Aaggaa88 super! Rozmowa jest najważniejsza, z tego co piszesz widać że mu zalezy
zastanów się tylko na ile ważna jest dla Ciebie kwestia zamieszkania oddzielnie (wynajęcia mieszkania), bo takie sytuacje kryzysowe sa dobrym momentem na przeprowadzenie zmian (i naklonienie do tego drugiej osoby
) moja mama zawsze mi mówiła, że najważniejsze dla młodych jest zamieszkanie osobno (bez rodziców) chocby mieli mieszkac w jakiejś norce (i to się chyba często sprawdza)
Aga_k_m mam nadzieję że wszystko jest w porzadku, pewnie dostaniesz podwójną dawkę magnezu, moze L4? Cały czas w ruchu jesteś, a godzina o której wstajesz-kosmos
Kasiulka jakie pysznosci!!!
wszystkiego naj naj dla synka!
Mamusia Muminka cieszę się że czujesz się troszkę lepiej, oby już wszystko wróciło do normy
Ewella 90 może do lekarza lepiej się przejść jak coś cię kłuje (po co się stresować, a lekarz uspokoi)
Dziewczyny, miałyście przeżycia z mężami/partnerami (Lilith- podziwiam naprawdę...) Mężczyźni czasem są jak dzieci
Pumelova, Integral ja też rozpoczęłam już dzisiaj tłusty czwartek
Ola W. Ja zawsze mam bardzo niskie cisnienie, dlatego ciaza jest dla mnie ciężkim okresem, bo normalnie z pięć kaw dziennie wypić muszę
bez kawy zasypiam na stojąco (w ciąży jestem cały czas taka "śnieta")