reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Megan22 Ty jesteś chyba z Kato, nie? Ogladalas sukienki w happymum w silesi? Śliczne sa :) sama szukam bo jestem świadkową pod koniec kwietnia i jedna sobie tam upatrzylam :)

P.s. Chyba czuje ruchy :) nie wiem czy to to, ale od tygodnia jak leze calkiem plasko i najlepiej jeszcze wciagne brzuch :D to cos mi się ewidentnie dzieje nisko pod pępkiem, czego wczesniej nie czułam. Ciekawe czy to to :))

reklama
Megan22 Ty jesteś chyba z Kato, nie? Ogladalas sukienki w happymum w silesi? Śliczne sa :) sama szukam bo jestem świadkową pod koniec kwietnia i jedna sobie tam upatrzylam :)

P.s. Chyba czuje ruchy :) nie wiem czy to to, ale od tygodnia jak leze calkiem plasko i najlepiej jeszcze wciagne brzuch :D to cos mi się ewidentnie dzieje nisko pod pępkiem, czego wczesniej nie czułam. Ciekawe czy to to :))
Tak z Kato[emoji14]oj nie ale przejade sie z ciekawosci zobaczyc co tam mają przy okazji jak bedziemy obrączki zamawiać[emoji14]kiedyś tylko z kolezanka tam spodnie ogladałam:p dzięki za info :)
Ja dzisiaj o 6 rano jak przekręciłam sie z prawego na lewy bok to poczułam jakby mi cos wlasnie po lewej stronie zabulgotało:D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Aga jasności umysłu Ci życzę, żeby projekt szybko pchnąć

Ola juz pewnie po wizycie, dobrze ze poszłaś skoro tak Cię męczyło.
Aga świetny tekst o niepewności jak trucizna

Maziajka kontroluj kontroluj ten mocz, badanie tanie jak barszcz a pokazuje dużo

Mamuśka oczywiście ze ✊ Zaciśnięte. Czy przeczuwałam? Nie. Ale miałam względnie niedawno przypadkowe po urazie brzucha USG i juz wyglądało na dziewczynkę. Także będę mama dwóch chłopców i dziewczynki. Marzenia sie spełniają. A juz tak dawno zamiotlam to marzenie pod dywan.
Bol wiązadeł tez mam mocny, ale jestem łatwo w stanie odróżnić od innego. Jakby ktoś łapał mnie za jedno biodro a druga osoba za drugie i każdy ciągną w swoją stronę. Lubię ten bol :rofl:

Pumalova na pewno to to

@Mumusia_Muminka, ja też jestem pod wrażeniem Twoich postów, idziesz s dobra stronę Lilith, Maziajki i Agi :) Podziwiam Was, że tak wszystko pamiętacie... Ja staram się wszystko czytać, ale korzystam tylko z tel i potrafię zacytować conahwyzej jednego posta :( Gieriatryczna blond-sierota ;) :p

@curran_twins, niezłe przygody Was spotkały... Cieszę się, że wszystko dobrze się skończyło, życzę Wam dużo podwójnej radości :D

Nadrabiałam czytanie do 1:40, dziś będę na bieżąco czytać i odpisywać, ale jutro wylatuję i wracam w pn... Mam nadzieję, że chociaż wi-fi w hotelu będzie i co nieco będę wiedziała, co u Was, bo dziennie już tak bez forum... Jakby co, proszę o mnie nie zapominać, wrócę go Was! :)

Mamusia M współczuję tej wojny w banku,biurokracja jest u nas straszna.
Dziewczyny czy to możliwe że ruchy czuje tak głęboko,nie wiem jak to określić,bardziej od strony pleców,krzyżowej,już parę razy czułam jakby kopnięcie ale bardziej przy kości ogonowej i się zastanawiam czy to maluszek.
Ja już chce wizytę!to trzecia ciąża a chyba nigdy jeszcze aż tak nie czekałam na usg i na płeć!5 tygodnijestem czekania to zdecydowanie za dużo.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, witam się ledwo żywa. Dziś o 14 mam usg i stres mnie zjada. Nie mogłam zasnąć do 2 a potem budzik o 6. Czuję się totalnie wymięta, głowa pęka z nawalu myśli, ehhh...:errr:

reklama
Dziewczyny a czy po cichu liczycie na chłopca lub dziewczynke?
Po cichutku marzy mi się córcia, ale zaczynam mieć przeczucia że rośnie chłopiec :) oczywiście najważniejsze aby zdrowe, tyle par nie może mieć dzieci więc cieszę się, że wogole jestem w ciąży.
W pierwszej marzył mi się chłopiec i też czułam że chłopak. Jak to u Was?
I co myślicie na temat chrzestnych? Do tej pory podchodzilam sceptycznie do tego aby na chrzestnych brać znajomych, wolę kogoś z rodziny. Myślicie że lepiej poprosić bliskich przyjaciół czy rodzinę?

Do góry