Hej dziewczyny
Morela współczuje przejsc żołądkowych, mialam cos takiego w 1szej ciazy, to nie było od zadnego zatrucia, tylko wlasnie jak cos za duzo zjadłam czy nie daj boze w restauracji to wlasnie od razu zoladek :/
AIM ja na razie chodze w getrach, na wiosne pewnie bede smigala w sukienkach/tunikach, ale jedne dzinsy by sie przydały, bede polowac
na stronie hm sa te co ja chce, ale kurcze boje sie w ciemno kupowac rozmiar, tym bardziej, ze trzeba im to odsyłac poczta a nie mozna juz oddac w sklepie, bez sensu troche.
Aga ja tez juz sie nie moge doczekac wolnego, w srode chyba sobie zrobie wolne, zeby ogarnac pranie takich pierdół jak posciele i chodniczki oraz choinke, w czwartek lekarz, a w piatek juz biore sie za pieczenie ciast
Co do imion meskich syn ma na imię Mateusz, lubimy proste imiona, jak teraz bedzie synek to podoba nam się Wojtek, ewentualnie Wiktor, ale maz napewno odrzuci, dla niego to zbyt wydziwiane, hmm mnie sie podoba bardzo Krzysiu, ale niestety mamy juz osobe w rodzinie o takim imieniu i nazwisku, wiec odpada