reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Ja za tydzien i 1 dzien. Dzisiaj moja kolezanka wizytuje

oar8flw1wzcz1pxm.png

Ja też właśnie się umówiłam na wizytę na 12 listopada na sobotę. I oczywiście już obliczyłam , że to będzie zaczęty już 7 tydzień (43 dzień) i kurczę mam nadzieję, że mi zrobią USG i będzie już magiczne serduszko :)

Cześć dziewczyny ;)
Hajmal to przykre co piszesz ale jak już dziewczyny pisały najważniejsza jest Twoja rodzina która sama stworzylas i wasze szczęście wiec na tym trzeba się skupić :)
Moja wizyta jutro i juz zaczynam się stresować :(

Noc ciężka. Synek od 2-4 nie mógł zasnąć chyba brzuch go bolał. Przejelam inicjatywe bo mąż o 7 wstawał do pracy. Za to pospalam do 830. W nocy tez mnie bolało podbrzusze zaczęłam się martwić ale potem przesunelo się jakby na biodra.. pewnie to powiększająca się macica. Za to od rana mnie mdli wstałam głodna zjadłam śniadanie i od tego momentu gula w gardle..

O i mój suwaczek również stoi w miejscu..

0d1y3e3kui3hrxxh.png

Ja też już nie mogę się doczekać wizyty, chciałabym juz wiedzieć czy wszystko dobrze. Tez Jeszcze cały tydzień. Dziś pierwszy raz boli mnie podbrzusze. Teraz lenuchuje z synkami w domu bo pogoda nie rozpieszcza.

A ja jestem obecnie opiekunką dzieciecą od prawie dwóch lat bo najpierw było dorywczo co bym mogla spokojnie w weekend na zajęcia jezdzic ..a po egzaminach akurat jak konczylam zajmowac sie jednym to trafila sie okazja zeby zajmowac sie półrocznym chlopczykiem i tak sie zajmuje do teraz :D moja praca która w lipcu skonczyla roczek ,smacznie sobie spi :D a wiec i ja leże i odpoczywam[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

mi sie jakiś grzybek przyplątał, na razie tylko na kawałeczku na zewnątrz. Nie ma środka którego mogę zastosować bez obaw wiec wietrze, susze i smaruje jogurtem, wizytę mam dopiero we wtorek wiec jeszcze sobie na nią poczekam.

reklama
Hajmal clotrimozolum mozna , ja w ciazy tez mialam grzybka caly czas przewaznie nystatyne dostawalam.

A mnie taka sennosc dopadla spalam do 8 zjadlam sniadanie i po 9 puscilam sobie gre o tron i zaznelam obudzilam sie przeszlam do sypialni i znow zasnelam...spalabym dalej ale siostra mnie obudzila.Szok:D

Do góry