reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2017

Nika ale przygody, współczuję. Miesiąc temu czułam się tak samo beznadziejnie. Obecnie przykro mi że ten zlobek jest, stresuje mnie to i czekam aż się wszystko ułoży i będzie tam Agatce dobrze. Wtedy może będę się bardziej cieszyć ta praca. Dlatego teraz próbuje sobie poprawić humor zakupami, sprzątaniem, fryzjerem, kosmetyczka itd.

Ja mam kluczyk taki że musi być w pobliżu żeby otworzyć, tzn nie muszę go przycisnąć. Ciekawe czy da się go zamknąć w środku [emoji848]

reklama
Nika rany faktycznie straszna historia, współczuję. Ja zawsze jak wyłączam silnik to klucze zakładam na szyję, na smyczy są, i wychodzę z auta.

A u nas ta robota ganku się przeciąga, jak zawsze u nas i ja już zmęczona jestem. Remonty dla mnie to zawsze udręka, muszę co rano z całym tabunem pakować się i jechać do rodziców, a Oni jak zawsze niby chętnie pomagają, ale po jakimś czasie zaczynają marudzić, do tego dziadek w szpitalu i jeżdżą do Niego, a mama co 2 dzień chodzi do pracy na 12 h. Mają o wiele większy dom niż my więc po prostu nalatam się u Nich jak głupia za dziećmi ehhh. Dobrze, że przynajmniej jest lato i można wyjść na dwór. A no i do tego K z tym wołaniem o siku idzie jak krew z nosa. Nie mam siły. Niech już idzie do tego przedszkola...
Nie mam siły:(

Szymek też idzie od poniedziałku do żłobka na 3.5 h a ja póki co jestem przerażona [emoji53]

Emol Ty chyba w C&A kupujesz dla Artura. Jaka tam jest rozmiarowka ?

Liluli pierwszy dzień będzie spoko, bo będzie efekt Wow, następnego dnia będzie gorzej jak się kapnie o co chodzi ;) Agatka 3 dnia zaczęła płakać, 4 i 5 płakała już przy oddawaniu i kończyła jak po nią przychodziłam. Mija 3 tygodnie odkąd chodzi, poplakuje ale głównie dlatego że chce być na rękach bo nie chodzi. Ale śpi tam, je. Damy rade!

Liluli ba ktora? :p
Kuba tez w pon zaczyna. Nie wiem na razie na ile i czy wyrzuca mbie od razu czy każą zostac.
Ale zaczynamy o 9:30

Czesc Dziewczyny, wrocilismy po urlopie i wraczm powolutku tez do bb:) jak Aha bede doczytywac co u Wszystkich:).

Nika wspulczuje bardzo! Straszna historia, dobrze ze wszystko dobrze jakos sie skonczylo.
Ja raz mialam taka akcje w zime, ze odsniezalam auto na wlaczonym silniku, oczywiscie torebka, klucze, telefon itp w srodku (na szczescie bez dziecka) i jakos zamknely mi sie drzwiczki i centralny na wlaczonym silniku wszystko, dzwonilam od kogos, a ja z kolei na pamiec znam tylko nr do siostry, ona zadzwonila do meza, ktory wrocil z pracy zeby z domu wziac kluczyki zspasowe. Od tej pory jak wysiadam to zawsze mam kluczyki ze soba:)

Nika..współczuję przeżyć. Nie myśl za dużo o tym...tylko ciesz się że bezpieczni jesteście już w domu.

Dziewczyny trzyma kciuki za kolejne szkraby które rozpoczynają przygodę zlobkowa. My od połowy września adaptacja U opiekunki.

Ja w kropo..Ale u nas dress Code nie obowiązuje. Wystarczy tylko ubrać się stosownie. Więc jeansy i sweterek czy inna koszula wystarczy. Ale czasem chciałoby się trochę elegancko wyglądać
Tylko tak naprawdę w każdej chwili można wyskoczyć na produkcję i trochę obciach elegancka sukienka i buty robocze

Judith..A prop fotelika to U nas też Recaro zero nie pasował. Tak naprawdę wróciliśmy że sklepu trochę zniesmaczenic. Co prawda przymierzylismy kilka innych..Ale dopiero w domu podjęliśmy decyzję że też kupimy Romera m size. Tylko zamawiamy przez internet..A i tu problem..bo we wszystkich sklepach gdzie cena jest odpowiednia.. czekaja na dostawy. Podobno jakieś opóźnienia z wysyłką z Niemiec. Jaki macie kolor ??

Pumelova Ty masz tego obrotowego Cybexa jak dobrze kojarzę. Pan w sklepie zasugerował nam iż zdarzyła im się reklamacja iż ten obrót się zacial..bo klient był nad morzem i wiadomo dziecko..piasek.. i ten mechanizm jest tak skonstruowany ze trzeba uważać na takie szczegóły

Emol śliczna wyprawka..gdzie.kupujesz ubranka??

Liluli ja kupuję w c&a i jak dla mnie rozmiary są zbliżone do pepco, wg mnie mają spodnie z dość krótkimi nogawkami, ale u nas to ogólnie meksyk z rozmiarem bo góra 74 a dół np z zary 86, więc ja już tego totalnie nie ogarniam. Ogólnie Kuba jest szczupły, msc temu ważył 9200 i miał 77cm.

reklama
Do góry