misia12 - Dobrze, że wyzdrowiałaś to na base będziemy się motywować !!
Aga_k_m - Wspieramy się
Ja też muszę kupić kostium, ale nie wiem gdzie... Stary na razie wystarczy, ale później.... zobaczymy.
aim - trzymam kciuki, żeby okazali się w porządku Ci z OLX
Inka1985 - udanej imprezy urodzinowej ! Tylko się nie przemęczaj !!
Maziajka - jak lubiane dziecko to i często zapraszane
, ale dla rodzica kłopot
AAggAA88 - kolejna "wspieraczka" witam !!
Chybra - W teorii powinno Ci wychodzić na 27.07.2017. Jedynie co to nie wiem jak Ty obliczyłaś, że jesteś w 15 tygodniu ciąży skoro Pani dr wyliczyła 17 tydz. a to się akurat zgadza (wtedy nie bierzesz pod uwagę jak długie miałaś cykle... tylko po prostu jedziesz od ostatniej miesiączki tydzień po tygodniu) Mi wychodzi, że jesteś w 17 tygodniu ciąży + 2 dni....Ale to jeszcze obliczają dodatkowo z USG na początku ciąży... a tego to prócz Pani dr prowadzącej Ci nikt nie obliczy
Ludziom możesz mówić, że jesteś w 4 miesiącu ciąży
będzie bezpieczniej...
Pera - robisz piękne rzeczy !! Masz dar dziewczyno !
Angie_90 - uwierz mi gdybyś miała ostre zapalenie trzustki to już dawno siedziałabyś na SORZE lub w szpitalu. Tak ciężko to przebiega i dodatkowo boli praktycznie cały brzuch a nie tylko z jednej strony. Naprawdę uważajcie z tymi internetami bo można się mocno wystraszyć diagnozy. Na spokojnie niech Cię lekarz zbada i się nie nakręcaj
Z tym bólem to bardzo często są to bóle od rozciągających się więzadeł i macicy. Jak miałaś bolesne miesiączki to większa szansa na bolesne poszerzanie się ciężarnej macicy... Z trzustką to gdyby było coś nie tak to powinien ginekolog skierować Cię do chirurga + badania krwi, na USG trzustka nie zawsze jest widoczna chyba, że będzie mocno zapalnie zmieniona, ale to już w zaawansowanym stadium. Jak wrócisz od lekarza to daj znać jak było i czego się dowiedziałaś. Pozdrawiam !!