jakos dla nich to zadna nowosc i jakos sie nieprzejmuja ale tez Mi to nieprzeszkadza.jak stracilismy synka w 18 tyg to jakos cala rodzina Meza sie tym nieprzejeli.no coz sie zmienie tego
Ja dzisiaj pospalam od 22 Do 7 rano a i tak zmeczona jestem. No i Moja corka twierdzi ze jej kurtka niepotrzebna Do przedszkola i nieubierze. Wiec walcze z nia Co rano
Ja dzisiaj wolne wiec zjem sobie sniadanko a potem zabieram sie za sprzatanie i pranie

oar8flw1wzcz1pxm.png

Witam sie z wami :) noc jakos minęła tylko dopadło mnie to ze ciągle siku mi sie chce a dzisiaj od rana troche miałam napięte podbrzusze[emoji14]poza tym wszystko ok :D u mnie juz chyba wszyscy wiedzą[emoji14]ale to wygladalo tak ze pare osob sie zapytalo czy w ciazy jestem a ja zaczynalam sie smiac:p taki smieszek ze mnie .. :D no coz[emoji14]
Hajmal - przykro mi z powodu takivh relacji w rodzinie ..ale tak jak dziewczyny pisaly , teraz masz swoją nową rodzine i na niej sie warto skupic :*

hchy43r8x8s8gt0i.png

reklama
Do góry