Monti
Fanka BB :)
Ilka święta prawda z tym nie słuchaniem na temat porodu. Moja przyjaciółka po dwóch naturalnych powiedziała mi tylko o rzeczach, o których się nie mówi jak np dziwny zapach samego porodu i sali porodowej. Absolutnie daleka była od udzielania złotych rad czy straszenia w myśl teorii, że każdy poród jest inny.
Tak w sumie to myślę, że dla kobiety poród jest ogromnym wysiłkiem fizycznym ale za to dla mężczyzn to ogromny stres, niepewność pomieszana ze strachem i duże obciążenie psychiczne związane np. z bezsilnością kiedy widzą, że osoba która kochają cierpi.
Także drogie panie mimo wszystko myślę, że musimy też pamiętać o tych naszych drugich połówkach bo wbrew pozorom nie jest to dla nich proste
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak w sumie to myślę, że dla kobiety poród jest ogromnym wysiłkiem fizycznym ale za to dla mężczyzn to ogromny stres, niepewność pomieszana ze strachem i duże obciążenie psychiczne związane np. z bezsilnością kiedy widzą, że osoba która kochają cierpi.
Także drogie panie mimo wszystko myślę, że musimy też pamiętać o tych naszych drugich połówkach bo wbrew pozorom nie jest to dla nich proste
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom