reklama
aga 88 jak nie ma refundacji na białe plomby jak ja dzisiaj robilam na nfz darmowe 2 tygodnie temu tez robilam innego zeba swiatloutwardzalnie za darmoszke na nfz z powodu ciązy
Pola trzymamy kciuki!!
Ewcia mi tez dzisiaj przyszly dla Jasia buty za tydzien wiosna ma przyjsc ja kupilam takie bo moj to zapalony sportowiec
Pola trzymamy kciuki!!
Ewcia mi tez dzisiaj przyszly dla Jasia buty za tydzien wiosna ma przyjsc ja kupilam takie bo moj to zapalony sportowiec
Załączniki
ewcia3004
Nadzieja umarła...
Aga88, ja z początkiem lutego miałam robioną 5kę i 8kę i też mam białe plomby...
Maziajka, z tego samego powodu zamówiłam :-)
Te z jesieni małe są, myślałam, że jeszcze będą, a tu zonk choć nike siateczkowe są dobre, także będą na jeszcze cieplejsze dni...
A zamówiłam takie ;-) będą idealnie pasować do kamizelki
Maziajka, z tego samego powodu zamówiłam :-)
Te z jesieni małe są, myślałam, że jeszcze będą, a tu zonk choć nike siateczkowe są dobre, także będą na jeszcze cieplejsze dni...
A zamówiłam takie ;-) będą idealnie pasować do kamizelki
Załączniki
Maziajka - świetne nike [emoji3]
Ja już kupiłam baleriny Jadze, ale i adidasy trzeba by było kupić, więc chyba w niedzielę do Factory (uwielbiam) skocze [emoji6].
Ewcia - i ja lubię geoxy [emoji106][emoji3]. Świetne są
Ja już kupiłam baleriny Jadze, ale i adidasy trzeba by było kupić, więc chyba w niedzielę do Factory (uwielbiam) skocze [emoji6].
Ewcia - i ja lubię geoxy [emoji106][emoji3]. Świetne są
Integral
Fanka BB :)
A z jakiej stronki butki zamawiacie? Maziajka? Musze kupic swojemu.
Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom
pumelova
Fanka BB :)
Ta daaaaPochwal się później
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Edit:
Aaa koszulka zajebista! Tort ekstra! Zrobiłam pączki, świat stoi przede mną otworem! Aim dzięki, są pyszniaste!!!
Załączniki
reklama
ewcia3004
Nadzieja umarła...
Kasiulka, butki oczywiście w wyprzedaży ;-)
Maziajka, u nas póki co daję do wyboru parę sztuk i Młody wybiera, niech wie, że to On wybrał :-)
Zgodzę się, że fajne buty mają choć zdarzyło się, że 2 pary reklamowalam, bo w jednych skóra popękała, a drugie zafarbowaly...ale i z tym nie było problemu, pieniądze oddali bez żadnego ale...
Choć kozaki wolę z ecco mamy już 3 pary przetestowane i jak dla mnie, dla dziecka żadne inne na zimę ;-)
Nike Mikos też sam wybierał ;-)
Nie cierpię adidasa butów, strasznie dziecku poci się w nich noga...
Integral, od początku kupuję Młodemu na eobuwie. Wiadomo, że kapcie czy na szybko jakieś sportowe, to na miejscu, ale reszta tylko tam ;-)
Maziajka, u nas póki co daję do wyboru parę sztuk i Młody wybiera, niech wie, że to On wybrał :-)
Zgodzę się, że fajne buty mają choć zdarzyło się, że 2 pary reklamowalam, bo w jednych skóra popękała, a drugie zafarbowaly...ale i z tym nie było problemu, pieniądze oddali bez żadnego ale...
Choć kozaki wolę z ecco mamy już 3 pary przetestowane i jak dla mnie, dla dziecka żadne inne na zimę ;-)
Nike Mikos też sam wybierał ;-)
Nie cierpię adidasa butów, strasznie dziecku poci się w nich noga...
Integral, od początku kupuję Młodemu na eobuwie. Wiadomo, że kapcie czy na szybko jakieś sportowe, to na miejscu, ale reszta tylko tam ;-)