reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Megan22 Ty jesteś chyba z Kato, nie? Ogladalas sukienki w happymum w silesi? Śliczne sa :) sama szukam bo jestem świadkową pod koniec kwietnia i jedna sobie tam upatrzylam :)

P.s. Chyba czuje ruchy :) nie wiem czy to to, ale od tygodnia jak leze calkiem plasko i najlepiej jeszcze wciagne brzuch :D to cos mi się ewidentnie dzieje nisko pod pępkiem, czego wczesniej nie czułam. Ciekawe czy to to :))

reklama
Megan22 Ty jesteś chyba z Kato, nie? Ogladalas sukienki w happymum w silesi? Śliczne sa :) sama szukam bo jestem świadkową pod koniec kwietnia i jedna sobie tam upatrzylam :)

P.s. Chyba czuje ruchy :) nie wiem czy to to, ale od tygodnia jak leze calkiem plasko i najlepiej jeszcze wciagne brzuch :D to cos mi się ewidentnie dzieje nisko pod pępkiem, czego wczesniej nie czułam. Ciekawe czy to to :))
Tak z Kato[emoji14]oj nie ale przejade sie z ciekawosci zobaczyc co tam mają przy okazji jak bedziemy obrączki zamawiać[emoji14]kiedyś tylko z kolezanka tam spodnie ogladałam:p dzięki za info :)
Ja dzisiaj o 6 rano jak przekręciłam sie z prawego na lewy bok to poczułam jakby mi cos wlasnie po lewej stronie zabulgotało:D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Aga jasności umysłu Ci życzę, żeby projekt szybko pchnąć

Ola juz pewnie po wizycie, dobrze ze poszłaś skoro tak Cię męczyło.
Aga świetny tekst o niepewności jak trucizna

Maziajka kontroluj kontroluj ten mocz, badanie tanie jak barszcz a pokazuje dużo

Mamuśka oczywiście ze ✊ Zaciśnięte. Czy przeczuwałam? Nie. Ale miałam względnie niedawno przypadkowe po urazie brzucha USG i juz wyglądało na dziewczynkę. Także będę mama dwóch chłopców i dziewczynki. Marzenia sie spełniają. A juz tak dawno zamiotlam to marzenie pod dywan.
Bol wiązadeł tez mam mocny, ale jestem łatwo w stanie odróżnić od innego. Jakby ktoś łapał mnie za jedno biodro a druga osoba za drugie i każdy ciągną w swoją stronę. Lubię ten bol :rofl:

Pumalova na pewno to to

@Mumusia_Muminka, ja też jestem pod wrażeniem Twoich postów, idziesz s dobra stronę Lilith, Maziajki i Agi :) Podziwiam Was, że tak wszystko pamiętacie... Ja staram się wszystko czytać, ale korzystam tylko z tel i potrafię zacytować conahwyzej jednego posta :( Gieriatryczna blond-sierota ;) :p

@curran_twins, niezłe przygody Was spotkały... Cieszę się, że wszystko dobrze się skończyło, życzę Wam dużo podwójnej radości :D

Nadrabiałam czytanie do 1:40, dziś będę na bieżąco czytać i odpisywać, ale jutro wylatuję i wracam w pn... Mam nadzieję, że chociaż wi-fi w hotelu będzie i co nieco będę wiedziała, co u Was, bo dziennie już tak bez forum... Jakby co, proszę o mnie nie zapominać, wrócę go Was! :)

Mamusia M współczuję tej wojny w banku,biurokracja jest u nas straszna.
Dziewczyny czy to możliwe że ruchy czuje tak głęboko,nie wiem jak to określić,bardziej od strony pleców,krzyżowej,już parę razy czułam jakby kopnięcie ale bardziej przy kości ogonowej i się zastanawiam czy to maluszek.
Ja już chce wizytę!to trzecia ciąża a chyba nigdy jeszcze aż tak nie czekałam na usg i na płeć!5 tygodnijestem czekania to zdecydowanie za dużo.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, witam się ledwo żywa. Dziś o 14 mam usg i stres mnie zjada. Nie mogłam zasnąć do 2 a potem budzik o 6. Czuję się totalnie wymięta, głowa pęka z nawalu myśli, ehhh...:errr:

reklama
Dziewczyny a czy po cichu liczycie na chłopca lub dziewczynke?
Po cichutku marzy mi się córcia, ale zaczynam mieć przeczucia że rośnie chłopiec :) oczywiście najważniejsze aby zdrowe, tyle par nie może mieć dzieci więc cieszę się, że wogole jestem w ciąży.
W pierwszej marzył mi się chłopiec i też czułam że chłopak. Jak to u Was?
I co myślicie na temat chrzestnych? Do tej pory podchodzilam sceptycznie do tego aby na chrzestnych brać znajomych, wolę kogoś z rodziny. Myślicie że lepiej poprosić bliskich przyjaciół czy rodzinę?

Do góry