reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Zonagraja zgadzam sie znika999 zycie jest nieprzewidywalne potrafi z dnia na dzien przyniesc nam mile zaskoczenie. A jak mowi Aga czasem trzeba czasu i wszystko sie ulozy trzeba buc cierpliwym i cieszyc sie zyciem i tym co jest teraz i Maziajka zgadzam sie czasemczlowiek nie docenia tego co ma

f2w3rjjgvtrkt7iq.png

Kciuki za dzisiejsze wizyty [emoji110]

Megi - mi zaznaczył to samo na tym skierowaniu , tylko po to zebym nie musiala za prenatalne placic i wszystko jest ok :) lekarz mojej kolezanki dal skierowanie a zapomnial o krzyzyku i babka w rejetsracji kazala jej na poczatku placic ale w koncu obeszlo sie bez tego . Takze zeby to badanie bylo darmowe to po prostu musi byc cos zaznaczone :)

Aga_k_m - zdrówka i udanej walki z przeziebieniem aby sie nie rozkrecilo[emoji14]

Maziajka a wiec dodatkowo kciuki aby była dalej pipcia [emoji110][emoji23][emoji173]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczyny
Maziajka kciuki za wizyte zacisniete!! Ja mam za 1,5 tygodnia, nawet o tym nie mysle, bo zaraz by mi sie cisnienie podniosło.

Dziewczyny w ktorym tygodniu dokladnie czulyscie ruchy?? kurcze u mnie polowa 16 tc i dalej lipa :/ ostatnio w nocy cos mi sie wydawało, ze sie ruszało w brzuchu, ale nie wiem czy mi sie to snilo...w dzien kompletnie nic nie czuje :/ dobrze, ze mam doplerka, bo juz bym u gina siedziala pewnie.

Truskawka - mizianie raz na jakiś czas czułam już w 16 tc. Jak byłam w 15/16 tc u gina, to mi powiedziała, że za 2 tyg powinnam czuć ruchy, i rzeczywiście teraz je dopiero zaczynam odczuwać bardziej świadomie (18/19 tc). Ale i tak to jest raz na jakiś dłuższy czas, i najlepiej je odczuwam wieczorem lub z samego rana, będąc jeszcze w łóżku).
Staram sie nie swirowac, że za mało, albo może to nie dzidziol.. Pamiętajmy, że teraz dzidziole ważą ok. 100-250 g, więc nie zawsze ich ruchy są tak odczuwalne aby ich z innymi ruchami nie pomylić [emoji6]
Spokojnie Kochana [emoji4]

Ja mam 18+2 i sama nie wiem czy czuje czy nie. Cos tam chyba czuje, ale to jest tak ze cos poczuje i zwracam na to uwagę i potem nic sie nie dzieje. Nie wiem na ile sobie to wmawiam a na ile sa :) wierze ze będą wyraźniejsze :) miałam usg w czwartek i wszystko bylo ok wiec truskawka nie martw sie w koncu poczujemy :)))

Pumelova ja mam pytanie do tego netfixa czyli jedna para kupuje to i reszcie udostępnia hasło tak i u wszystkich w domu to działa ? Pytam bo wczoraj padł taki temat przez znajomych żebyśmy kupili ale nie wiemy czy u każdego osobno działa na jednym loginie :) ? Tam jest wszystko seriale i filmy tak ?

O tez mam netflixa, tv nie oglądam wcale, jak mam czas wieczorekiem obejrzę serial

Maziajka nie ma mocnych na USG każdego dopadają przed emocje ;) Twoje dziecko daje Ci znać kopniaczkami ze jest ok :) ale kciuki nie zaszkodzą, także za brak siusiaka.

Truskawka w tej dość szybko myśle ze 15/16 tydzień. W pierwszej w 22 w drugiej ciąży w 18/19 za każdym razem mam łożysko z przodu ;)

Aga zdrowka, żebyś na ferie była pełna sił i energii

A ja z innej beki. Wiem już jak zrobić na telefonie aby było widać suwaczki :blink: Przez przypadek przeglądając forum przekręciłam tel z pozycji pionowej w poziomą i nagle widać :-D
Kurde syn mi wywalił storczyka z parapetu razem z wodą ehhhh .
Z tym skierowaniem też myślę, że lekarz musiał coś wpisać.
A paczuszki, u nas na szkole rodzenia dostałam jedną, a drugą tzw niebieską po porodzie w szpitalu.
Haha, rzeczywiście racja z tymi suwaczkami :D

reklama
Truskawka wlasnie przez takie posty zaczynam panikować haha :D ale bez urazy oczywiscie[emoji14]w czwartek bedzie skonczony 19 tydzien a dalej nie czuje :) czasem jak przyloze rece to mnie cos smyra ale nie wiem czy to dzidziol czy cos innego :) w ksiażce jest napisane ze ruchy moge zacząć czuć teraz albo pod koniec 5go miesiaca[emoji14]takze mysle ze jest ok[emoji14]za tydzien w srode wizyta i mam nadzieje ze lekarz potwierdzi ze wszystko jest dobrze[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry