reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Nika, super, że wszystko ok :)
Tak, normalne to jest, że brzuszek z dnia na dzień wyskoczy :)

Aga_k, a Ty o której masz wizytę?

Kurcze, a mi jedna opryszczka zaczyna się goić, a druga zaczyna wychodzić...
Znów to samo... a chyba rok miałam spokoju

reklama
Boże jakie wy cuda pieczecie, a ja taka sierota w tym temacie !:zawstydzona/y: Wrzucajcie je na wątek przepisowy, obiecałam mężowi, że będę piec więc przydadzą się.
Z facetami ciężko, współczuję. My jesteśmy11 lat razem i 5 lat po ślubie, jakoś chyba z pół roku po pieprzyło się wszystko tak, że chciałam rozwodu, jakoś się wszystko wypaliło i takie tam. Ale jakoś to ogarnęliśmy, a syn jeszcze poprawił sytuację, aż sama nie wierzę:blink: Mąż się bardzo ogarnął i odkleił się od toksycznych rodziców. I jeszcze jedno. Nie wyobrażam sobie mieszkania z rodzicami , na bank by nas już wtedy nie było.

Nika999 u mnie też mała chillout rączki za głową, potem się nawet nogami zasłoniła :D i obróciła się pleckami do zewnątrz więc musiałam leżeć na obu bokach żeby pooglądać serduszko z wszystkich stron. ale Pani Doktor tak wyjeździła że posprawdzała :p
a brzuch mi rośnie równo, przynajmniej od 3 tygodni bo mierze, ale wieczorem mam dosłownie 5 cm więcej niż rano! tyle jedzenia! :D

Ewcia - jadę po 17:00, myślę, że po 18:00 powinnam być "po". U mojej gin nie ma zapisów na godziny (przyjmuje prywatnie i jak przyjdziesz, tak będziesz przyjęta, uwzględniając inne czekające)

Aga_k, u mojego dr raczej by to nie przeszło :-) Przed zabiegiem w zeszłym roku jak pojechałam do Niego poraz pierwszy, to i tak musiałam z Nim się kontaktować, żeby zapytać czy mnie przyjmie, bo położna powiedziała, że nie ma miejsc, a dwa wizytę miałam przed północą :p

reklama
Właśnie do mnie dzwoniła lekarz do której chodziłam jak miałam mieć ivf że jest chętna na moje leki. Pytała czy może podać mój numer. Odzyskam też trochę kasy :) Mam nadzieję że jej szczęście przyniosą, jak będzie chciała to dam się nawet pogłaskać po brzuchu, co mi tam.
Szukam sobie czegoś takiego jak koszula do karmienia, dla mnie abstrakcja bo nie śpię w koszulach. I tak patrzę, ale w nic na allegro z moimi cyckami się nie zmieszczę, nie wspominając o brzuchu. Naprawdę trzeba mieć koszule do szpitala?

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry