reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2017

Nika ale przygody, współczuję. Miesiąc temu czułam się tak samo beznadziejnie. Obecnie przykro mi że ten zlobek jest, stresuje mnie to i czekam aż się wszystko ułoży i będzie tam Agatce dobrze. Wtedy może będę się bardziej cieszyć ta praca. Dlatego teraz próbuje sobie poprawić humor zakupami, sprzątaniem, fryzjerem, kosmetyczka itd.

Ja mam kluczyk taki że musi być w pobliżu żeby otworzyć, tzn nie muszę go przycisnąć. Ciekawe czy da się go zamknąć w środku [emoji848]

reklama
Nika rany faktycznie straszna historia, współczuję. Ja zawsze jak wyłączam silnik to klucze zakładam na szyję, na smyczy są, i wychodzę z auta.

A u nas ta robota ganku się przeciąga, jak zawsze u nas i ja już zmęczona jestem. Remonty dla mnie to zawsze udręka, muszę co rano z całym tabunem pakować się i jechać do rodziców, a Oni jak zawsze niby chętnie pomagają, ale po jakimś czasie zaczynają marudzić, do tego dziadek w szpitalu i jeżdżą do Niego, a mama co 2 dzień chodzi do pracy na 12 h. Mają o wiele większy dom niż my więc po prostu nalatam się u Nich jak głupia za dziećmi ehhh. Dobrze, że przynajmniej jest lato i można wyjść na dwór. A no i do tego K z tym wołaniem o siku idzie jak krew z nosa. Nie mam siły. Niech już idzie do tego przedszkola...
Nie mam siły:(

Szymek też idzie od poniedziałku do żłobka na 3.5 h a ja póki co jestem przerażona [emoji53]

Emol Ty chyba w C&A kupujesz dla Artura. Jaka tam jest rozmiarowka ?

Liluli pierwszy dzień będzie spoko, bo będzie efekt Wow, następnego dnia będzie gorzej jak się kapnie o co chodzi ;) Agatka 3 dnia zaczęła płakać, 4 i 5 płakała już przy oddawaniu i kończyła jak po nią przychodziłam. Mija 3 tygodnie odkąd chodzi, poplakuje ale głównie dlatego że chce być na rękach bo nie chodzi. Ale śpi tam, je. Damy rade!

Liluli ba ktora? :p
Kuba tez w pon zaczyna. Nie wiem na razie na ile i czy wyrzuca mbie od razu czy każą zostac.
Ale zaczynamy o 9:30

Czesc Dziewczyny, wrocilismy po urlopie i wraczm powolutku tez do bb:) jak Aha bede doczytywac co u Wszystkich:).

Nika wspulczuje bardzo! Straszna historia, dobrze ze wszystko dobrze jakos sie skonczylo.
Ja raz mialam taka akcje w zime, ze odsniezalam auto na wlaczonym silniku, oczywiscie torebka, klucze, telefon itp w srodku (na szczescie bez dziecka) i jakos zamknely mi sie drzwiczki i centralny na wlaczonym silniku wszystko, dzwonilam od kogos, a ja z kolei na pamiec znam tylko nr do siostry, ona zadzwonila do meza, ktory wrocil z pracy zeby z domu wziac kluczyki zspasowe. Od tej pory jak wysiadam to zawsze mam kluczyki ze soba:)

Nika..współczuję przeżyć. Nie myśl za dużo o tym...tylko ciesz się że bezpieczni jesteście już w domu.

Dziewczyny trzyma kciuki za kolejne szkraby które rozpoczynają przygodę zlobkowa. My od połowy września adaptacja U opiekunki.

Ja w kropo..Ale u nas dress Code nie obowiązuje. Wystarczy tylko ubrać się stosownie. Więc jeansy i sweterek czy inna koszula wystarczy. Ale czasem chciałoby się trochę elegancko wyglądać
Tylko tak naprawdę w każdej chwili można wyskoczyć na produkcję i trochę obciach elegancka sukienka i buty robocze

Judith..A prop fotelika to U nas też Recaro zero nie pasował. Tak naprawdę wróciliśmy że sklepu trochę zniesmaczenic. Co prawda przymierzylismy kilka innych..Ale dopiero w domu podjęliśmy decyzję że też kupimy Romera m size. Tylko zamawiamy przez internet..A i tu problem..bo we wszystkich sklepach gdzie cena jest odpowiednia.. czekaja na dostawy. Podobno jakieś opóźnienia z wysyłką z Niemiec. Jaki macie kolor ??

Pumelova Ty masz tego obrotowego Cybexa jak dobrze kojarzę. Pan w sklepie zasugerował nam iż zdarzyła im się reklamacja iż ten obrót się zacial..bo klient był nad morzem i wiadomo dziecko..piasek.. i ten mechanizm jest tak skonstruowany ze trzeba uważać na takie szczegóły

Emol śliczna wyprawka..gdzie.kupujesz ubranka??

Liluli ja kupuję w c&a i jak dla mnie rozmiary są zbliżone do pepco, wg mnie mają spodnie z dość krótkimi nogawkami, ale u nas to ogólnie meksyk z rozmiarem bo góra 74 a dół np z zary 86, więc ja już tego totalnie nie ogarniam. Ogólnie Kuba jest szczupły, msc temu ważył 9200 i miał 77cm.

reklama
Do góry