reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
aga 88 jak nie ma refundacji na białe plomby jak ja dzisiaj robilam na nfz darmowe:) 2 tygodnie temu tez robilam innego zeba swiatloutwardzalnie za darmoszke na nfz z powodu ciązy:p

Pola trzymamy kciuki!!

Ewcia mi tez dzisiaj przyszly dla Jasia buty za tydzien wiosna ma przyjsc ja kupilam takie bo moj to zapalony sportowiec:D

Załączniki

• nike-pico-4-psv-454500-601-454500601-8(2).jpg
    nike-pico-4-psv-454500-601-454500601-8(2).jpg
    99,8 KB · Wyświetleń: 66
Aga88, ja z początkiem lutego miałam robioną 5kę i 8kę i też mam białe plomby...

Maziajka, z tego samego powodu zamówiłam :-)
Te z jesieni małe są, myślałam, że jeszcze będą, a tu zonk choć nike siateczkowe są dobre, także będą na jeszcze cieplejsze dni...
A zamówiłam takie ;-) będą idealnie pasować do kamizelki :p

Załączniki

• 0000198697594_geox-j64a4f05422c0062_ap_001.jpg
    0000198697594_geox-j64a4f05422c0062_ap_001.jpg
    68,4 KB · Wyświetleń: 64
Maziajka - świetne nike [emoji3]

Ja już kupiłam baleriny Jadze, ale i adidasy trzeba by było kupić, więc chyba w niedzielę do Factory (uwielbiam) skocze [emoji6].

Ewcia - i ja lubię geoxy [emoji106][emoji3]. Świetne są

reklama
Kasiulka, butki oczywiście w wyprzedaży ;-)

Maziajka, u nas póki co daję do wyboru parę sztuk i Młody wybiera, niech wie, że to On wybrał :-)
Zgodzę się, że fajne buty mają choć zdarzyło się, że 2 pary reklamowalam, bo w jednych skóra popękała, a drugie zafarbowaly...ale i z tym nie było problemu, pieniądze oddali bez żadnego ale...
Choć kozaki wolę z ecco mamy już 3 pary przetestowane i jak dla mnie, dla dziecka żadne inne na zimę ;-)
Nike Mikos też sam wybierał ;-)
Nie cierpię adidasa butów, strasznie dziecku poci się w nich noga...

Integral, od początku kupuję Młodemu na eobuwie. Wiadomo, że kapcie czy na szybko jakieś sportowe, to na miejscu, ale reszta tylko tam ;-)

Do góry