Od wczoraj czuję się bardzo źle, bez sił po prostu, mecza mnie jAKIES skurcze i bóle i miałam wczoraj takie zle przeczucia... I mialM rację. Koło 12 do M zadzwonił ojciec że jego mamę zabralo pogotowie. To on pojechał do nich. Po drodze ktoora była oblodzona, wyskoczyła mu sarna, wpadł w poślizg i dachowal. Nic mu nie jest ale nie chcę żeby jechać na pogotowie. Auto do całkowitego skasowania.
Niech się ten rok już kończy :-(
Ojej ! co za dzień , dobrze, że mężowi nic się nie stało ! Tylko ja bym chyba jednak do szpitala na "przegląd" pojechała ....a wiecie co z teściową ?
Zdrowia dla obojga !
Chciałam się z wami podzielić nowina. Moja koleżanka urodziła córkę 58 cm i ponad 4 ku, a całą ciążę jej mówili że za mala, a na ostatnich pomiarach była poniżej 3kg. Kolega mówi że jakby nie był przy porodzie to by nie uwierzył. Także jeśli chodzi o usg to tyle się wypowiem- żeby nie było chodziła do super ponoć specjalistow
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Usg i właściwość pomiarów temat rzeka osobiście na sobie odczułam
Moje Nadia miala ważyc maks 2600... urodzila się : 3600 i 57 cm ! Lekarz pomylił się tylko o koogram ... TYLKO...
JEJ... a ja mam jutro usg prenatalne i mam starcha , że hohoh!Hejka:-)
Za mna mega dziwna noc jutro prenatalne i caly czas mi sie snilo cos, ze mam badanie i ze wyszlo ze moje dziecko ma chore stopy i trzeba amputowac...maskra ale glupoty.
Morela lacze sie w bolu tez ciagle uwazam na to co jem bo jak przesadze to maskra 0 tluszczu i kwasny rzeczy..nie wiem kiedy to minie i czy w ogole bo u mnie juz 12t2d...
dziś mnie do tego CAŁY brzuch boli , takim klującym falowo nachodzącym bólem i drugi dzień z rzędu zauważyłam na bieliźnie male niteczki krwi Jutro przy usg zapytam , czy nie widzi tam nic niepokojącego ... może coś mi powie- bo normalną wizytę mam dopiero w piątek !
poki pamiętam aga_k_m- pisalaś o jakimś fajnie poprowadzonym forum o wózkach , z opiniami i w ogole - pamiętasz może jakie to forum ? Ja przeczytałam już mnostwo, ale teraz wiem chyba nawet mniej niż wiedzilam do tej pory