reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Chybra - ja nie widzę Twojego suwaczka, nawet jak odwróce telefon :-(.

A storczyk ocalał?

reklama
Hejka jeju ale mam stresa przed tymi polowkowymi mam nadzieje ze bedzie ok! I kurcze mam.nadzieje ze dalej to.dziewczynka nie chcialabym poczuc uczucia rozczarowania bo.kocham to.dziecko.dlatego nie przyzywczajalam sie zbytnio do mysli ze to.dziewuszka jednak gdzies tam w glowie to.siedzi i mam nadzieje ze jak uslysze ze to chlopak to nie poczuje jakiegos rozczarowania bo po prostu miala bym potem wyrzuty sumienia wzgledem swojego dziecka.

Maniek odpoczywaj lez i pachnij!! Masz jakas pomoc w domu? Meza , mame , siostre??

Aga zdrowka zycze jakby co to do domu pod kolderke zdrowie najwazniejsze!

Zonograja trzymam kciuki za wszystkie plany mam nadzieje ze sie spelnia!.Jak przeczytalam co napisalas to az mi glupio bo czlowiek nie docenia tego co ma!

Ewela gdzie bylysicie na.burgerach w Kahuna?

Ewella , Abede!! Trzymam kciuki mam nadzieje ze po wizytach wszystkie bedziemy szczesliwe! Ba jestem tego pewna!

010igov35ye70zfx.png

Maziajka, ewella i abed kciukasy za wizyty!

Aga k m zdrowka życzę :)

Więcej nie pamiętam bo pisze na telefonie a na jedno oko jeszcze śpię :p życzę Wam miłego dnia! Ja musze dzis tylko posprzątać w kuchni i mam czas do 16 aż mąż wróci wiec bailando, idę oglądać serial :p żona idealna, polecam na netflixie :D

Dzień dobry wszystkim :)
U mnie pochmurno i deszczowo, aż się nie chce z domu ruszać a tu do pracy czas.

Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty i czekam na pozytywne wieści!!!

Faktycznie, przekrecilam telefon i widzę wszystkie suwaczki :tak:

Żonagraja- ja mieszkam w mieszkaniu po babci męża i od 4, 5 roku się męczę i nienawidzę tu mieszkać, bo to stary drewiany dom w dodatku nie mamy umowy najmu, a do tego mamy za ścianą prawdziwą patologię i nikt z nimi nic nie zrobi, dziadkowie z nimi walczyli i teraz ja po tych 4,5 roku już nie mam sił, drą się, leją, brat z siostrą mają córkę, cała trójka ma żółte papiery ehh szkoda gadać:no2: Perspektywy oczywiście na coś lepszego nie ma, pozostaje mi czekać aż pozdychają albo ja się wykończę.
Aga k m - ocalał, ale cała woda z niego wylała się na tył łóżka i ścianę pod parapetem:-p

Maziajka byliśmy w Grill pup pierwszy raz byłam smakowało, siostra chodzi do kahuna i mówiła ze tam jej bardziej smakuje w tej kahuna :)

Maziajka będzie dobrze Kobieto [emoji8] - nie stresuj się bez potrzeby, tylko ciesz [emoji3]. Naogladasz się dzisiaj dzidziolka ile wlezie, nasluchasz, dr dokładnie zbada - będzie dobrze [emoji4][emoji4][emoji4]

Pumelova - kurcze.. Chyba sobie założę netflixa (jak już będę uziemiona). U szwagra non stop coś leci (w zależności kto obsługuje pilota, to tylko następuje zmiana profilu /kanału). Ja mam premium pakiet w "nc", i szczerze mówiąc nie wykorzystujemy go w połowie. Ale z drugiej strony, jak mamy leniwy dzień, to pomimo tylu kanałów nie można nic ciekawego znaleźć do obejrzenia.

Dzięki dziewczynki za życzenia zdrowia - nie chciałabym korzystać w tym tyg z L4, w przyszłym również - także nie poddam się [emoji6].

Bulkaasia a u mnie śnieg sypie :-)

Żonagraja życie bywa mega nieprzewidywalne, 1,5 roku temu jeszcze z moim chłopakiem (obecnie już mężem ;-)) za nic w świecie byśmy nie pomyśleli, że będziemy się budować, bardzo chcieliśmy, ale nie było szans. A teraz? Czekamy na wiosnę jak murarze wpadną kończyć nasz domek marzeń i jesienią planujemy się wprowadzać:-). Także głowa do góry, na pewno się wszystko ułoży :-) trzymam kciuki :-)

Chybra, wiem co czujesz w sprawie sąsiadów, mieszkam przez płot ze sklepem... od wiosny do jesieni cała okoliczna patologia siedzi tam od rana do wieczora, aż się do ogrodu nie chce chodzić, bo tylko się drą, biją i awanturują... nie mówiąc już że przerzucają nam śmieci przez płot :-\

reklama
Aga k m - polecam, my z tych którzy oglądają seriale codziennie ;-) mamy pakiet za 60zl miesięcznie i składamy sie w 4 pary - 4 pary naraz mogą z tego korzystać ;-) na kompie, na telefonie, na tv :p
Iii netflix ma miesiąc próbny za darmo :-)

Do góry