reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Megi ale badanie prenatalne to tez inaczej badanie polowkowe przecież nie napisał na skierowaniu ze 1 badanie prenatalne, tylko pewnie badanie prenatalne to zapisujesz się na drugie, chyba o to Ci chodziło ? Ja dzwoniłam i mówiłam ze chce się zapisać na 2 badanie prenatalne

Mnie sie pytala przez telefon czy bylam juz u nich w pierwszym trymestrze,ale wiesz on tam dał taki krzyzyk ze wystawia mi skierowanie.wskazanie:stwierdzenie w czasie ciazy niepr.wyn.usg lubbadan biochemicznychwskazujacych'na'zwiekszenie ryzyko aberracji chromosomowej lub wady plodu,a mowil ze wszystko u mnie jest dobrze

Jak dobrze wiedzieć że nie tylko moja panna mi ciśnienie podnosi.... :) niby taka mała 7latka a mądrości próbuje pokaż, ac jakby miała nie wiadomo ile doświadczenia....

Mam nadzieję że wszystko okaże się być ok, ale a teraz łez i odpoczywaj.... :)

Aj... Weź nawet nic nie mów... To mnie chyba najbardziej przeraża... Doskonale pamiętam jak halo po urodzeniu Nadii... Tyle tylko że minęło kilka lat i na głowę wejść sobie nie dam...
U nas z kredytem niestety lipa.. Już 3 razy próbowaliśmy... Może kiedyś się uda...
Tak na prawdę my mieszkając tutaj też nienajmnien płacimy. Co miesiąc musimy dać teściowej 600 zł... No ale...
Co do planów.. Nie lubię pisać o planach bo z reguły jak powiem o nich głośno to później g.... Z tego... Także pozwólcie że przemilcze
Mam nadzieję że niedługo będę mogła się pochwalić, albo podzielić obawami :)
Zobaczymy jak będzie z propozycją pracy dla mojego męża... :)
W takim razie trzymamy kciuki, żebyś nie musiała dzielić się z nami obawiami, a z radością obwieszczała dobre nowiny! :D

Lilith,Integral gratuluje wizyt.lilith zdrowka dla synka

Zonagraja oby plany sie wam powiodly

Sylver piekne widoki w Paryzu a wy na czole

Alex u nas tez takie te paczuszki sa

Ewella,Abend, Maziajka trzymam kciuki za jutro

Ika89 lec Do Dentysty

Dziekuje za zyczenia dla meza. Spedzilismy przemily dzien w gorach. Malej tak sie spodobal snieg ktorego u nas jak na lekarstwo od paru lat ze wogole niechciala Do domu. Wjezdzalismy wyciagiem Do gory i w dol M z mala na sankach a ja piechotka.pewnie tak z 5km dzisiaj zrobilam. Wrocilismy o 18 zmarznieci i zaraz niespodziewani goscie nadjechali,potem nasza pani DJ podjechala omowic muzyke ktora chcemy na imprezie miec,sasiedzi zeszli z wielkiem prezentem dla M .szybko mala polozylam, posiedzialam z gosci i padam z nog. Jutro okulista, w srode praca i juz wizyta.
Jeszcze znajoma Mi Pisze ze u malej dzisiaj stwierdzili rumien zakazny.mialysmy sie w piatek spotkac ale cale szczescie cos im wypadlo i nieprzyjechaly bo najbardziej ten rumien zakazny przez pojawieniem sie wysypki a wysypka pojawila sie u malej dopiero wczoraj.bardzo niebezpieczne to dla kobiet w ciazy i troche sie wystraszylam Co by bylo gdybysmy sie spotkaly w piatek.wole niemyslec

f2w3flw15r2h1ssa.png

Maniek właśnie Ty zaś swoje.. Piszesz pierw, że jakiś za elektryzujacy temat wrzucilas i niepotrzebnie, po czym ja Ci pisze, ze temat mnie nie rusza w takiej formie a Ty znowu dk mnje to samo. Mimo tych większych literek a mówisz. Ze umiesz czytać..
Widocznie dalej nie rozumiesz o co mi chodzi, bo znowu piszesz to samo i jeszcze mnie pouczasz :) w dodatku sama chciałaś skończyć temat a dalej go ciagniesz, mimo iż jak widać sensu nie ma żadnego.
Oki, odpoczywaj, łez ( grr literka mi się zmienka, sorrki) ile chcesz, życzę by jak większości łożysko się podniosło co byłoby normalne na tym etapie. Ale to niezmieni tego, że sprawa wygląda jak wygląda :)
I przestań robić tu ze mnje jakaś straszna, bo się dopytuje a nie pisze jak bardzo mi przykro etc.
Jeszcze raz życzę Ci by się poprawiło, wszystko to co dzjs wyszło nie tak jak powinno :)

Ps. Ja nie wierzę w teksty: zalecenia lekarza. To się nie odnosi do nikogo, żeby nie było. Juz tyle dziewczyn się tu zalilo.. Dodatkowo ostatni przykład Integral.. I nie chodzi tu o każdego, nie generalizuje. Myślę, że wiecie o co chodzi.
Poza tym, większość i tak jeszcze sprawdza to na necie, to na forum czy gdzie indziej.

