reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Abed tez sie tak domyslilam ze to do mnie raczej! Ale juz nic nie pisałam :) [emoji12]
Nick Ci sie pomyliły[emoji3]

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Dokladnie tak..nienapisałam o kogo konkretnie chodzi bo tyle nas tu jest i niepamietam jeszcze wszystkich nick ów..a że piszę z tel to ciężej zerknąć..

Ja również 3mam kciuki za wizytę..i życzę zdrówka..oby nie było to nic groźnego

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

No nie wiem, pewnie przesadzam:-p Ale wiecie, po prostu lubię gdy wszystko jest jasne. Dr który mi robił prenatalne usg mówił abym przekazała mojej dr żeby dodała do tego terminu 19.07. 8 dni, ale ja jej powtarzam i powtarzam, a Ona jakby nie przyjmowała tego do wiadomości , wnerwia mnie to.

Chybra mi lelarz powiedzial, ze jak jrst roznica do tygodnia pomiedzy om a usg, to zostawia sie termin z om (ja z kolei w druga strone, z usg wychodzi ciaza "starsza" o ok tydzien, mam miec cc i boje sie, ze jak zostanie ten termin z om, bede miala umowiony termin cesarki z moim lekarzem a dzidzius sie pospieszy...)

Abed ja tez z Krakowa:) bedemiala cc, chce rodzic w Koperniku, jeszcze niesmialo zastanawiam sie nad ujastkiem. A Ty?

Angie duzo zdrowia, oby wszystko bylo w porzadku, trzymam kciuki.

Ps. Dziewczyny, ja po poczytaniu o Waszych przejsciach z tsh tez dzis przy okazji morfologii zrobilam, zobaczymy co wyjdzie.

Morela a jak to wyleczyłas? I jakie towarzyszyły jeszcze temu objawy ...
narazie nie powinnam sie nakręcać ale ciekawa jestem bardzo ..
wizyta dopiero o 18.

abed no mam nadzieje ze masz racje i nie koniecznie sie przejmuje ..tylko to niestety juz za długo trwa :)

aim no mam nadzieje ze usg wyjdzie ok:)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Kochana nie byłam wtedy w ciąży. Wyleczyłam to będąc w szpitalu przez 2 tygodnie i potem przez rok na diecie trzustkowej. Ale raczej nie byłabyś w stanie tu pisać gdybyś miała OZT - ja umieralam z bólu.

f2w3rjjgy5cue5bk.png

Skończyłam właśnie moją porcje ćwiczeń ale strasznie mnie dziś one męczyły. Musiałam robić sporo przerw. Ciekawe bo ogólnie samopoczucie dziś bardzo dobre.

Dziś chyba wreszcie będę mieć okazję lepiej się ubrać nawet rozważam krótką spódniczkę :D zobaczę jak to będzie wyglądać.

reklama
Takiego smaka narobiłyście z pierogami, że na obiad dzisiaj mam pierogi ruskie, co prawda kupne, mrożone, ale zawsze ;)

Truskawka89 – mimo wszystko, życzę spokojnego powrotu do pracy :) Oby wszystko się udało szybko ogarnąć. Podziwiam z prasowaniem! Ja przed pierwszym dzieckiem prasowałam wszystko, później do roku wszystkie ubranka, z drugim prasowałam tylko przez może 3 miesiące, a teraz prasuję tylko, to co źle wygląda, no i wiadomo koszule itp. ;).

Znam profil Lilki i bardzo współczuje Jej rodzicom, tyle przeszli…

Mumusia_Muminka – a masz może gdzieś niedaleko Decathlon? Wiem, ze tam można kupić kostium dla kobiet w ciąży. Można też zamówić online - Link do: Kostiumy kapielowe - KOSTIUM 1CZ ROMANE

Do góry