Maniek właśnie Ty zaś swoje.. Piszesz pierw, że jakiś za elektryzujacy temat wrzucilas i niepotrzebnie, po czym ja Ci pisze, ze temat mnie nie rusza w takiej formie a Ty znowu dk mnje to samo. Mimo tych większych literek a mówisz. Ze umiesz czytać..
Widocznie dalej nie rozumiesz o co mi chodzi, bo znowu piszesz to samo i jeszcze mnie pouczasz
w dodatku sama chciałaś skończyć temat a dalej go ciagniesz, mimo iż jak widać sensu nie ma żadnego.
Oki, odpoczywaj, łez ( grr literka mi się zmienka, sorrki) ile chcesz, życzę by jak większości łożysko się podniosło co byłoby normalne na tym etapie. Ale to niezmieni tego, że sprawa wygląda jak wygląda
I przestań robić tu ze mnje jakaś straszna, bo się dopytuje a nie pisze jak bardzo mi przykro etc.
Jeszcze raz życzę Ci by się poprawiło, wszystko to co dzjs wyszło nie tak jak powinno
Ps. Ja nie wierzę w teksty: zalecenia lekarza. To się nie odnosi do nikogo, żeby nie było. Juz tyle dziewczyn się tu zalilo.. Dodatkowo ostatni przykład Integral.. I nie chodzi tu o każdego, nie generalizuje. Myślę, że wiecie o co chodzi.
Poza tym, większość i tak jeszcze sprawdza to na necie, to na forum czy gdzie indziej.
Alex to raczej chodzi l to, że nie spotkałam się jeszcze z takimi obostrzeniami. Jestem po przejściach z lozyskiem. Sporo się naczytalam imdowiedzialam. Wiem, że mam nje panikować ald.. Ja juz mam pewne niskie póki co, swoje ryzyka przeszłam, mam swoje dldatkowe choroby i przejścia i jak słyszę, że mtos ma takie nakazy na tak wczesnym etapie to już myślę o tym, co ja mam zrobjc? Albo inne dziewczyny, ktlrym niedaj wyjdzie faktycznie nismie? Czy już teraz ryzykuje? Czy robie źle? Za dużo wątpliwości..
Morela, niestety.. Nie wiem jak to jest z chłopcami ale z moja tez się tak zaczynało.. Serce boli.. Ale tak jest
kiedyś była moja księżniczka, teraz to ciągle się jej cls nie podoba a moje zdanie przede wszystkim. Z wiekiem coraz gorzej, mimo iż się staramy by relacje były jak najlepsze..
Karo fajnie, że dzień udany, to najważniejsze, uważajcie na siebje