reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Witam sie i ja porannie
Wczoraj nadrobilam jakos 14 Stron ale juz niedalam rady odpisac. Wczoraj pierwszy dzien po L4 Do pracy. Odebralam mala, szybko w domu ogarnelam. M zrobil obiadek, pranie wiec ja tylko na szybko Reszte i przyjechala kolezanka z malym. Tez w ciazy jest 3 tyg przedemna i bedzie dziewczynka.pojechali kolacja i mala polozylam i usiadlam.zabralam sie za przygotowywanie prezentu dla M na 30 stke i tak zeszlo Mi Do 1 w nocy

Kasiulka super gratuluje wizyty i ze lozysko sie podnioslo.moja Siostra 10.06 Termin i mA dzisiaj polowkowe

Morela zdrowka

Ola W trzymam kciuki.ja po paru godzinach w pracy gdzie tylko stoje lub chodze tez mam bole podbrzusza dlatego bylam tez na L4 w Tamtym tyg ale szyjka trzyma a to najwazniejsze

Megan super czas przed wami

Truskawka zdrowka dla malego

Katanka u nas w grupie tez Same trzylatki i moja mala na poczatku Spala a pozniej sama powiedziala ze niechce.tylko u nas osobny pokoj i tam dzieci spia.ale wiadomo ze niewszystkie 3 latki takie Same i spac niebeda

f2w3flw15r2h1ssa.png

reklama
Hejka :-)

Kasiulka gratulacje:-)

Megan Tobie tez gratuluje no i przylaczam sie do pytania Agi , suknia wybrana?

Ola W daj znac po wizycie! Trzymam kciuki!

Ja tez wczoraj mialam.mega zly dzien bylo mi slabo, brzuch mnie bolal chyba macica sie rozciagala jak lezalam to przechodzilo wstalam znow sie zaczynalo...pozniej zaczely mnie bolec nerki ...nie wiem co to bylo.Juz mialam wizje szpitala przed oczami ale na szczescie przeszlo i dzis ok...Musze zrobic badanie moczu bo i tak na 13.02 na wizyte mam miec...ostatnio juz bialko w moczu...kurde a pije duzo!! Nawet piwo bezalkoholowe bo po nim duzo siku..mam nadzieje ze to jednorazowy wybryk!!

010igov35ye70zfx.png

Jutro wizyta kontrola u ginekologa, a dzisiaj kontynuacja walk w banku także dziewczyny proszę o trzymanie kciuków dzisiaj i jutro :)

Kasiulka!
Gratuluję pozytywnego badania połówkowego! i dziewczynka , czyli tak jak przeczuwałaś??

Alex_87
Wiem co czujesz ! Co prawda to moje pierwsze dziecko, ale też jak sobie pomyślę, że noszę pod sercem życie, które później może być wyższe ode mnie i męża to jakoś tak dziwnie (ale pozytywnie!) się czuję :)

ŻonoGraja
W tym stanie co jesteśmy to zupełnie normalne. Możemy być drażliwe, za bardzo brać wszystko do siebie, mieć huśtawki nastroju - to oczywiście wina hormonów. Swoją drogą biedni nasi mężowie, ale twardzi, że trwają przy nas w TAKIE dni :)

Morela87
Wypoczynek, picie dużej ilości płynów i wracaj do nas !

Megan22
Życzę bezproblemowego szykowania do ślubu :) Masz już wybraną jakąś sukienkę?

Ola W.
Daj znać jak było na wizycie. Z tymi bólami to tak niestety bywa, rozciągająca się macica musi dać o sobie znać, szczególnie po wysiłkach, gdzie więzadła mogą się robić bardziej elastyczne. Także nie wpadaj w panikę, a co odklejania się łożyska w internetach... wiesz jak to jest - głowa Cię boli wpisujesz w internet i od razu masz rozpoznanie - rak w mózgu, ale co z tego, że np. przez dwa ostatnie dni nie byłaś wyspana i miałaś masę stresów w pracy.... Także czytaj, ale z przymrużeniem oka... :)

Dziewczyny nie chce zapeszać ale.. lepiej się czuję :):):)
To ja trzymam kciuki, żeby tak dalej było, ale nie dziękuj ! :p

Dziękuje dziewczyny bardzo bardzo bardzo :D to akurat będzie ślub cywilny a kościelny mamy w planach juz od roku na 2018r wiec teraz bedzie bez szalenstw i w sumie o tym slubie zdecydowalismy w styczniu [emoji23]

Aga_k_m - ty to szalona jestes i chyba mega zorganizowana :D mi wieczorem sie juz nic nie chce , a wstać o tej 7.30 to porazka :o tylko sie ogarniam i wychodze z domu :D mysle ze przy dziecku mi sie to odmieni i bede bardziej ogarnięta :D brzuchate druchny haha wyobrazilam sobie , że wszystkie ze mna stoicie w tym urzędzie i powiem wam niezły widok [emoji23] prawdopodobnie bede miec beżową sukienke , no z reszta pewnie pokaze zdjęcie jak juz ją dostane :D

Ola W. - to powodzenia na wizycie i czekamy na info :) ja mam wizyte 15 lutego i mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze[emoji14]

Morela - prosze bardzo :* i dziękuje :* super że lepiej sie czujesz oby juz nie bylo tego wstrętnego kaszlu [emoji27]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Mamusia Muminka - hahaha dr google najlepszy nie ma co [emoji23][emoji23] mi wlasnie wywrózył raka takze o matko :D sukienka prawie wybrana :D mam do przymierzenia 3 ale mam swojego faworyta[emoji14]

Pola@ - wszystko będzie tu opisane i zdjęcia od razu tez wrzuce :D

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Aga_k_m dziękuję za miłe powitanie::) Podziwiam pobudkę o 4:30, ja ostatnio miałam problem, że o 6 zwlec się z łóżka do pracy.

Co do kaszlu to ja ostatnio piłam Herbapect i mnie pomogło, ale dodatkowo spędziłam kilka dni w domu, żeby nie wystawiać się na niepotrzebne zarazki.

Maziajka ja też mam problem nerkami, badania moczu od samego początku mam złe. Lekarz kazał mi pic Fitolizynę, do której mam wątpliwości, ale chyba zacznę ją stosować. W końcu to nie ja jestem lekarzem:)

Do góry