reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Abed ja planuje rodzic w ujastku teraz, tam mam lekarza i maja świetny oddział neonatologiczny, a u mnie jest duże zagrożenie porodem przedwczesnym. Tez mieszkam pod Krakowem a pracuje w krk :) z których okolic jesteś?

Pera tez nie cierpię prasować, ale średnio prasuje co 2 dzień, u nas praktycznie wszystko prasuje z ciuchów poza bielizna oczywiście :)

AIM ja w żadna spódniczkę juz raczej nie wejdę ;( szkoda bo w zeszłym roku często chodziłam w mini

reklama
Pola@ Ja Ujastek :) ciąże pozamaciczną miałam tam usuwaną i tam wracam i też mam tam lekarza. W Koperniku moja znajoma rodziła miesiąc temu i była zadowolona.
Truskawka89 a na kiedy masz termin? ja na 23 ale pewnie będę miała cesarkę to tak tydzień wcześniej. A do kogo chodzisz jeśli mogę zapytać ? ja do dr.Wilk. Ja jestem kierunek na Oświęcim, za Liszkami jeszcze kawałek. A ty ?

Jezu jestescie niemozliwe:D mam wrazenie ze jak tu wbijam to jest cisza a jak na chwile znikne to nie da sie nadrobic haha mialam dzisiaj wizyte u lekarza rodzinnego :/ kolejny antybiotyk , strepsils i syrop .. Mam dosc ogolnie :/

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

jestem po ostrym zapaleniu trzustki - boli jak skurczybyk. CRP z krwi możesz sobie zrobić i sprawdzić czy stan zapalny jest (ja przy OZT miałam 350 crp) oprócz tego lipaza i amylaza . jeśli to OZT to leć do lekarza koniecznie.

f2w3rjjgy5cue5bk.png
Tez mialam zapalenie trzuski i zgadzam sie ze boli okropnie. Nie da sie wytrzymac.
W usg nic nie wyjdzie ale crp warto zrobic.

Morela zdrowka Kochana [emoji8]

xnw43e3k256g9p2p.png

Ostatnia edycja:
Pędze podzielić się wiadomościami :) moje 214g szczęścia i ma 15,5cm... :) wszystko jest w porządku :)
Wygląda na to że będę mamą Kajtka :)
Buzię chowa, ale fajką się pochwalił bez skrępowania :)
A to bezwstydnik [emoji23][emoji23] gratulacje synusia i super ze wszystko ok :*

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova- mi ginekolog powiedzial, ze kontrola tsh powinna byc minimum raz w kazdym trymestrze. Normy w kazdym trymestrze sa inne dla kobiet w ciazy i dlatego trzeba to sprawdzac. W poniedzialek mam wizyte i ide z wynikami morfo, badaniem ogolnym moczu, ob i tsh wlasnie. Ostatnio tsh mialam w normie ale to nie znaczy, ze nie musze tego kontrolowac.

Ja dzis jakas totalnie zamulona jestem. I ciagle bym cos jadla, i wszystko najlepiej posypane szczypiorkiem :D chyba ta pogoda tak nastraja bo ponuro i zmino. Praktycznie od rana siedze przy zapalonym swietle. Kupilam sobie tulipany i hiacynty, zeby przywolac troche wczesniejszej wiosny :)

ZonoGraja- gratulacje! Tez mam nadzieje, ze w poniedzialek na wizycie dowiem sie co tam sie chowa miedzy nogami :D

Abed ja co prawda rodziłam w Żeromskim syna ale wtedy tez miałam lekarza z tego szpitala, teraz juz nie chciałam do niego chodzić, a neonatologia tam to porażka. Teraz chodzę do dr Piotrowskiego, na razie kilka razy u niego byłam wiec jeszcze nie wyrobialam sobie zdania. Mam termin na 20 lipca :D ale napewno tak długo nie donoszę, realnie to do końca czerwca lub początku lipca. A mieszkam w stronę myslenic ;)

Zonagraja super!!! Gratulacje wielkie :) moj chrześniak ma na imię Kajetan ;)

reklama
Do góry