To starsza wiadomość, po tym jak dałam jej ostrzeżenie. To jeszcze zacytowala Age i powiedziała, że same jesteśmy dno a śmiem ja upominać haha. Dopiero dziś wlazlam na jej wiadomość bo szkoda mi było,sobie psuć humor.
Mamusia dziękuję za radę. Miałam problemy żołądkowe jako dziecko. Ten objaw zgagowy mam tylko w ciąży, w każdej tak samo. Nie pali mnie sam przelyk ale jakby rozchodI się na płuca, jak przelykam to je ściska, jakbyś gorac lub lud polykala nagle. Mam wstręt do soli w tej ciąży i niedosalam, na wieczór nie jem jabłek.. Nie wiem już co o tym myśleć.
Dobrze, że ból minął. Nie było to nic skurczowego??
Misia ledwl dałam dziś rade musze się przyznać..
Paalina teraz mam pokój po synu, ma ściany zielono niebieskie i jestem przed przeprowadzka wiec się niemwysilam. Ale jak synek miał inny pokoik jeszcze to ściany były zielone blado, na jednej było,duże drewniane łóżko ( do niczego) a nad nim nalepka drzewa. Dużego. Biała z zielonymi liśćmi. Pięknie.. Druga ściana z obrazkami z serII z jakiej miał zasłony pościel lampę etc. Meble z Ikei.
Nie cuduje następnym razem, bo szybko wydoroslal i chciał auta a nie to co było.poszukam zdjexia..
Mam córkę Judyte, syna Dextera, córeczkę wcześnie urodzona Leile a teraz będzie najprawdopodobniej Layla.
Siyar?? Pierwsze słyszę. Bardzo ciekawe. Lubię nietypowe imiona.
Liluli wiadomo, temu dopiero dziś odczytalam.
Może nas podczytuje i zaś pójdzie rozglaszac, że tu samo dno i niemiła atmosfera hihi
Współczuję bólu..
Witaj Zuza
Niewa mizesz spokojnie brać antybiotyk. Brałam w ciazach, dziewczyny tutej juz tez. Tylko niech da bezpieczny
Aga no to odpoczywaj teraz ile siemda :*
Kasiulka kciuki jutro mocno trzymam za Ciebie i dawaj szybko znać co tam!!
Idę po zdjecie