reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Dorota_87 a ja juz sama nie wiem co czuje :( w ciazy która poronila miałam kompletnie zero objawów i plamienie w tej w sumie doszły te plamienia i bolace piersi które w sumie raz bolą a raz nie wiec nie wiem czy już nie jestem przewrazlowiona na tym punkcie... oby do jutra :)

reklama
Dziewczyny ja tez mam przeczucia i tym razem mam dobre wiec sie mniej stresuje:-) a mowie Wam jestem taka troche czarownica...wiedzialam ze moj R bedzie mial wypadek, ze siostra poroni.To jest silniejsze ode mnie.Zawsze jak dzieje sie cos zlego ja to wyczuje...Tam ta ciaze tez czulam ze nie bedzie ok..i nie bylo.

Co do siostry to od poczatku jej ciazy wiedzialam ze poroni mialam taki lek w sobie..a tydzien wczesniej mi sie to przysnilo.W nocy w ktora sie to stalo nie zmruzylam oka.. wiedzialam ze cos zlego sie dzieje o 2 w nocy dalej nie spalam szwagier napisal mi sms " szwagierka spisz?" I juz wiedzialam ze to o to chodzi..
Ale potem od razu jej powiedzialam ze zaraz znow bedzie w ciazy i bedzie chlopak. I tak bylo zaszla od razu nawet 1 @ nie doczekala a dzis juz 30 tc i bedzie chlopak.

Mi jakis miesiac temu snila sie corka zaraz to bylo po ostatniej @ ...bylo to tak realistyczne ze wiedzialam ze sie uda no i kolejna @ nie przyszla, bo siedzi tam moja corka juz ja widzialam!!

Ale sie rozpisalam!!
Trzymam kciuki za jutro!!!
http://

Ja tez zero objawów. I jeszcze beta mi źle przyrastala bo w ciągu tygodnia z 80 urosła tylko do 100. A teraz przyrost o 200%. Mam pełno objawów stąd moje pozytywne myślenie. Musimy się uzbroić w cierpliwość i oby do jutra :)

0d1y3e3koudpi2s2.png

Dorota mi beta o 270% ale to dobrze podobno przy dziewczynkach ten poczatkowy przyrost bety jest bardzo wysoki.

Co.do.objajawow mnie najbardziej dobija ciagly glod:-( a jak jem to gula i nie umiem najesc sie do syta.

Dziewczyny ja tez mam przeczucia i tym razem mam dobre wiec sie mniej stresuje:-) a mowie Wam jestem taka troche czarownica...wiedzialam ze moj R bedzie mial wypadek, ze siostra poroni.To jest silniejsze ode mnie.Zawsze jak dzieje sie cos zlego ja to wyczuje...Tam ta ciaze tez czulam ze nie bedzie ok..i nie bylo.

Co do siostry to od poczatku jej ciazy wiedzialam ze poroni mialam taki lek w sobie..a tydzien wczesniej mi sie to przysnilo.W nocy w ktora sie to stalo nie zmruzylam oka.. wiedzialam ze cos zlego sie dzieje o 2 w nocy dalej nie spalam szwagier napisal mi sms " szwagierka spisz?" I juz wiedzialam ze to o to chodzi..
Ale potem od razu jej powiedzialam ze zaraz znow bedzie w ciazy i bedzie chlopak. I tak bylo zaszla od razu nawet 1 @ nie doczekala a dzis juz 30 tc i bedzie chlopak.

Mi jakis miesiac temu snila mi sie corka zaraz to bylo po ostatniej @ ...bylo to tak realistyczne ze wiedzialam ze sie uda.

Ale sie rozpisalam!!
Trzymam kciuki za jutro!!!
Oo matko :o niesamowite to wszystko :D az jestem w szoku :D ja to jedyne co mam to ze sni mi sie cos a pozniej sie to dzieje i mysle sobie : o kurde ale to juz kiedys sie stalo ?? Dokladnie wszystko tak samo :D potem sie dowiedzialam ze nie ja jedyna tak mam , takze no[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka ja tamtej ciąży tez nie "czulam" tzn jak wyszedł mi test. To powiedziałam do męża ze dziwne bo nie czuje tego ze jestem w ciąży itd no i widzisz skończyło się jak skończyło.. teraz od początku czułam się inaczej

Rzeczywiście może w jakimś innym wcieleniu byłaś czarownica bo tak przewidzieć wszystko.. ale musiałaś być dobra czarownica skoro przewidziałas szwagierce ze w ciąży i będzie miała syna [emoji5]

0d1y3e3koudpi2s2.png

Maziajka mega moze masz jakies sily nadprzyrodzone. U nas ma M.czasami takie przeczucia Ktore sie sprawdzaja.
Maziajka ja mialam z corka w 42 dniu cyklu (mialam mega dlugie cykle)bete 30 a potem Jakos chyba 5 dni pozniej Jakos 300.slabo przyrastala,bylam przerazona a corka ma 3.5 roku

oar8flw1wzcz1pxm.png

Maziajka , Tez tak słyszałam o tych dziewczynkach się okaże :)
Mam to samo co Ty ciągle chodzę głodna.. ciągle burczy mi w brzuchu ale też nie chce przesadzać i nie jestem za każdym razem a jak już właśnie konkretnie zjem to mam gule i zaraz mi niedobrze.. może powinnam jeść mniejsze porcje i częściej..

0d1y3e3koudpi2s2.png

Dorota powiem Ci ze to nie pierwszy raz kiedys bylam u przyjaciolki i przyszla jej siostra i mowie do.niej " Kaska Ty w ciazy jestes" ona zdebiala i mowi mi co Ty glupia nie nie jestem, mowie jej " jestes i bedzie chlopak" ona wez glupia jestes nie jestem.Skonczylam temat ale i tak wiedzialam swoje.

Za tydzien przyjaciolka mowi mi ze Kaska w ciazy jest i ze wiedziala juz wtedy ale wiedzial tylko.jej chlopak i ona.Do teraz mi mowi ze pewnie im podsluch zalozylam:D

Powiem Wam ze straszne to jest jak 6 zmysl:-(.Bo przwaznie zle rzeczy wyczuwam....

reklama
Do góry