reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

reklama
Dziewczyny, chrzest nic nie daje w tej kwestii :p mój ochrzczony, a bije niemiłosiernie, kota o już krzykiem terroryzujezuje, a wczoraj zawalił naszą kotkę z drapaka, że zawisła na firnace... Wszystkimi kremami i mazidłami od.razu policzki kremuje, niedawno pięknie mi pomalował fronty w kuchni kredkami, a jak jest zmęczony, to chce unicestwić świat z główki...

Nika - sorry, ale od razu mi lepiej [emoji16].

A Ty jak się czujesz ciężaroweczko?

Dzisiaj snilam, że jestem w ciąży..w ciąży . Masakra [emoji23]. Nawet we śnie przerabialam jak urodzić pierwsze i ochronić drugie [emoji16]. Obudziłam się spocona.. Popatrzyłam w sennik, a tam pełne sukcesy w temacie [emoji16]

Dzięki dziewczyny! [emoji8]
Ja się czuję dobrze, jakbym nigdy nie rodziła. O wiele lepiej niż poprzednio. Od wczoraj jesteśmy w domu, Lesz w sumie olał siostrę, tzn patrzył się, dotykał, a jak zaczęła ryczeć to przyleciał i w szoku patrzył. Mamy dostawkę wiec włazi jej do łóżeczka. Na razie jest spoko. Tylko noc słaba, bo przyszedł do nas do łóżka w nocy jak karmiłam i nie chciał potem zasnąć, raz on ryczał raz ona i w efekcie czego pół nocy nie spałam. Teraz mąż pojechał do biura i zawiózł go do żłobka, więc do 16 mam spokój i odsypiamy. [emoji6]

Hehe, jak mój jest nieznośny to też mówię, że to dlatego że nieochrzczony [emoji12]
Nasz ma ciągle różne fazy. Raz siedzi w wannie godzinę, a następnego dnia po 2 minutach wstaje z rykiem i chce wyjść. Ze wszystkim tak ma.. ja nie zwracam na to uwagi, bo ciągle musiałabym się stresować.. [emoji23]

Linoone - super! Cieszę się, że samopoczucie poporodowe tak wyśmienite [emoji16].
L jeszcze malutki i nie dziwię się, że taka reakcja mu się włączyła. Dobrze, że macie ten żłobek, zawsze to chwila regeneracji dla Ciebie. No i fajnie, że póki co masz męża blisko. Odpoczywacie ile wlezie. Buziaczki dla Julci [emoji8]

Widzę, że nie jestem sama z krzykami, biciem, ale narazie nie rysuje wszystkiego tylko po kartce ;) Iga najbardziej lubi słowo Nie, wszystko jest na nie, nie nie ! A jak słowo Nie nie pomaga to zaczyna krzyczeć nie wiadomo o co ....
Ha ha ostatnio tez myslalam, że może że nie ochrzczona to dlatego ale jak inni tak mają to luz..ha ha ;)
Bylysmy dzisiaj nowy wózek przymierzyc w sklepie to nie chciała usiąść do żadnego i krzyczala...

Linoone fajnie, że dobrze się czujesz :) korzystaj i odpoczywaj :)

Abed zdrówka, co tam się dzieje?
Aha o u nas też z przebieraniem jest hardcore.
Aga_k_m o ty niedobra tak żabą dziecko straszyć. Za to ja młodemu mazakow nie daje, mimo że ma z okraglymi końcówkami dla maluchów, bo nie ogranicza się skubaniec do i kartki, a jednak kredki lepiej zmyć. Jagoda mistrz :)
Poranna_burza gratulacje ze ruszyło mięso :)
Ewella hehe nie to u nas no 1. Mówi to w tylu intonacjach, że hej.

reklama
Nika - sorry, ale od razu mi lepiej [emoji16].

A Ty jak się czujesz ciężaroweczko?

Dzisiaj snilam, że jestem w ciąży..w ciąży . Masakra [emoji23]. Nawet we śnie przerabialam jak urodzić pierwsze i ochronić drugie [emoji16]. Obudziłam się spocona.. Popatrzyłam w sennik, a tam pełne sukcesy w temacie [emoji16]
A dziękuję, w sumie to bardzo dobrze a już 32 tydzień ;-) moja ginekolog śmieje się że jestem stworzona do ciąży, bo wszystko książkowo, oby i z porodem tak było :p bo nie uśmiecha mi się znów rodzić 15 h :-)

A u nas dla odmiany Kuba kocha słowo TAK! Kilka razy go sprawdzaliśmy i używa świadomie, jak coś jest na nie to po prostu nic nie mówi :p

Do góry