reklama
Zonagraja zgadzam sie znika999 zycie jest nieprzewidywalne potrafi z dnia na dzien przyniesc nam mile zaskoczenie. A jak mowi Aga czasem trzeba czasu i wszystko sie ulozy trzeba buc cierpliwym i cieszyc sie zyciem i tym co jest teraz i Maziajka zgadzam sie czasemczlowiek nie docenia tego co ma
Kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji110]
Megi - mi zaznaczył to samo na tym skierowaniu , tylko po to zebym nie musiala za prenatalne placic i wszystko jest ok lekarz mojej kolezanki dal skierowanie a zapomnial o krzyzyku i babka w rejetsracji kazala jej na poczatku placic ale w koncu obeszlo sie bez tego . Takze zeby to badanie bylo darmowe to po prostu musi byc cos zaznaczone
Aga_k_m - zdrówka i udanej walki z przeziebieniem aby sie nie rozkrecilo[emoji14]
Maziajka a wiec dodatkowo kciuki aby była dalej pipcia [emoji110][emoji23][emoji173]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Megi - mi zaznaczył to samo na tym skierowaniu , tylko po to zebym nie musiala za prenatalne placic i wszystko jest ok lekarz mojej kolezanki dal skierowanie a zapomnial o krzyzyku i babka w rejetsracji kazala jej na poczatku placic ale w koncu obeszlo sie bez tego . Takze zeby to badanie bylo darmowe to po prostu musi byc cos zaznaczone
Aga_k_m - zdrówka i udanej walki z przeziebieniem aby sie nie rozkrecilo[emoji14]
Maziajka a wiec dodatkowo kciuki aby była dalej pipcia [emoji110][emoji23][emoji173]
D
Deleted member 134305
Gość
Hej dziewczyny
Maziajka kciuki za wizyte zacisniete!! Ja mam za 1,5 tygodnia, nawet o tym nie mysle, bo zaraz by mi sie cisnienie podniosło.
Dziewczyny w ktorym tygodniu dokladnie czulyscie ruchy?? kurcze u mnie polowa 16 tc i dalej lipa :/ ostatnio w nocy cos mi sie wydawało, ze sie ruszało w brzuchu, ale nie wiem czy mi sie to snilo...w dzien kompletnie nic nie czuje :/ dobrze, ze mam doplerka, bo juz bym u gina siedziala pewnie.
Maziajka kciuki za wizyte zacisniete!! Ja mam za 1,5 tygodnia, nawet o tym nie mysle, bo zaraz by mi sie cisnienie podniosło.
Dziewczyny w ktorym tygodniu dokladnie czulyscie ruchy?? kurcze u mnie polowa 16 tc i dalej lipa :/ ostatnio w nocy cos mi sie wydawało, ze sie ruszało w brzuchu, ale nie wiem czy mi sie to snilo...w dzien kompletnie nic nie czuje :/ dobrze, ze mam doplerka, bo juz bym u gina siedziala pewnie.
Truskawka - mizianie raz na jakiś czas czułam już w 16 tc. Jak byłam w 15/16 tc u gina, to mi powiedziała, że za 2 tyg powinnam czuć ruchy, i rzeczywiście teraz je dopiero zaczynam odczuwać bardziej świadomie (18/19 tc). Ale i tak to jest raz na jakiś dłuższy czas, i najlepiej je odczuwam wieczorem lub z samego rana, będąc jeszcze w łóżku).
Staram sie nie swirowac, że za mało, albo może to nie dzidziol.. Pamiętajmy, że teraz dzidziole ważą ok. 100-250 g, więc nie zawsze ich ruchy są tak odczuwalne aby ich z innymi ruchami nie pomylić [emoji6]
Spokojnie Kochana [emoji4]
Staram sie nie swirowac, że za mało, albo może to nie dzidziol.. Pamiętajmy, że teraz dzidziole ważą ok. 100-250 g, więc nie zawsze ich ruchy są tak odczuwalne aby ich z innymi ruchami nie pomylić [emoji6]
Spokojnie Kochana [emoji4]
pumelova
Fanka BB :)
Ja mam 18+2 i sama nie wiem czy czuje czy nie. Cos tam chyba czuje, ale to jest tak ze cos poczuje i zwracam na to uwagę i potem nic sie nie dzieje. Nie wiem na ile sobie to wmawiam a na ile sa wierze ze będą wyraźniejsze miałam usg w czwartek i wszystko bylo ok wiec truskawka nie martw sie w koncu poczujemy ))
ewella90
Pumelova ja mam pytanie do tego netfixa czyli jedna para kupuje to i reszcie udostępnia hasło tak i u wszystkich w domu to działa ? Pytam bo wczoraj padł taki temat przez znajomych żebyśmy kupili ale nie wiemy czy u każdego osobno działa na jednym loginie ? Tam jest wszystko seriale i filmy tak ?
O tez mam netflixa, tv nie oglądam wcale, jak mam czas wieczorekiem obejrzę serial
Maziajka nie ma mocnych na USG każdego dopadają przed emocje Twoje dziecko daje Ci znać kopniaczkami ze jest ok ale kciuki nie zaszkodzą, także za brak siusiaka.
Truskawka w tej dość szybko myśle ze 15/16 tydzień. W pierwszej w 22 w drugiej ciąży w 18/19 za każdym razem mam łożysko z przodu
Aga zdrowka, żebyś na ferie była pełna sił i energii
Maziajka nie ma mocnych na USG każdego dopadają przed emocje Twoje dziecko daje Ci znać kopniaczkami ze jest ok ale kciuki nie zaszkodzą, także za brak siusiaka.
Truskawka w tej dość szybko myśle ze 15/16 tydzień. W pierwszej w 22 w drugiej ciąży w 18/19 za każdym razem mam łożysko z przodu
Aga zdrowka, żebyś na ferie była pełna sił i energii
sylver80
Haha, rzeczywiście racja z tymi suwaczkamiA ja z innej beki. Wiem już jak zrobić na telefonie aby było widać suwaczki Przez przypadek przeglądając forum przekręciłam tel z pozycji pionowej w poziomą i nagle widać
Kurde syn mi wywalił storczyka z parapetu razem z wodą ehhhh .
Z tym skierowaniem też myślę, że lekarz musiał coś wpisać.
A paczuszki, u nas na szkole rodzenia dostałam jedną, a drugą tzw niebieską po porodzie w szpitalu.
reklama
Truskawka wlasnie przez takie posty zaczynam panikować haha ale bez urazy oczywiscie[emoji14]w czwartek bedzie skonczony 19 tydzien a dalej nie czuje czasem jak przyloze rece to mnie cos smyra ale nie wiem czy to dzidziol czy cos innego w ksiażce jest napisane ze ruchy moge zacząć czuć teraz albo pod koniec 5go miesiaca[emoji14]takze mysle ze jest ok[emoji14]za tydzien w srode wizyta i mam nadzieje ze lekarz potwierdzi ze wszystko jest dobrze[emoji14]