reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Megan.zdrowka :)
Zona graja tak to.te chlopaki maja moj tez wczoraj taki wstydliwy nie pozowal.do.zdjecia ale przyrodzeniem pomachal.bez krepacji:)GRATULUJE bedzie parka :)

f2w3rjjgvtrkt7iq.png

Dzięki Dziewczyny za miłe słowa :) Może kogoś udało mi się zachęcić do maszyny :).
Dywanik robiłam 2 razy, bo za pierwszym razem taki wyszedł mi pofalowany, że nie nadawał się na podłogę i musiałam go spruć i jeszcze raz zrobić ;).

U nas dzisiaj tak ponuro, że po wyprawieniu dzieci do przedszkola wskoczyłam jeszcze do łóżka i spałam do 10 i teraz strasznie głowa mnie bolo..eh..

Dzisiaj dzieci po przedszkolu jadą do babci i odbieramy ich dopiero jutro po południu przed basenem, a my z mężem idziemy na randkę do kina na Sztukę kochania ;). Już się nie mogę doczekać :)

Ewcia3004 – zgadzam się, że nie wszystkie ubranka z pepco są ok., np. spodnie dresowe to masakryczna jakość, ale mam sporo bluzek bawełnianych dla synka, z którymi po wielu praniach nic się nie stało i są z dobrego materiału
.

MI maszyna marzy się od dłuższego czasu..
Moja mama była krawcową, wiec od dziecka miałam radoche jak pozwoliła mi coś dla lalek wyczarować :)

Widzę że w najbliższym czasie w Lidl mają być maszyny.. Więc chyba po raz 100 w ostatnim czasie się nad nią zastanawiam się :)

Nie mogę się jeszcze otrząsnąć :) micha mi się cieszy sama :) na początku ciąży bardzo chciałam dziewczynkę bo się bałam o obsługę chłopaka :) ale jak zobaczyłam fifola na usg to az mi łza pociekla pociekla...
Tata dumny jak paw, córka mniej zadowolona stwierdziła że jednak miala nadzieję na siostrę... Ale po chwili dodała że żadnej wrednej dziewczynie nie da się do niego zbliżyć :)

Mam nadzieję że mu siurka już nic nie urwie :)

Megan.zdrowka :)
Zona graja tak to.te chlopaki maja moj tez wczoraj taki wstydliwy nie pozowal.do.zdjecia ale przyrodzeniem pomachal.bez krepacji:)GRATULUJE bedzie parka :)

f2w3rjjgvtrkt7iq.png
Mam nadzieje ze mój tez chetnie pomacha siurkiem na nastepnej wizycie[emoji14]dziękuje ale ja juz trace nadzieje ze wyzdrowieje haha

Czy któras z was brala w ciąży antybiotyk KLABION UNO ?? I cyckała strepsils miodowo-cytrynowy ?[emoji14]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Chwalę się że udało mi się wcisnąć i jakoś ułożyć spódniczkę :D
Sorry za syf tam, myślałam że zdążę żyć później fotkę jak ogarnę ale mąż wrócił wcześniej :p

Załączniki

• IMG_20170203_154243133_20170203160913814.jpg
    IMG_20170203_154243133_20170203160913814.jpg
    55 KB · Wyświetleń: 105
Maniek07 dzieki za info,machnę sobie jak będę na badaniach :)

Moze jak te wasze chłopaki tak machają siusiakami to skoro u mnie jednoznacznie nic nie macha.. To moze dziewczynka.. <3 albo jest taki malutki fest :D

Dziękuję Ewcia. Tak będę sprawdzać w takim razie :)

Aga teraz jestem tak wykończona, że polozylabym się popołudniu ale boję się, że nie zasne albo obudze się w nocy..
U mnie czasem to bywa normalne, że nie sypiam prawie wcale ale jestem na lekach, w ciąży sobie na nie nie pozwalam..

Odliczasz do l4? Co vedziesz w dlmu porabiac? Nue zanudzisz się?

Inka udanej imprezy :)

Curran oj nieznosze.. Dziś już lepiej??

Pumelova powodzenia! Ważne, być zadowolonym ze swojego lekarza.

Maziajka.. Szłam tam mega optymistycznie nastawiona. Akurat mi się trafiło, że switaly nie było już na poród a inni lekarze dawali mi odczuć to, że nie lubią takiej prywaty etc..
Nigdy wiec nie wiadomo na co i kogo się trafi.
Ile imprezek :)

Aaggaa tez pozazdroscilam i u nas fzis są pierogi :)

Chybryda.. Przecież to usg się luczy w takim wypadku..

Ewcia dzięki, że wyjasnilas :)

Pera ja nawet wiem cochcialabym zrobić ale jsk o zakupach pomyślę. Córa szyję ręcznie bo nie chce mi się maszyny przywieźć to teraz pidwojna motywacja.
Wrzuć czasem coś jeszcze :)
U nas tez ruskie, smacznego!

Truskawka fajnie, że jesteś.
Z serduszkiem to rozumiem..sama ostatnio pisałam o podobnej przygodzie, coś okropnego.. Ważne, że wszystko dobrze.

Mamusia śliczny suwaczek :)

Zonagraja cudowne wieści, gratuluję!!
Chłopcy są meeega prości :)

Idę wstawiać te pierogi.
Kijowy dziś mam dzień..znowu..

Abed ciesze sie ze Twoja kolezanka zadowolona z porodu tam, miala cc?

Megan biedna jestes....antybiotyk za antybiotykiem...zdrowka!

Zonagraja super! Gratulacje!:) marzyla Ci sie parka i tu mowisz-masz;)

Maniek ja dzisiaj kupilam wlasnie szczypiorek:Di do tego jakies (chemiczne na pewno:baffled:) pomidorki do kanapek, zjadlam cztery;) ale to juzchybakoniecfazy na szczypiorek-przeszlo mi po tych czterych kromkach:-D

Morela Liluli mialyscie przejscia z tymi trzustkami.....

Odebralam swoje wyniki krwi i tsh mam chyba w normie 1,8, ale chyba sie troche anemizuje, we wtorek ide do gin, zobaczymy co powie. Moze jakis sok z buraka bede pic?

reklama
Aim.laska z Cb i ciagle szczuplasek :)
Lilith ja to pierogi jeszcze jutro jesc bede a dzis mały mi.pomagal zrobil same placki a potem wszystkie zjadl no coz zdrowo to nie bylo ale tak mu smakowaly :)
Niedobrze ze zle sie czujesz i zle sypiasz sprobuj sie wyciszyc zwolnic

f2w3rjjgvtrkt7iq.png

Do góry