reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Żonograja witamy :)

0d1y3e3kui3hrxxh.png

reklama
Hej dziewczyny :) ja jestem w 5t3d termin na 01 lipca... na pierwszej wizycie byłam w 4t4d ale tylko dlatego tak wcześnie bo od dnia spodziewanej miesiaczki mam brazowe plamienia wiec dostałam duphaston 2x1... następna wizyta miała być na 17.11 ale nie wytrzymam tyle w niepewności wiec ide jutro... mam nadzieje ze wszystko będzie ok i zobaczę chociaż pecherzyk. To bEddie moja trzecia ciaza. Mam już synka który ma 2,5, druga niestety zakończyła się zabiegiem.. pusty pecherzyk :(
Buziaki dla was i gratuluję każdej z was :*

Hej dziewczyny :) ja jestem w 5t3d termin na 01 lipca... na pierwszej wizycie byłam w 4t4d ale tylko dlatego tak wcześnie bo od dnia spodziewanej miesiaczki mam brazowe plamienia wiec dostałam duphaston 2x1... następna wizyta miała być na 17.11 ale nie wytrzymam tyle w niepewności wiec ide jutro... mam nadzieje ze wszystko będzie ok i zobaczę chociaż pecherzyk. To bEddie moja trzecia ciaza. Mam już synka który ma 2,5, druga niestety zakończyła się zabiegiem.. pusty pecherzyk :(
Buziaki dla was i gratuluję każdej z was :*
Hej witamy i kciuki za jutrzejszą wizyte [emoji110] tym razem bedzie wszystko super :*

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Rokitkaa ja tez 5t3d.ja za tydzien w czwartek wizytuje.tez moja trzecia ciaza ale jedna coreczka. Trzymam kciuki za jutro[emoji110]

oar8flw1wzcz1pxm.png

Rokitkaa musi być dobrze. Trzymam kciuki. Mam 1.5 synka a w sierpniu niestety też miałam pusty pęcherzyk na szczęście ominął mnie zabieg.. jutro mam wizytę 5tyg2d i juz się denerwuje. Mam nadzieje ze tym razem wszystko będzie dobrze. Daj znać jutro jak będziesz po[emoji110]

0d1y3e3kui3hrxxh.png

reklama
Do góry