reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Część dziewczynki. W piątek prenatalne jakiś taki stresik mnie dopadł.
Jeśli chodzi o imiona u mnie to: Wojtuś, Bruno a dziewczynka Iga, Pola, Lenka, ale najbardziej Antonina ( tośka)

Hej witajcie

Ola W witam

Morela oby sie szybko polepszylo

My nad imionami sie Narazie tak az bardzo niezstanawialismy sie.tzn dla chlopaka ja bym chciala Henry a M. Eryk ale te juz mielismy w poprzedniej ciazy wybrane gdyby chlopiec byl a dla dziewczynki Jakos nic Narazie niemamy

Ja zalatwilam dzisiaj moja druga prace ktora Robie Co dwa tyg i pomimo ze usnelam wczoraj Chyba kolo 01:30 w nocy to i tak fit jestem.wczoraj pospalam Do 11 w poludnie.ogarnelam Troche mieszkanie.M lazienke i obiad i popoludniu mielismy gosci. Ci pojechali polozylam mala i zasnelam na sofie na jakies Pol godzinki i Potem Jakos Do 01:30 sie meczylam.poloze sie teraz na godzinke i Troche odpoczne.M na popoludnie Do pracy i pichci w kuchni bigos na swieta. Ja od Jutra Do piatku Do pracy wiec czasu napewno na nic niebedzie

Trzymam kciuki za wizytujace

Milego dnia zycze

f2w3flw15r2h1ssa.png

Siedze wlasnie w kolejce do gina i zeby sie nie stresowac to czytam wasze wpisy ;)

Co do imion- sami nie wiemy. Z jednej strony podobaja mi sie takie "zwyczajne" imiona jak Paweł czy Joanna, a z drugiej tak sobie myslimy, ze moze jakies fantazyjne i charakterystyczne byloby lepsze. Co doradzacie? Nie mamy jeszcze dzieci wiec decyzja jest trudna ;)

Hej :) musze dzisiaj troche poczytać co tam naskrobałyscie bo nie bylo nawet czasu zeby Was odwiedzić[emoji14]wielkie sprzątanie , zakupy itd :) juz w czwartek prenatalne i taaaaki stres ze hoho :D wspominalyscie o imionach[emoji14]więc u mnie dla chlopczyka Bartuś albo Filipek a dla dziewczynki Amelia[emoji14]
Kciuki za wizytujące dzisiaj i miłego dzionka [emoji178]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Luandzia, aim - dzieki za ciekawe spostrzezenia :) przydadza sie wszelkie wskazowki :)

A ze teraz to imie nie jest popularne, to nie mialam bladego pojecia ;)

reklama
Odniosła się to tego imienia bo pisała o nim Maniek. Chodziło mi o to ze imię które wydaje się nam niezwykle potem okazuje się całkiem popularne. Mnie osobiście to nie przeszkadza moja córka nosi super popularne imię Zuzia . Co do "nieszczesliwych" imion to pamiętam ze mój dziadek tak mówił o imieniu Helena żeby nie dawać dziecku ,ale ja nie wierzę w takie rzeczy .

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry