reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Karolina gratulacje :-) ciesze się ze wszystko dobrze i ze było serduszko :-)

Zdrówka dla wszystkich chorowitek, oby szybko wam przeszło. Ja na szczęście na razie się trzymam, ale nie wiem jak długo bo jestem teraz bardzo osłabiona i pewnie szybko się coś przyczepi.

reklama
Ja mam dość dziś. Wczoraj to samo. Głodna cały czas, a jak zjem to mi niedobrze i tak w kółko.
Córka pojechała z dziadkami , bo dziś do Holandii 'przypływa Swiety Mikolaj' i jest parada , a mój robi za pomocnika świetego wiec siedzę sama. Plan był dobry, miałam sobie na spokojnie posprzątać ale sprzątam na raty i przeżywam jak mi zle i jak mi sie nie chce :p spac mi sie chce a nie mogę zasnąć :/

Mazajka mi trochę odpuściło nam nadzieje ze to dobry objaw a kto wie może to cisza przed burza:)

p19uvfxmn6t6amgl.png

Ja dziewczyny juz nawet sie poplakalam o to jedzenie juz nie chodzi mi o to ze mi zle bo to.jestem w stanie wytrzymac ale o to ze w ciazy powinno sie zdrowo odzywiac a ja co jem? Frytki? Ewentualnie serek topiony albo nutelle ...zadnych warzyw nawet po pomidorze juz mi zle..tyle.dobrze ze owoce mi wchodza wszystkie ale z samych owocow to ile mozna pociagnac?? Oslabiona jestem na nic sily nie mam nie mowiac juz ze dziecku zadnych skladnikow odzywczych nie dostarczam.Bo miesa ani ryby juz 2 tyg nie jadlam...

010igov3fkey3mez.png

Witajcie Drogie Mamy:) Wprawdzie jeszcze nie byłam na usg ale wg bety i testów jestem w 4 tyg i 3 dniu ciąży :) To moja druga ciąża, pierwsza ma już 6 lat :) Trochę zapomniałam już jak to było i teraz mam takie ukłucia w podbrzuszu takie pulsacyjne czasem też w pachwinie. Czy to rozciąganie macicy czy mam się niepokoić?

km5sio4pghry649q.png
Morela_87 a kiedy do lekarza idziesz?

mi gink powiedziała żeby się nie przejmować jeść to na co się ma ochotę i napewno nie wciskać w siebie na sile jakis rzeczy od których odpycha wiec spokojnie maziajka

Witam się i ja byłam tu w 2011 roku, kiedy to byłam w ciąży z moim synkiem. teraz na lipiec mam termin drugiego porodu. jestem tą szczęścia razie, że objawów brak. bolące piersi i tyle. brzuch ciągle wzdęty . ostatnia miesiączka 10.10 cykle około 25 dni. na przyszły tydzień wizyta u lekarza.

Hej mamuski,nie odzywalam sie 2 dni ale nadal jestem w szpitalu,natomiast jestem pelna nadzieji,beta urosla do 5800 i na usg pecherzyk byl wiekszy.Do tego wczoraj dostalam objawy ciazy,ciagniecie i klucie w podbrzuszu i bolace piersi i ogolnie jestem na ustach calego personelu bo bardzo rzadko sie zdarza zeby ciaza pozamaciczna dotarla do macicy i tam sie jednak zagniezdzila,na usg doktor mowil ze jest nadzieja i moze to byc wczesniejsza ciaza,jutro znow beta i usg i sie wszystko wyjasni,trzymajcie kciuki,mam nadzieje ze na stale tu zagoszcze,pozdrawiam was

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Maziajka moja koleżanka jadła przez miesiąc tylko paczki i piła cole
Tylko to tolerowala po tym nie wymiotowala i po tym najlepiej się czuła. Mało odżywcze. Ale lekarz tez jej powiedział żeby jadła to na co ma.ochote :) także spokojnie

p19uvfxmn6t6amgl.png

Do góry