reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Witajcie dziewczyny!

Chwilę mnie nie było,a tu tyle do nadrobienia ;). Wieczorem usiądę, bo teraz nie dam rady.

Tak na szybko:
tea80 - gratulacje dziewczynki!

Ja też polecam netfixa, prawie codziennie z mężem coś oglądamy i uważam, ze to bardzo dobrze wydane pieniądze - już mamy parę seriali za sobą :). Bardzo polecam Breaking Bad, Orange is new black, Stranger Things, Crown (serial o Królowej Elżbiecie, jak dla mnie super), a teraz oglądamy House of Cards. A i dla dzieci się coś znajdzie :). I co miesiąc coś nowego dorzucają.

U mnie się konkretna zima zrobiła, sypie i sypie, a tu do ortopedy muszę jechać z synkiem..(oczywiście prywatnie, bo terminy na nfz, to jakaś masakra..)
Trochę mam stresa, w sobotę zauważyłam u niego guzek pod kolanem (w dnie kolanowym, chyba tak to się nazywa), byliśmy już u lekarza rodzinnego i jest podejrzenie cysty Bakera. Mam nadzieję, że to to a nic poważniejszego. Te dzieci mnie kiedyś do grobu wpędzą.. Już mam parę siwych włosów ;). Ciąża to dopiero początek stresów ;).

Powodzenia dla wizytujących! Samych dobrych wieści!

reklama
Witajcie dziewczyny.. :)

Ja dziś od rana wyzerka..rogaliki francuskie.. :)
U mnie ruchy pojedyncze w 16tyg a teraz prawie 18 i czuje już każdego dnia..nawet mój partner wczoraj trzymając dłoń na brzuszku poczuł maluszka.. :)
Ale tak jak piszecie każda odczowa je w innym czasie..

3mam kciuki za wszystkie wizyty.. :)
Teo gratuluję corci :)

A tu dla tych które jeszcze nie znają podsyłam fajna piosenkę dla wszystkich którzy spodziewają się maleństwa..(w pierwszej ciąży strasznie mnie urzekła ta piosenka)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Tea gratulacje corci.:)
A ja jestem 16+5 ize dwa dni temu młody wypiol siebjakos tak ze poczulam gocalego pod reka masakra,a tak to moze ze dwa trzy razy delikatnie poczulam,ale to jeszcze nie jest regularne i tylko jak leze spokojnie.

f2w3rjjgvtrkt7iq.png

Co do ruchów to ja już kilka razy poczułam ale na prawdę pojedyncze typu 2 dziennie rano i wieczorem i jak położyłam rękę to już nic. Ale o ile dobrze pamiętam to to były właśnie ruchy a nie jelita bo to tak jakby ktoś mi skakał w środku po narządach:)

A ja się bawię od kilku lat decupage i wczoraj mąż mi wyjął moje stuffy z piwnicy - w końcu mam na to czas i o to zrobiłam sobie chustecznik na chusteczki higieniczne
1486466489-aaaaaa.jpeg

Jeszcze muszę go polakierować kilka razy ale generalnie wyszło całkiem całkiem chyba :)

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Witajcie dziewczyny.. :)

Ja dziś od rana wyzerka..rogaliki francuskie.. :)
U mnie ruchy pojedyncze w 16tyg a teraz prawie 18 i czuje już każdego dnia..nawet mój partner wczoraj trzymając dłoń na brzuszku poczuł maluszka.. :)
Ale tak jak piszecie każda odczowa je w innym czasie..

3mam kciuki za wszystkie wizyty.. :)
Teo gratuluję corci :)

A tu dla tych które jeszcze nie znają podsyłam fajna piosenkę dla wszystkich którzy spodziewają się maleństwa..(w pierwszej ciąży strasznie mnie urzekła ta piosenka)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom
Alex, nie wkurzaj ludzi ;) Ja mam "wyjącą" ciążę i oczywiście znowu się rozkleiłam :p

Megan ja panikuje, bo w 1szej ciazy czułam w 16 tc, a niby w 2 sie czuje szybciej, dlatego troche sie martwie, po prostu sie boje, ze dziecko nie rosnie i dlatego nie czuje, ale ja ogolnei panikara jestem ;p

Tea gratulacje!!! imie wymyslone?:D

Tez bym sobie ogladała tego netflixa, nawet dostalismy przy zakupie telewizora kod i aktywacje na pol roku....tyle ze u nas praktycznei w domu nie dziala internet na tyle, zeby sie sciagneło cokolwiek do ogladania ;p

reklama
Co do ruchów to ja już kilka razy poczułam ale na prawdę pojedyncze typu 2 dziennie rano i wieczorem i jak położyłam rękę to już nic. Ale o ile dobrze pamiętam to to były właśnie ruchy a nie jelita bo to tak jakby ktoś mi skakał w środku po narządach:)

A ja się bawię od kilku lat decupage i wczoraj mąż mi wyjął moje stuffy z piwnicy - w końcu mam na to czas i o to zrobiłam sobie chustecznik na chusteczki higieniczne
1486466489-aaaaaa.jpeg

Jeszcze muszę go polakierować kilka razy ale generalnie wyszło całkiem całkiem chyba :)

f2w3rjjgy5cue5bk.png
Morela, śliczne to!!! A ja wydałem 60 zł w Home&You na chustecznik... Ale jak się nie na talentu, to trzeba płacić i płakać ;)

Do góry