reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Ewcia - My jesteśmy fanami Pumy [emoji3]

Pumelova - nooo Babo.. Narobilas i smaka i chęci podjęcia wyzwania z tworzeniem własnych pączków [emoji3] [emoji106]. Piękne Ci wyszły, i jak najbardziej są ksztaltne (też korzystałas z łyżki do lodów, o której Ewcia pisała?) [emoji5]

reklama
Ewcia to ja poprsze o namiar z ktorej strony

Mnie zimowe geoxy bardzo zawiodly... przemiekaly i tak jak Ewcia zostaje przy Ecco 4 pare przerabiamy i sa ekstra

Ewcia - My jesteśmy fanami Pumy [emoji3]

Pumelova - nooo Babo.. Narobilas i smaka i chęci podjęcia wyzwania z tworzeniem własnych pączków [emoji3] [emoji106]. Piękne Ci wyszły, i jak najbardziej są ksztaltne (też korzystałas z łyżki do lodów, o której Ewcia pisała?) [emoji5]
Przy pierwszym tak ale mam taką dużą że mi fest duży wyszedł. Potem znalazłam taka miarke fajna kształtna i tym robiłam. Niektóre są okrągłe a niektóre takie śmieszne. Zrobiłam dziś żeby mieć na jutro ale jak znam mojego m to dziś zje wszystko.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Kasiulka mniam, az mi slinka pociekła :D

Abed super ta koszulka, a z jakiej to jest stronki? moze bym mojemu cos takiego zamówiła, w czerwcu ma imieniny, to by było akurat do prezentu :)

Pola trzymam kciuki! Daj znac jak po wizycie

Kasia831 swoje przeszłas, podziwiam za hart ducha, wiele dziewczyn dalej tkwi w takich związkach i nic z tym nie robia, licza ze partner sie zmieni, a to sie niestety rzadko zdarza. Fajnie, ze teraz jestes szczesliwa, to najważniejsze!

Maziajka ja mojemu chciałam kupic czerwone NB i dla siebie takie same, ale tam dziecięce dopiero od 28, a on ma 25 rozmiar. Kupiłam mu z adidasa i takie same były meskie, wiec chcielismy kupic mezowi, zeby mieli identyczne, ale nie było rozmiaru :( jejku ja dla siebie tak chetnie bym kupiła jakies sliczne buciki na wiosne, ale wiem jakie za miesiac bede miala stopy i szkoda mi nawet kasy, bo sie porozciagaja.

Aga_k, pumy jeszcze nie mieliśmy, może kiedyś... ;-)
U nas Mikołaj ma syndrom zimowych stóp i jeżeli wcześniej kupuję, to właśnie geoxy czy ecco, bo stopa dzięki ich podeszwom i wkladkom oddycha. Jeżeli coś na szybko, to tak jak ostatnio siateczkowe nike, o wiele lepsze od adidasa

Kasiulka, eobuwie ;)

Ostatnia edycja:
Ajjj Pumelova - zobaczę o której dotrę dzisiaj do domu [emoji3].
Po wizycie jade do babci - a Ona już wczoraj mówiła, że dzisiaj zaczyna smażenie pączków [emoji6]. Jeżeli nie podejmę wyzwania dzisiaj/jutro to na weekend na bank to zrobię [emoji14]

Ewcia - My w Pumach smigamy ładnych parę lat. Młodej rok temu kupiliśmy oprócz Pumek też Reeboki (za 69 zł - ale po 3 miesiącach już były małe [emoji6])

Aga_k_m na połówkowych wszystko ok, do niczego doktor nie miał zastrzeżeń :-) tylko ten nasz maluch to straszny leń i nie chciał współpracować :-) siedział sobie wygodnie w takiej pozycji, że nie było widać serduszka, doktor pukał, kazał mi się na boki obracać, opróźnić pęcherz a on nic ;-) w końcu wysłał nas na obiad i spacer, mąż przegonił mnie po parku i jak wróciliśmy po dłuższym czasie to jaśnie pan po obiedzie i spacerze raczył się położyć na odpoczynek ;-) na szczęście było już dobrze widać serduszko :-) ale niestety buźkę wstydzioch miał cały czas zasłoniętą rączkami :-( a doktor nagrywał nam cale badanie na pendrive i chciał popstrykać mu fotek w 3/4d no ale niestety twarz wszędzie zasłonięta
W badaniu mam info że średni wiek płodu z parametrów 21+2 czyli wynika że jest o tydzień większy, bo ja jestem w 20+2 waży ponad 380g :-)

Czy Wy też tak macie że dosłownie z dnia na dzień bardzo rośnie brzuszek? Wcześniej miałam malo widoczny a tu wczoraj wieczorem zonk! Duży jak nigdy w życiu ;-) i tak się zastanawiam czy od tego mógł mnie boleć od piątku, w poniedziałek w końcu pojechałam na IP, z małym było wszystko ok, a mnie strasznie po całości ciągnął, tak inaczej niż zwykle. Dostałam nospe i po 3 dawkach przeszło, a brzuch urósł ;-) chyba że sama sobie tak wmawiam:-)

Nika - Ojjj, to chwila grozy pewnie Wam towarzyszyła. Grunt, że wszystko dobrze się skończyło.
Moja Mała ostatnio też ciągle buzię zasłaniala - no i nie dało się jej pięknych fot postrzelac [emoji1]. Może dzisiaj będzie grzeczniejsza [emoji6]

reklama
Nika fajowo ze jest ok. Mi brzuch na razie rosnie sytematycznie, ale w ciaazy czesto sa skoki . Wiazadla mnie ciagna regularnie. To taki ostro-piekacy bol w okolicach bioder

Do góry