reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Hej dziewczyny :)

Ale macie tempo w pisaniu :D
Widzę, że kilka nas jest z Holandii :D
Co do pokoju to czekamy na usg, a to dopiero za 3 tyg :( wtedy łatwiej będzie mi dobrać kolory, pozatym staramy się o swoje mieszkanie, mam nadzieję że się uda bo już mam dość wspólnego mieszkania no i jak maleństwo przyjdzie na świat nie będzie miało swojego pokoju jeśli nie zmienimy domu.

Co do imion, to mamy już Ksawerego.
Teraz ja chcę albo Zuzannę albo Nikodema, ale trwa spór mąż chce Olafa albo Liwię :D
Dalej nie czuje ruchów, zaczynam się niepokoić. Na szczęście we wtorek wizyta u położnej.

Laski, co się dzieje? Wnioskuję że był tu jakiś spór? O co chodzi z tą gwiazda i dnem?
Był ale sprawa jest już zamknięta :) jedna z nas źle się wśród nas czuła i ujęła to w niezbyt trafne słowa, potem jak to kobiety w ciąży poszło kilka zdań za dużo ale już wszystko jest ok i nie ma co do tego wracać :)

Ja czuję,że będzie dziewczynka i podoba nam się imie Emilka a jeśli jednak będzie chłopak to mamy problem z porozumieniem.Ja bym chciała Aleksandra a mąż Filipa. Nasz 8-letni syn ma na imie Kuba

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja po moim kurowaniu mam cukier 140. Obstawiam mleko z miodem i sok z cebuli. Czyli muszę dołożyć więcej czosnku zamiast słodkiego, szkoda. Mąż też się pochorowal. U niego chorowanie jest takie super szybkie. Leży nieprzytomny dzień lub dwa i wstaje zdrowy i głodny. Od wczoraj wieczór do dziś do 18. Pobudka na picie i siku, spocil się tak, że pościel się wietrzy. A potem wstał, wziął prysznic, zjadł 3 kotlety i zadowolony. Zazdroszczę mu.
Co do imienia to chyba się nigdy nie dogadamy, tzn mąż jeszcze ani jednej propozycji nie rzucił, a wszystkie neguje. Liczę że jak zobaczę dzidzia to mnie natchnienie.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

A u mnie juz jest Nikodem i Natan a jak bedzie dziewczynka to Nina a jak chlopak to Wiktor [emoji7]

f2w3rjjgvtrkt7iq.png

Faceci wszystko krytykują :-)
Ja czuję że będzie chłopak i podoba mi się Michał i Leon a także Miłosz... A jemu w ogóle.
Za to Hania nam się obu podoba :-)

Jutro idę do lekarza bo mam strasznie czerwone gardło i bolą mnie trochę uszy. O dziwo mało boli mnie gardło... Wzięłam zwolnienie w pracy.
Martwię się już nie o siebie ale o dzidziusia.

W środę mam wizytę z położna. Pewnie nic się nie dowiem tylko będzie mi słuchała czy serduszko bije.

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Zjadlam placki ziemniaczane po wegiersku i mi nie dobrze,a taka mialam ochote a wiedzialam ze za tluste.noi mam za swoje

Ja gorzej.... dałam sie mężowi namówić na pizze. W niewyobrażalnych ilościach. To jak teraz umieram jest nie do opisania.... ledwo oddycham.... jestem na siebie wściekła. A jutro nawet nie wchodze na wage, bo bedzie minimum +1kg. Masakra. Niby stara, a taka głupia, ehhhh

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie będzie Jacek po moim tacie i Szymon. A dziewczyny Ellen po mamie mojego m i drugiego nie możemy wymyslic. Podoba mi się Liwia ale musze jeszcze przemyslec [emoji5]

Ah i chwalilam się że nie mam zgagi ani nic z tych rzeczy I masz babo placek. Of popoludnia meczy zgaga okropnie [emoji54]

reklama
Do góry