Alex to raczej chodzi l to, że nie spotkałam się jeszcze z takimi obostrzeniami. Jestem po przejściach z lozyskiem. Sporo się naczytalam imdowiedzialam. Wiem, że mam nje panikować ald.. Ja juz mam pewne niskie póki co, swoje ryzyka przeszłam, mam swoje dldatkowe choroby i przejścia i jak słyszę, że mtos ma takie nakazy na tak wczesnym etapie to już myślę o tym, co ja mam zrobjc? Albo inne dziewczyny, ktlrym niedaj wyjdzie faktycznie nismie? Czy już teraz ryzykuje? Czy robie źle? Za dużo wątpliwości..

Morela, niestety.. Nie wiem jak to jest z chłopcami ale z moja tez się tak zaczynało.. Serce boli.. Ale tak jest :( kiedyś była moja księżniczka, teraz to ciągle się jej cls nie podoba a moje zdanie przede wszystkim. Z wiekiem coraz gorzej, mimo iż się staramy by relacje były jak najlepsze..

Karo fajnie, że dzień udany, to najważniejsze, uważajcie na siebje :)

Lilith ja nic nie wiem o Luandzie.
Dbaj o siebie jak lekarz przykazał.
Kasiulka ty podnosisz Michasia ja mojego od listopada nie miałam na rekach w min załapał ze mama nie moze nosic i spoko, szkoda ze ze smoczkiem taki madry nie jest i z pielucha [emoji12]
Maniek lez grzecznie przynajmniej odpoczniesz :)
A lekarze niech robia swoje bedzie [emoji106]
Monti co do samoopalacza nic nie wiem nigdy sie nie zastanawialam ale jakis balsam brazujacy pewnie by nie zaszkodzil moze z wyciagiem z kasztana :)
Sylver gwiazda nasza nie jedyna oczywiscie ;)ale jak na geriatryczna mamusie to laska z Cb nie z tej ziemi zobacz no jak to milosc uskrzydla az cala promieniejesz ehhh gdzie tu jakies zmeczenie cokolwiek tylko zazdroscic:) a Luwr mialas sobie odpuscic pisalysmy Ci z Aga zebys uwazala ... kurcze ja to mam zle wspomnienia z Paryza ale to dlatego ze mnie tam ojciec zabral a nie ukochany hihi i przepedzil mnie po wszystkich muzeach itp w 30 stopniowy upal a ja mialam 9 lat i to bylo straszne [emoji12] a jak mi dali homara to nie wiedzialam jak sie do tego zabrac bo tylko raki do tej pory w jeziorze lapalismy hihi a takie wspomnienia mnie dopadly wybaczcie...

f2w3rjjgvtrkt7iq.png
Hihihi, niezły Ci tata zafundował Paryż :p Nie dziwię się, że masz złe wspomnienia ;) Ja do muzeów musiałam dojrzeć, jeszcze 10 lat temu średnio mnie to interesowało. W Paryżu byłam 4-ty raz (Krystian chyba z 10-ty, bo tam centrala jego banku), a nigdy nie było na tyle czasu, by do Luwru zajrzeć, więc się wybraliśmy. Dzień wcześniej dzielnie chodził ze mną po najdroższej galerii Paryża, więc i ja zacisnęłam zęby, gdy po 3 godzinach miałam dość ;)
Nie mniej jednak, tak jak piszesz, gdy jest się zakochanym, Paryż pięknieje i wygląda inaczej :)
Dziękuję za miłe słowa! :D

Megi nie wiem jak u Ciebie jest ale u nas niektórzy lekarze tak piszą żeby dać po prostu skierowanie tobie , bo tak jak wszystko jest dobrze to nie chcą dawać a są lekarze którzy wpisza tam byle co bo uważają że należą nam się te badania na nfz, nie wiem czy zrozumiale napisałam ;) wiec jeżeli wszystko było cały czas dobrze u Ciebie to po prostu chciał Ci dać a musiał tam coś wpisać, albo możesz zawsze zadzwonić do niego i dopytac :)

reklama
Do góry