reklama
Karolina2412
Zaangażowana w BB
Ja też właśnie się umówiłam na wizytę na 12 listopada na sobotę. I oczywiście już obliczyłam , że to będzie zaczęty już 7 tydzień (43 dzień) i kurczę mam nadzieję, że mi zrobią USG i będzie już magiczne serduszko
Dorota_87
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny
Hajmal to przykre co piszesz ale jak już dziewczyny pisały najważniejsza jest Twoja rodzina która sama stworzylas i wasze szczęście wiec na tym trzeba się skupić
Moja wizyta jutro i juz zaczynam się stresować
Noc ciężka. Synek od 2-4 nie mógł zasnąć chyba brzuch go bolał. Przejelam inicjatywe bo mąż o 7 wstawał do pracy. Za to pospalam do 830. W nocy tez mnie bolało podbrzusze zaczęłam się martwić ale potem przesunelo się jakby na biodra.. pewnie to powiększająca się macica. Za to od rana mnie mdli wstałam głodna zjadłam śniadanie i od tego momentu gula w gardle..
O i mój suwaczek również stoi w miejscu..
Hajmal to przykre co piszesz ale jak już dziewczyny pisały najważniejsza jest Twoja rodzina która sama stworzylas i wasze szczęście wiec na tym trzeba się skupić
Moja wizyta jutro i juz zaczynam się stresować
Noc ciężka. Synek od 2-4 nie mógł zasnąć chyba brzuch go bolał. Przejelam inicjatywe bo mąż o 7 wstawał do pracy. Za to pospalam do 830. W nocy tez mnie bolało podbrzusze zaczęłam się martwić ale potem przesunelo się jakby na biodra.. pewnie to powiększająca się macica. Za to od rana mnie mdli wstałam głodna zjadłam śniadanie i od tego momentu gula w gardle..
O i mój suwaczek również stoi w miejscu..
Już za tydzien macie super oby ladnie serduszka biły [emoji173] u mnie równe 2 tyg do wizyty
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Siwa88
Fanka BB :)
Ja też już nie mogę się doczekać wizyty, chciałabym juz wiedzieć czy wszystko dobrze. Tez Jeszcze cały tydzień. Dziś pierwszy raz boli mnie podbrzusze. Teraz lenuchuje z synkami w domu bo pogoda nie rozpieszcza.
A ja jestem obecnie opiekunką dzieciecą od prawie dwóch lat bo najpierw było dorywczo co bym mogla spokojnie w weekend na zajęcia jezdzic ..a po egzaminach akurat jak konczylam zajmowac sie jednym to trafila sie okazja zeby zajmowac sie półrocznym chlopczykiem i tak sie zajmuje do teraz moja praca która w lipcu skonczyla roczek ,smacznie sobie spi a wiec i ja leże i odpoczywam[emoji14]
reklama
Hajmal clotrimozolum mozna , ja w ciazy tez mialam grzybka caly czas przewaznie nystatyne dostawalam.
A mnie taka sennosc dopadla spalam do 8 zjadlam sniadanie i po 9 puscilam sobie gre o tron i zaznelam obudzilam sie przeszlam do sypialni i znow zasnelam...spalabym dalej ale siostra mnie obudzila.Szok
A mnie taka sennosc dopadla spalam do 8 zjadlam sniadanie i po 9 puscilam sobie gre o tron i zaznelam obudzilam sie przeszlam do sypialni i znow zasnelam...spalabym dalej ale siostra mnie obudzila.Szok