reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
aga 88 jak nie ma refundacji na białe plomby jak ja dzisiaj robilam na nfz darmowe:) 2 tygodnie temu tez robilam innego zeba swiatloutwardzalnie za darmoszke na nfz z powodu ciązy:p

Pola trzymamy kciuki!!

Ewcia mi tez dzisiaj przyszly dla Jasia buty za tydzien wiosna ma przyjsc ja kupilam takie bo moj to zapalony sportowiec:D

Załączniki

• nike-pico-4-psv-454500-601-454500601-8(2).jpg
    nike-pico-4-psv-454500-601-454500601-8(2).jpg
    99,8 KB · Wyświetleń: 70
Aga88, ja z początkiem lutego miałam robioną 5kę i 8kę i też mam białe plomby...

Maziajka, z tego samego powodu zamówiłam :-)
Te z jesieni małe są, myślałam, że jeszcze będą, a tu zonk choć nike siateczkowe są dobre, także będą na jeszcze cieplejsze dni...
A zamówiłam takie ;-) będą idealnie pasować do kamizelki :p

Załączniki

• 0000198697594_geox-j64a4f05422c0062_ap_001.jpg
    0000198697594_geox-j64a4f05422c0062_ap_001.jpg
    68,4 KB · Wyświetleń: 69
Maziajka - świetne nike [emoji3]

Ja już kupiłam baleriny Jadze, ale i adidasy trzeba by było kupić, więc chyba w niedzielę do Factory (uwielbiam) skocze [emoji6].

Ewcia - i ja lubię geoxy [emoji106][emoji3]. Świetne są

reklama
Kasiulka, butki oczywiście w wyprzedaży ;-)

Maziajka, u nas póki co daję do wyboru parę sztuk i Młody wybiera, niech wie, że to On wybrał :-)
Zgodzę się, że fajne buty mają choć zdarzyło się, że 2 pary reklamowalam, bo w jednych skóra popękała, a drugie zafarbowaly...ale i z tym nie było problemu, pieniądze oddali bez żadnego ale...
Choć kozaki wolę z ecco mamy już 3 pary przetestowane i jak dla mnie, dla dziecka żadne inne na zimę ;-)
Nike Mikos też sam wybierał ;-)
Nie cierpię adidasa butów, strasznie dziecku poci się w nich noga...

Integral, od początku kupuję Młodemu na eobuwie. Wiadomo, że kapcie czy na szybko jakieś sportowe, to na miejscu, ale reszta tylko tam ;-)

Do góry