reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Abed ja planuje rodzic w ujastku teraz, tam mam lekarza i maja świetny oddział neonatologiczny, a u mnie jest duże zagrożenie porodem przedwczesnym. Tez mieszkam pod Krakowem a pracuje w krk :) z których okolic jesteś?

Pera tez nie cierpię prasować, ale średnio prasuje co 2 dzień, u nas praktycznie wszystko prasuje z ciuchów poza bielizna oczywiście :)

AIM ja w żadna spódniczkę juz raczej nie wejdę ;( szkoda bo w zeszłym roku często chodziłam w mini

reklama
Pola@ Ja Ujastek :) ciąże pozamaciczną miałam tam usuwaną i tam wracam i też mam tam lekarza. W Koperniku moja znajoma rodziła miesiąc temu i była zadowolona.
Truskawka89 a na kiedy masz termin? ja na 23 ale pewnie będę miała cesarkę to tak tydzień wcześniej. A do kogo chodzisz jeśli mogę zapytać ? ja do dr.Wilk. Ja jestem kierunek na Oświęcim, za Liszkami jeszcze kawałek. A ty ?

Jezu jestescie niemozliwe:D mam wrazenie ze jak tu wbijam to jest cisza a jak na chwile znikne to nie da sie nadrobic haha mialam dzisiaj wizyte u lekarza rodzinnego :/ kolejny antybiotyk , strepsils i syrop .. Mam dosc ogolnie :/

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

jestem po ostrym zapaleniu trzustki - boli jak skurczybyk. CRP z krwi możesz sobie zrobić i sprawdzić czy stan zapalny jest (ja przy OZT miałam 350 crp) oprócz tego lipaza i amylaza . jeśli to OZT to leć do lekarza koniecznie.

f2w3rjjgy5cue5bk.png
Tez mialam zapalenie trzuski i zgadzam sie ze boli okropnie. Nie da sie wytrzymac.
W usg nic nie wyjdzie ale crp warto zrobic.

Morela zdrowka Kochana [emoji8]

xnw43e3k256g9p2p.png

Ostatnia edycja:
Pędze podzielić się wiadomościami :) moje 214g szczęścia i ma 15,5cm... :) wszystko jest w porządku :)
Wygląda na to że będę mamą Kajtka :)
Buzię chowa, ale fajką się pochwalił bez skrępowania :)
A to bezwstydnik [emoji23][emoji23] gratulacje synusia i super ze wszystko ok :*

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Pumelova- mi ginekolog powiedzial, ze kontrola tsh powinna byc minimum raz w kazdym trymestrze. Normy w kazdym trymestrze sa inne dla kobiet w ciazy i dlatego trzeba to sprawdzac. W poniedzialek mam wizyte i ide z wynikami morfo, badaniem ogolnym moczu, ob i tsh wlasnie. Ostatnio tsh mialam w normie ale to nie znaczy, ze nie musze tego kontrolowac.

Ja dzis jakas totalnie zamulona jestem. I ciagle bym cos jadla, i wszystko najlepiej posypane szczypiorkiem :D chyba ta pogoda tak nastraja bo ponuro i zmino. Praktycznie od rana siedze przy zapalonym swietle. Kupilam sobie tulipany i hiacynty, zeby przywolac troche wczesniejszej wiosny :)

ZonoGraja- gratulacje! Tez mam nadzieje, ze w poniedzialek na wizycie dowiem sie co tam sie chowa miedzy nogami :D

Abed ja co prawda rodziłam w Żeromskim syna ale wtedy tez miałam lekarza z tego szpitala, teraz juz nie chciałam do niego chodzić, a neonatologia tam to porażka. Teraz chodzę do dr Piotrowskiego, na razie kilka razy u niego byłam wiec jeszcze nie wyrobialam sobie zdania. Mam termin na 20 lipca :D ale napewno tak długo nie donoszę, realnie to do końca czerwca lub początku lipca. A mieszkam w stronę myslenic ;)

Zonagraja super!!! Gratulacje wielkie :) moj chrześniak ma na imię Kajetan ;)

reklama
Do góry