reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Czesc kobitki, zdrowka wszystkim przeziebionym
U nas dzis brzydka pogoda, moj pojechal na wystawiac sie na targach slubnych, tak wiec caly weekend jestesmy same z moja corcia i musimy sobie znalezc jakies zajecie. Chyba pojdziemy na otwarcie nowego Toys'r'us bo maja byc jakies atrakcje. Chociaz teraz mnie mdli troche i nic mi sie nie chce.

reklama
Mnie wczoraj wzięło... masakra, nie dość że mdłości i wymioty to jeszcze wstałam z okropnym bólem głowy, zatok i wogole jakaś bez sił... W pracy przetrwałam (niestety pracowałam wczoraj przy sesji zdjęciowej) ale w zasadzie nie wiem jakim cudem.... Wróciłam i padłam.... zatoki, głowa i 38,5 gorączki, a babka w aptece powiedziała że w zasadzie nic mi dać nie może... Dziś gorączki na razie nie mam, ale czuję się nie za bardzo...

Aga oj ja tez dobrze spalam tylko juz 2 razy na siusiu wstaje co noc.Wczoraj nawet meczu nie dopatrzalam:p

Mlodamama inhalacje sobie zrob.
Hehe, ja to samo. Mecz pamiętam jak przez mgłę. Jak sie skończył to wstalam, ogarnelam siebie i wokół i znowu poszłam spac. Siusiu póki co na razie raz. A przypomnisz mi który to u Ciebie tydzień?

Aninek - moge sobie tylko wyobrazić kiedy ma się córkę, trzeba się nią zajac, a tu drugie daje o sobie znać w postaci mdłości...

Kurcze dziewczyny zdrówka Wam!

Witajcie Drogie Mamy:) Wprawdzie jeszcze nie byłam na usg ale wg bety i testów jestem w 4 tyg i 3 dniu ciąży :) To moja druga ciąża, pierwsza ma już 6 lat :) Trochę zapomniałam już jak to było i teraz mam takie ukłucia w podbrzuszu takie pulsacyjne czasem też w pachwinie. Czy to rozciąganie macicy czy mam się niepokoić?

km5sio4pghry649q.png

Aga dzis zaczealam 8 tc.

Morela witaj :-)Powoedz czy woj suwaczek z wiekiem.corki przesuwa Ci sie ?? Bo nasze nam.tutaj stoja w miejscu...

Mlodamama jasne ze pomaga bo wszystki z nosa Ci wylatuje i nos sie udraznia.

Zonograja moze wez jakies l4 no i tez polecam.Ci inhalacje miod czosnek cytryne imbir.

010igov3fkey3mez.png

Aga dzis zaczealam 8 tc.

Morela witaj :-)Powoedz czy woj suwaczek z wiekiem.corki przesuwa Ci sie ?? Bo nasze nam.tutaj stoja w miejscu...

Mlodamama jasne ze pomaga bo wszystki z nosa Ci wylatuje i nos sie udraznia.

Zonograja moze wez jakies l4 no i tez polecam.Ci inhalacje miod czosnek cytryne imbir.

010igov3fkey3mez.png
Suwaczek z Lenką się przesuwa :)

km5sio4pghry649q.png

reklama
Do góry