reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Ojjj uwierz Kasiulka... ta uczta była jak za 3 osoby :D
Leżę na łożku i wegetuje [emoji23] nie mam siły podnieść nawet nogi :D

Z innej beczki: macie jakis zestaw ćwiczeń na wewnętrzna stronę ud? Dozwolony w ciazy?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Miewa88 to daj znać co ci zapisał. Może skorzystam, bo już nie wiem, właśnie musiałam się w uszy od środka podrapać ;)
Kasiulka myślę że to raczej miód i cukier z syropu, bo do tej pory po mlecznych posilkach było ok, ale dobrze wiedzieć bo to może się zmieniać. Właśnie płatki z mlekiem zjadłam, to sptawdze.Będę kontrolować.
Ola zaciskanie nóg w nocy jak mi się nie chce wstać na siku. :)

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Miewa88 to daj znać co ci zapisał. Może skorzystam, bo już nie wiem, właśnie musiałam się w uszy od środka podrapać ;)
Kasiulka myślę że to raczej miód i cukier z syropu, bo do tej pory po mlecznych posilkach było ok, ale dobrze wiedzieć bo to może się zmieniać. Właśnie płatki z mlekiem zjadłam, to sptawdze.Będę kontrolować.
Ola zaciskanie nóg w nocy jak mi się nie chce wstać na siku. :)

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Na pewno dam znać :-)
Ale jak mi przepisze antybiotyki to chyba raczej ich nie wezmę...

Dziewczyny podrzucam link bardzo pomocny szczególnie dla takich laików jak ja ;-) bo ja mam raczej zerowe pojęcie o dzieciach...
Link do: Wyprawka Bobasa: Spis treści

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

Misia w końcu nigdy nie sprawdzałam dlaczego... ale ja wrecz miałam w "zaleceniach" żeby nabiału nie jeść rano.. i faktycznie jak zjadłam twarożek na sniadanie od razu wysoko

Misia w końcu nigdy nie sprawdzałam dlaczego... ale ja wrecz miałam w "zaleceniach" żeby nabiału nie jeść rano.. i faktycznie jak zjadłam twarożek na sniadanie od razu wysoko
Kasiulka jak byłam w szpitalu to mi powiedziały połozne że nabiał na czczo podnosi cukier - na początku miałam diete cukrzycową bo miałam glukoze na granicy :p i mi lekarz nagadał, więc jak byłam w szpitalu i się pokusiłam o zupę mleczną to mi Pani powiedziała :p

Tak ja wiem, ze podnosi cukier tylko nie rozumiem tej reakcji dlaczego właśnie rano...

To ma CHYBA związek z cyklem krebsa, ale to juz za dużo jak dla mnie do ogarnięcia

Ostatnia edycja:
Wróciłam. Masakra... Mega aktywne 34 h.
Piszecie o objadaniu sie, to i ja w tym temacie.. wczoraj zaliczylismy kilka lokali na Kazimierzu i w Rynku, a ostatnia - "Pijalnia" Wedla dobila mnie na całego (ja nie z tych kochających słodkie, więc już po wypiciu czekolady mlecznej ze śliwka i cynamonem miałam dość, a jeszcze kilka innych pozycji było do spróbowania). Z tydzień będę to "spalac" [emoji1].
A dzisiaj głównie siedziałam (bo z żadnej rozrywki nie bardzo mogłam korzystać), żadnej galerii nie zaliczyłam (bo i czasu nie było, buuu), a zmęczona jestem na maxa.

Zdrówka Kobitki!

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Tak Kasiulka [emoji5]
I do środy muszę zrobić pewne zlecenie (dowiedziałam się w piątek przed 15:00) , więc będzie ciężko.

Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To starsza wiadomość, po tym jak dałam jej ostrzeżenie. To jeszcze zacytowala Age i powiedziała, że same jesteśmy dno a śmiem ja upominać haha. Dopiero dziś wlazlam na jej wiadomość bo szkoda mi było,sobie psuć humor.

Mamusia dziękuję za radę. Miałam problemy żołądkowe jako dziecko. Ten objaw zgagowy mam tylko w ciąży, w każdej tak samo. Nie pali mnie sam przelyk ale jakby rozchodI się na płuca, jak przelykam to je ściska, jakbyś gorac lub lud polykala nagle. Mam wstręt do soli w tej ciąży i niedosalam, na wieczór nie jem jabłek.. Nie wiem już co o tym myśleć.
Dobrze, że ból minął. Nie było to nic skurczowego??

Misia ledwl dałam dziś rade musze się przyznać..

Paalina teraz mam pokój po synu, ma ściany zielono niebieskie i jestem przed przeprowadzka wiec się niemwysilam. Ale jak synek miał inny pokoik jeszcze to ściany były zielone blado, na jednej było,duże drewniane łóżko ( do niczego) a nad nim nalepka drzewa. Dużego. Biała z zielonymi liśćmi. Pięknie.. Druga ściana z obrazkami z serII z jakiej miał zasłony pościel lampę etc. Meble z Ikei.
Nie cuduje następnym razem, bo szybko wydoroslal i chciał auta a nie to co było.poszukam zdjexia..

Mam córkę Judyte, syna Dextera, córeczkę wcześnie urodzona Leile a teraz będzie najprawdopodobniej Layla.

Siyar?? Pierwsze słyszę. Bardzo ciekawe. Lubię nietypowe imiona.

Liluli wiadomo, temu dopiero dziś odczytalam.
Może nas podczytuje i zaś pójdzie rozglaszac, że tu samo dno i niemiła atmosfera hihi
Współczuję bólu..

Witaj Zuza :)

Niewa mizesz spokojnie brać antybiotyk. Brałam w ciazach, dziewczyny tutej juz tez. Tylko niech da bezpieczny :)

Aga no to odpoczywaj teraz ile siemda :*

Kasiulka kciuki jutro mocno trzymam za Ciebie i dawaj szybko znać co tam!!

Idę po zdjecie

Do góry