reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Morela jak to zrobilas:p

010igov3fkey3mez.png
Wiesz co no zwyczajnie :) weszłam na stronę z suwaczkami i zrobiłam wszystko krok po kroku :)

km5sio4pghry649q.png

hchy90bv2jl3015m.png

reklama
Hej :) Ja dołączam do grona przeziębionych...strasznie boli mnie gardło i meczy kaszel :(
Z dolegliwości to z rana mam meeeega mdłości..a najlepsze jest to że na cukier patrzeć nie mogę bo zaraz mnie naciąga. Wczoraj strasznie bolała mnie głowa- chyba migrena..musiałam apap zażyć bo umierałam, choć i ten średnio pomógł...
Witam nowe Mamusie i obiecuje częściej pisać :)

Witam się i ja :)
A mi jakoś objawy odpuscily aż zapominam ze jestem w ciąży.. ;)
Czasem tylko rano i wieczorem mdli ale przez chwile. Tylko piersi są większe a tak to czuję się odpukać bardzo dobrze :)

Karolina super wiadomość gratulacje :) ja mam w czwartek wizytę to będzie 7t2d i mam nadzieje ze tez usłyszę serduszko :)

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Karolina na kompie smigaja ale na aplikacji nie:-(

Dorota zazdroszcze ja oszaleje strasznie mnie to jedzenie dobija...nagotowalam sobie pomidorowki w czwartek z ryzem w czwartek zjadlam 4 talerze wczoraj 2 a dzis juz na sam widok tej zupy mnie bierze na wymioty.Nawet na programy o gotowaniu nie patrze bo mnie mdli jak patrze co gotuja:-(

010igov3fkey3mez.png

Karolina gratuluję!! już spokojniejsza jesteś?

Na katar czy zatoki super jest plukanka, krople uzywalam w każdej cjazy, taka ilość nie zaszkodzi..

Zawsze mi suwaczki działają ale z pół roku temu dużo dziewczyn miało ten problem..

Witam nowe mamy.

Kasiulka czekam do środy do scanu i zmieniam ciuchy na ciążowe co zalegają w łóżku schowane.. waga spadła na szczęście na 50 wiec to nie od nadmiaru hihi.

Przyszło mi, że jednak genetyke mam 22.12 a 20.12 clinike. 21.12 mamy 15 rocznicę wiec byłoby miło usłyszeć pozytywne wiesci..
Macie pomysł na prezent??

reklama
Do góry