reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Czesc kobitki, zdrowka wszystkim przeziebionym
U nas dzis brzydka pogoda, moj pojechal na wystawiac sie na targach slubnych, tak wiec caly weekend jestesmy same z moja corcia i musimy sobie znalezc jakies zajecie. Chyba pojdziemy na otwarcie nowego Toys'r'us bo maja byc jakies atrakcje. Chociaz teraz mnie mdli troche i nic mi sie nie chce.

reklama
Mnie wczoraj wzięło... masakra, nie dość że mdłości i wymioty to jeszcze wstałam z okropnym bólem głowy, zatok i wogole jakaś bez sił... W pracy przetrwałam (niestety pracowałam wczoraj przy sesji zdjęciowej) ale w zasadzie nie wiem jakim cudem.... Wróciłam i padłam.... zatoki, głowa i 38,5 gorączki, a babka w aptece powiedziała że w zasadzie nic mi dać nie może... Dziś gorączki na razie nie mam, ale czuję się nie za bardzo...

Aga oj ja tez dobrze spalam tylko juz 2 razy na siusiu wstaje co noc.Wczoraj nawet meczu nie dopatrzalam:p

Mlodamama inhalacje sobie zrob.
Hehe, ja to samo. Mecz pamiętam jak przez mgłę. Jak sie skończył to wstalam, ogarnelam siebie i wokół i znowu poszłam spac. Siusiu póki co na razie raz. A przypomnisz mi który to u Ciebie tydzień?

Aninek - moge sobie tylko wyobrazić kiedy ma się córkę, trzeba się nią zajac, a tu drugie daje o sobie znać w postaci mdłości...

Kurcze dziewczyny zdrówka Wam!

Witajcie Drogie Mamy:) Wprawdzie jeszcze nie byłam na usg ale wg bety i testów jestem w 4 tyg i 3 dniu ciąży :) To moja druga ciąża, pierwsza ma już 6 lat :) Trochę zapomniałam już jak to było i teraz mam takie ukłucia w podbrzuszu takie pulsacyjne czasem też w pachwinie. Czy to rozciąganie macicy czy mam się niepokoić?

km5sio4pghry649q.png

Aga dzis zaczealam 8 tc.

Morela witaj :-)Powoedz czy woj suwaczek z wiekiem.corki przesuwa Ci sie ?? Bo nasze nam.tutaj stoja w miejscu...

Mlodamama jasne ze pomaga bo wszystki z nosa Ci wylatuje i nos sie udraznia.

Zonograja moze wez jakies l4 no i tez polecam.Ci inhalacje miod czosnek cytryne imbir.

010igov3fkey3mez.png

Aga dzis zaczealam 8 tc.

Morela witaj :-)Powoedz czy woj suwaczek z wiekiem.corki przesuwa Ci sie ?? Bo nasze nam.tutaj stoja w miejscu...

Mlodamama jasne ze pomaga bo wszystki z nosa Ci wylatuje i nos sie udraznia.

Zonograja moze wez jakies l4 no i tez polecam.Ci inhalacje miod czosnek cytryne imbir.

010igov3fkey3mez.png
Suwaczek z Lenką się przesuwa :)

km5sio4pghry649q.png

reklama
Do góry